FOLLOW ME

lifestyle
6 kommenttia

Blogilista.fi lopetti toimintansa, joten ajattelin muistutella, mistä mut ja mun blogin löytää!

Helpointa on seurata blogia Bloglovin’:n kautta, niillä on niin kätevä sovellus puhelimeenkin. Ainoa vaan, että huomaan usein jättäväni kommentoimatta kun luen muiden juttuja puhelimella Bloglovinista, pitäis tsempata tässä. Mulle ainakin kommentointi ja reagointi on yks kivoimpia juttuja bloggaamisessa, joten pitäis muistaa itsekin kommentoida muiden juttuja ja puhelimella se usein jää. 

Blogin Facebookissa jaan aina uusimmat postaukset ja muut ekstratärkeät vinkit, kuten arvontavoittajat ja uusimmat musalöydöt. 

Pinterestiin kerään inspisjuttuja, tykkään siitä ihan älyttömästi! Tällaiselle organisoijalle on ihanaa, että voi järjestää erilaisia juttuja omiin kansioihinsa ja sitten palata takaisin fiilistelemään jotain tiettyä juttua, kun ne kansioinnin ansiosta löytyvät helposti. Nyt fiilistelen eniten kesäjuttuja, nätisti suunniteltuja tuotteita ja tyylijuttuja, tietysti.

Instagram päivittyy tiuhaan tahtiin ja on varmaan helppo arvata sen olevan mun suosikkisovellus. En oikein näe Instagramia blogin jatkeena, mulle se on ihan erillinen kanava, mutta tokihan kaikki jutut aina sekottuu, kun blogi on niin iso osa omaa elämää ja toisaalta iso osa elämästäkin jossain määrin blogissa. 

Jaaa sitten voi tietty seurata Spotifyssä. Starred-listaa päivitän jatkuvasti, mutta myös feelings, kemumuzaa, aamuisin ja !!!!!! -listat päivittyvät säännöllisesti, muut silloin tällöin. Pitäis tehdä jotain lenkkimusa-listoja myöskin ja salimuziiik!

Nyt blogilistan lopettamisen jälkeen olen ollut huomaavina ties mitä uusia suomalaisia sivustoja, joiden kautta blogeja voi seurata. Mitä te käytätte? 

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Haha hauskaa, itse juuri tein postauksen blogilistan lopetuksesta! :-) Elin jotenkin toivossa, että ehkä joku ostaa blogilistan ”alustan” ja uudistaa sen tähän päivään. Musta taas tuntuu, että ei ole kovinkaan paljon suomalaisia sivustoja, jossa kerättäisiin blogit yhteen ja luotaisiin yhteisöllisyyttä. Lily.fi on aika pätevä, jos on blogi siellä, mutta muuten hiljaista on näiden sivustojen suunnalla.

  Mutta mä oon kautta aikojen laittanu lemppariblogeista kirjanmerkit puhelimeen, josta säännöllisesti ne plärään :-)

  1. Joo, niinpä!! :-D Mäkin olin varma että joku ostais blogilistan tms, mutta ei kai sitten?

   Mulla on bloglovinissa nyt kaikki kun ei tarvii sit arvuutella onko joku lemppari postannut vai ei! JEE!

 2. Nythän on toi uus Blogipolku myös! Ite lisäsin oman blogini sinne ja vaikuttaa ihan kätevältä, vaikka itse käytän kylläkin blogien seuraamiseen Bloglovinia :)

  1. Onko se hyvä? Hmm, blogipolku näyttää aavistuksen rumalta… :D tosin ei sillä että blogilistakaan hieno olis ollut, hahahahah!

 3. Mä aloin ite käyttää Feedlyä! Feedly.com. Tosi kätevä. Suosittelen! Se seuraa syötteen perusteella. Mulla on ollu Blogloviniin tunnukset jo varmaan 6 vuotta, mutten oo ikinä oikeen tykänny siitä tavasta, miten siinä postaukset luetaan. Kyllä siellä aina välillä piipahdan lukemassa ulkomaisia blogeja, mutta en vain pidä palvelusta. Blogilista oli ihan rakkain, tykkäsin tosi paljon siitä, että se vaan listaa ne blogit, jotka on päivittyny ja sitten on suora linkki blogiin. Rekisteröidyin Blogilistan loppumisen jälkeen myös Blogipolkuun, mutta siellä ei näyttänyt olevan oikeen mitään mun suosikkiblogeista. Feedly korvaa nuo kaikki! Ulkomaiset ja kotimaiset blogit on mulla nyt vihdoin samassa paikassa.

  1. Feedly näyttää kivalta! Sinnekin vissiin jotenkin ilmestyy uusimmat postaukset tms? Pitääpä tutustua, kiitos vinkistä!! :–)