Kippis kesälle ja ystäville

ruoka
2 kommenttia

Kippisteltiin sunnuntaina Lindan ja Miinan kanssa kesälle, Miinan palautetulle kandille ja mun valmistumiselle sekä kaikelle tulevalle; kesäseikkailuille ja lämpimille illoille. Ei olla ehditty nähdä kunnolla kolmisin tässä kevään aikana, joten oli ihana viettää rauhallinen sunnuntaiaamupäivä rakkaiden ystävien kanssa. Mieleen tulee väkisinkin asiat, joiden ansiosta me lapsina tustuttiin; swappailu (onko swappari-piirit yhä elossa? Instagramissa ilmoittautui kaksi swappailijaa!), laskettelu, viulunsoitto (juuh, oon soittanut seitsemän vuotta viulua enkä varmasti osaa yhtikäs mitään enää), valokuvaus, omat kulttuurikerhot askarteluineen jne jne. Linda löysi myöhemmin myös meidän vanhan kirjevihon ja lähetteli whatsappin täyteen otteita siitä, huhhhu mitä juttuja…. Kirjevihot on kyllä aika mahtava juttu. :-D 

Katettiin pöytä täyteen herkkuja yhteistuumin ja vähän luulen, ettei ollut vika kerta tänä kesänä. Mun parvekkeella on aurinkoisina päivinä lämmin, joten voin vaan kuvitella miten ihana siinä on hengailla sitten kun plusasteita on yli 20. Sitten katetaan pöytä sisälle ja herkutellaan parvekkeella. Nyt pöytä notkui nokkospiirakasta, vuohenjuustosalaatista, pataleivästä, mustapapukakusta, juustoista, hedelmistä, itsetehdystä myslistä, ja raikkaista cocktaileista. Pitihän sitä skumppaakin olla, kesän alkajaisiksi tietty! 

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Kyllähän ne swappipiirit on edelleen toiminnassa ja Tampereella järjestetään joka kuukausi swappimiittejä :D Pikkaisen hiljaista on kyllä verrattuna niihin nuoruusvuosiin jolloin joka toinen kaveri swappasi :D

    1. NIIN SIISTII! :-D Joskus tosiaan oma kaveripiiri oli täynnä swappaajia ja hohoo, mulla on jotain swappikamuja vieläkin fb:ssä ja instassa kavereina vaikka en oo swappaillu enää vuosiin. Hauskaa että ne on jääneet ja jotenkin tosi lohdullista tietää että piirit on yhä olemassa!