MADARA 24h night sale / -40%

kauneus, luonnonkosmetiikka
11 kommenttia

* Yhteistyössä Madara

Madara 24h Night Sale tulee taas, ja se meinaa että kaikki tuotteet Madaran verkkokaupassa ovat -40% alennuksessa! Siis ihan koko valikoima. On ihanaa, että Suomessa on Madaran kaltaisia isoja toimijoita luonnonkosmetiikan kentällä, joiden on mahdollista järjestää näin huikeita alennusmyyntejä. Ei voi väittää, että luonnonkosmetiikka olisi kallista, kun valmiiksi kohtuuhintaiset tuotteet saa -40% alennuksella. ;-) Oiva hetki ostaa tuotteita edullisesti testiin loppuneiden tilalle tai ostaa hemmottelulahjoja rakkaille. Tässä tarkat speksit: 

 

x kampanjapäivä on (HUOMENNA, eli) tiistai 2.6. Klo 00:00 – 24:00
(eli laittakaa herätys täksi illaksi, jos haluatte apajille ekana!)

x koko valikoima -40%

x yli 50 € tilaukset ilman postikuluja

x yli 60 € ostoksiin lahjaksi SOS-tehokosteusvoide kaikille ihotyypeille 50 ml, arvo 32€

x MADARA-verkkokauppaan TÄSTÄ

Mun blogissa on vilahtanut monia Madaran tuotteita ja tuntuu että olenkin testannut sarjan aika mainiosti läpi. Omia suosikkejani vielä tässä tärpeiksi: 

1.  Madara Nourish & Repair shampoo ja hoitoaine. Perushyvät, mutta etenkin hoitoaineesta tykkään! Nyt kun hiuksissa on vaaleita raitoja, huomaan niiden kaipaavan tosi paljon enemmän kosteutusta ja hoitoa. Madaran Nourish & Repair on yllättävän hyvä luonnonkosmetiikan hoitoaineeksi, päihittää monet muut  saman hintatason tuotteet mennen tullen. Tuoksut ovat Madara-tyyliin vihreitä ja raikkaita. 2. Madaran Time Miracle –seerumi on yksi parhaista luonnonkosmetiikan seerumeista. Se ei ole edes kalleimpia; 42,50€. Tasoittaa, kosteuttaa ja kiinteyttää ja tekee ihosta ihanan mattapintaisen, sopii siis myös meikin alle. Olen jäänyt koukkuun seerumi+öljy-yhdistelmään yöhoitona, tuntuu toimivan hyvin! Ja nyt -40% alennuksella varustettuna mietin, pitäiskö ostaa itselle uusi puteli varastoon… 3. Madaran Superseed-sarjan kuivaöljyt ovat olleet kovassa käytössä puhtaan arganöljyn ohella. Imeytyvät nopeasti, joten ovat kivoja esim. yökyläillessä kun ei haluaisi naaman kiiltävän ihan hulluna, hoho. Oma suosikkini Soothing Hydration alkaa olla lopussa. 

4. Madaran saippuat tuoksuvat ihanilta! En ole hetkeen käyttänyt kasvojen pesuun noita Madaran saippuoita, mutta etenkin kesällä ne ovat toimineet mulla mainiosti (oma suosikkini on tämä). Ovat alessa ihan superedullisia. 5. Madaran sävyttävä päivävoide ja kimalletta sisältävä vartalovoide ovat ehdottomia kesätuotteita. Tuo sävyttävä päivävoide ei ole omiin tarpeisiini tarpeeksi peittävä, mutta jos iho on tosi hyvässä kunnossa, saattaa tuo riittää ihan yksinään kesämeikin tekoon. Vartalovoiteesta saa ihanan himmeän kimalluksen iholle. 6. Madaran kasvovedet sopivat mulla parhaiten kesäkäyttöön – en lotraa näitä koko kasvoille, vaan painelen rasvoittuvan t-alueen ja ongelmakohdat läpi ja suihkin jotain alkoholitonta lopuksi koko kasvoille. Alkoholia sisältäville kasvovesille on paikkansa, koska ne hillitsevät rasvoittumista, mutta toimivat parhaiten kun en käytä niitä koko kasvoille. 

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Wohoo, mahtavaa! Kiitos vinkistä. Siirtyminen luonnonkosmetiikkaan purkki purkilta meneillään, tarjoukset siis kelpaa. Kiitos muutenkin kaikista aiemmistakin vinkeistä. Ovat mainio apuri :)

  1. Jee, mahtavaa!! Iho ja luonto tykkää :-) Madaran tuotteisiin on kyllä helppo tutustua näiden myyntien kautta kun ovat oikeasti tosi halpoja tuolla alella :D

 2. Suosittelen tota Aha brightening peel maskia! Tekee ihosta kirkkaamman ja sopii herkällekkin iholle pienemmällä vaikutusajalla :-)

  1. Ooh, sopii vai?! Hitsit, siis en oo uskaltanut koskaan ostaa tai valita testiin sitä kun oon aattellut että se ois liian voimakas mun herkälle hipiälle. Mun iho reagoi tosi helposti kaikkeen ja etenkin hedelmähappo-naamioiden kanssa on ollut ikäviä kokemuksia, sekä luonnollisten että synteettisten….hmmmmmm!!! sait kyllä kiinnostumaan.

   1. Mä oon ainakin tykänny tosi paljon! Jos sulla on tosi herkkä iho niin kannattaa ensin kokeilla vaikka huomaamattomaan paikkaan parin minuutin vaikutusajalla? Tossa se ”minimi” suositus on 3min ja maksimi 10, ite pidän yleensä jotain 7! Mun mielestä tää ei oo mitenkään järisyttävän vahva vaan just passeli. Ei ala liikaa kutisemaan ja tulee tosiaan ihanan kirkas iho!

    1. Nojoo, oot kyllä oikeessa! Hitsit, pitäisköhän tilata testiin tuota……

 3. Tätä olikin jo odotettu tulevaksi, jee! :-) sinne meni luottotuotteiden täydennystilaus, tällä kertaa poikaystävällekin oma Pihlaja-voide.. :D

  1. JEEE! :—) Mahtavaa! hahaa, mäkin oon ostanu isälle pihlaja-voiteen joskus. :D

 4. Madara on paras! Unohdin kyllä ite tän alennuksen, mutta toisaalta ei tällä hetkellä ehkä olis tarvettakaan ostaa lisää :)

  1. Jee, Madara on hyvä! :–) Mutta joo, ens kerralla sitten jos nyt ei ollut tarvetta!