Hallittu kaaos kotona + Muotikirppis-muistutus!

muoti
10 kommenttia

Elämä on viimeisen viikon ajan ollut melkoista kaaosta täällä kotona: kolme Ikea-kassillista kirppisvaatteita hallitsee makuuhuonetta ja olkkari on TÄYNNÄ Muotikirppis-goodie bageja ja kivoja juttuja, joita niihin olen pakannut. Huomenna tämä kaaos väistyy, kun suuntaan heti aamusta Tampereen Työväen Teatterin Puistornin juhlasaliin (3.krs, Hämeenpuisto 28) valmistelemaan Muotikirppistä yhdessä Arpan ja Mandin kansssa. Meitä on tänä vuonna ollut vain kolme järjestäjää aiempien vuosien kahdeksan sijaan, joten hommaa on riittänyt, mutta onneksi erittäin mieluista sellaista. 

En malttanut, maistoin yhden ylimääräisen Hula-välipalapatukan. Nuo ovat ihan mahtavan näköisiä ja hyviä, lisäaineettomia ja gluteenittomia sekä maidottomia, makeutettu esim. hunajalla. Tuo ”Makeansuolainen” oli selkeästi Snickersin terveellisempi versio! Tykkäsin kovasti, vaikka olen aina inhonnut Snickersiä, hoho. 

Paloja kirppisaarteistani. Linda on mun pisteellä mun kaverina myymässä ja voi olla, että hoitaa myös mun tavaroiden myynnin! Oon etukäteen hinnoitellut tuotteet, edullisesti lähtee, kirppishinnoin tietysti. 1-7€ on varmaan se perusskaala ja parit kalliimmat takit ja kengät mukana myös, mutta kaikki hinnat maks. 15€! 

Lisää goodiebag-ihanuuksia. Lumenen Gel Effect -lakoista oon aiemmin kirjoittanutkin, kun ne ovat olleet musta niin hyviä. Mun kynsien pinta on ärsyttävän liuskoittunut geelikynsien jäljiltä, joten nämä sopivat mainiosti, kun eivät jää koloihin vaan tekevät lakkapinnasta vähän pulleamman. Ihania kesävärejä goodiebagit pullollaan, ai että! 

Näiden kynsilakkojen ja Hula-patukoiden lisäksi goodiebagissa on ylläreitä Novellelta, Hurraw:lta, Invisibobblelta, Keidas by Lumolta, Inchiltä, XZ:lta, Four Sigma Foodsilta ja Tampereen Työväen Teatterilta. Muotikirppis-goodie bagit on pakattu ihaniin Uhana Designin suunnittelemiin Muotikirppis-kangaskasseihin, joten kantsii todellakin tulla ekana paikalle, jotta saa tuollaisen omakseen! 200:lle ensimmäiselle riittää kassit :-) 

Ja hei, jos Olympuksen kamerat tai tarvikkeet kiinnostavat, niin huomenna paikalle! Luvassa on ihan älyttömiä tarjouksia, jotka saa vain Muotikirppikseltä lunastettua. Ostopäätöstä ei tarvitse tehdä paikan päällä, mutta tarjoukset saa vain Muotikirppikseltä. Olympuksen pisteellä on myöskin luvassa ihan huikea SELFIE-skaba, johon osallistumalla osallistuu PEN E-PL7 KITin arvontaan, joka on siis aivan täydellinen kamera bloggaajalle, reissaajalle, huvikseen kuvailevalle ja harrastajalle, joka arvostaa pientä, mutta erittäin laadukasta kameraa. Lisäohjeet Olympuksen ständiltä huomenna, siellä on paikalla ihana Veera


Huomenna kirppistellään! Tampereen Muotikirppis LAUANTAINA 6.6.2015 klo 11-15 Hämeenpuisto 28, TTT:n Puistotornin juhlasali! Paikalla on opasteita ja järjestysmies neuvomassa :-) Varaa mukaan käteistä. Bussilla pääsee helpoiten jäämällä Tuulensuun pysäkillä ja kävelemällä siitä. JEEE, en malta odottaa!! xx 

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Voi hitsin hitsi kun harmittaa etten pääse tänä vuonna paikalle! Mulla alkoi tänään kesäloma ja oon suuntaamassa toisiin maisemiin. Entä jos Muotikirppistä järjestettäisiin useammin vuodessa niin kuin Designtorikin? :) No mutta, ihanaa kirppispäivää sulle ja kaikille muille, ehkä sitten seuraavan kerran pääsen taas mukaan! :)

  1. Voi kurjuus, oispa ollut ihanaa saada sut mukaan tänäkin vuonna! :-/

   Se olisi ihanaa, mutta meillä on ihan erilainen kuvio taustalla, mitä Designtorilla. He voivat pyytää myyntipaikoista enemmän mitä me, joten muiden kulujen (tilavuokra, mainokset, työtunnit) kattaminen on ehkä aavistuksen iisimpää. Olisi ihan mahtavaa että olisi ainakin kesä- ja talvikirppikset tms, on sitä siis mietitty. Toivotaan että tulevaisuudessa on! :-*

 2. mua niiiin harmittaa !! toi kohokuviollinen ruusupaita on vaan täydellinen, mut yritän ajatella ettei se mahtuisi mulle :– D hahaa

  1. NO HEIII SÄ OOT REISSUSSA BEIBI, nauti siellä olosta!!! <3 Oon kyllä imarreltu että sua harmittaa, vaikka näytät olevan ihanissa maisemissa :'--) höh, ens kerralla sit ehdottomasti. Jos toi jää myymättä niin laitan messagee!

   1. on täällä ihan tosi upeeta, ei se siis ihan kauheesti harmita kuitenkaan hihii. mut ihanaa kirppispäivää huomiselle ! :-*

    1. No hyvä, niin arvelin! Kiiitos ihana kesäneito :-* ihanaa lomaa, lepää, nauti ja ihastele!

 3. Eiiiiiiiii… Jää taas tänäkin vuona muotikirppis väliin. :(
  Ihanat noi mustat kengät (paidan vieressä). Onko ne minkä kokoset (jos vaikka sattuisin saamaan kamun tähyilemään huomenna sun pöydästä ;)? )
  Psss: minähän vuona pääsisin vihdoin paikalle XD..?

  1. :::((( voiiieiiii!!! ens kerralla roadtrip EHDOTTOMASTI. Noi on 36! Asokselta, hihii! Laita ihmeessä tähyileen ;-)

 4. Voi surkun surku kun oon töissä huomenna, nyyyyyyyyh! :–( noh ei auta, pitää toivoo parempaa tuuria ens vuonna. Mutta hei voi vitsit mitkä yhteistyökumppanit ootte saanu mukaan! Vaikuttaa goodie bag aika taivaalliselta :-)

  1. VOi eiiiii, oispa ollu ihana jos oisit päässy paikalle! :—( Ens kerralla sitten, höh!

   Ja joo, en kestä, meillä on tänä vuonna ihan paras goodie bag!! <3 _ <3 Moni tuotteista todettu etukäteen ihan loistavaksi, joten voi ilolla jakaa tätä.