ALL WHITE & FULLY RELIEVED

muoti
4 kommenttia

Ei hitto, seurataankohan Adidaksella tiivisti mun google-hakuja, jotka ovat koko kevään olleet ”all white sneakers” -tyylisiä? Postimies toi mulle viime viikolla ihan sairaan mieleistä postia, ylläripaketin Adidakselta, jossa oli mm. nuo ihan superhienot kokovalkoiset lenkkarit. 

En yleensä innostu yllärilähetyksistä; sellaisia tulee (ja varsinkin pari vuotta sitten tuli) bloggaajille aika usein ja aika usein tosi kivakin sisältö saattaa olla vastaanottajalleen ihan turha. Mä esimerkiksi saan vieläkin paljon tavallista kosmetiikkaa, ilman että kukaan kysyy haluanko vastaanottaa pakettia; selväähän se on, ettei yritys siitä mitään hyödy, kun minulle testiin tarkoitetut tuotteet päätyvät äidin, siskon tai ystävien meikkipusseihin. Onneksi suurin osa yrityksistä kysyy nykyisin etukäteen ja ihan parasta onkin, kun yrityksessä ollaan perehdytty sun makuun ja blogiin, eikä vaan toivota ilmaista näkyvyyttä lahjuksien kera. Jos testiin saatu tuote tulee tarpeeseen tai on oikeasti tosi hyvä, siitä kirjoittaa mielellään. Kun Adidakselta tiedusteltiin, haluaisinko vastaanottaa heiltä yllärin, jäin jännittyneenä odottamaan mitä tuleman pitäisi. Ei paljoa paremmin olisi voinut nappiin osua, kiitos

Nukuin viime yönä 11 ja puoli tuntia, jotain viime viikkojen hektisyydestä kertonee se, että tunnen oloni silti väsyneemmäksi kuin aikoihin. Aion paeta räjähtänyttä kotia porukoille saunomaan ja rentoutumaan, en jaksa tänään olla mitään ylimääräistä tai tehdä mitään tuolle Ikea-säkille eteisessäni, tai kaaokselle makuuhuoneessani. Olen onnellinen, mutta vielä ihan liian väsynyt tajuamaan että yksi iso projekti on taas paketissa. Vitsit, oli kyllä huikea Muotikirppis, toivottavasti teitte hyviä löytöjä ja nautitte sopivan intiimistä fiiliksestä Konsu-salissa. Kaunista sunnuntaita, rentoutukaa! xx

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Eikä sait Ultra Boostit! Voin sanoa, että noi on myös parhaat lenkkarit, mitä on. Voin sanoo että on muutaman vuoden testikokemusta juoksukengistä ;D

    1. JOOO! :—D Hahhaaa, hyvä tietää (+ uskon sua kyllä tämmöisissä asioissa epäilyksettä!!); olivat jalassa yhtenä kiireisenä päivänä jo ja tuntuivat superhyviltä jalkaan.

  2. ompas freessin näköset! itsellekin kelpais jotku tälläiset, vaikken varsinaisesti lenkkarimuodista ookaan vielä innostunut, mutta töihin ois jees jotku nätit lenkkarit kun joutuu seisoskelemaan koko päivän ~<|:–D

    1. Kiiitti, eikö ookin! ^__^ hihii, totta muuten! En tajua miten tein nuorempana Särkänniemessä pitkiä seisoskelupäiviä jotkut hurut lättäkengät jalassa, huhuh. Ei paljoa kiinnostanut mukavuus silloin :D