Summerrrrrnights

musiikki
2 kommenttia

sunnuntain musakorneri 365 days with ida


LCMDF – Fooled

Huh miten hyvä biisi! LCMDF on jotenkin jäänyt mulle aina etäisemmäksi, vaikka olen tiedostanut sen olemassaolon ja ajatellut sen olevan cool tyttöbändi, nyttemmin duo. Onneksi tämä uusi biisi kuulostaa näin hyvältä, pakko alkaa tutkia vanhempaa tuotantoakin. 

Cityman – Crazy

Mitä ihmettä, suomalainen superhyvältä kuulostava kipale!? Linda vinkkas mulle tästä ihan vasta ja tykästyin ekalla kuuntelemalla. Citymanin takana on Alpo Nummelinin ja Tomi Leppäsen duo, naisäänenä The Hearing-yhtyeen Ringa. En kestä, nää tulee h2ö! (=^-ω-^=)

Alina Baraz & Galimatis – Can I

Ai itku miten ihana, tästä tule kylmät väreet. Vastikään ilmestynyt Urban Flora EP on ihana kokonaisuus, täydellinen kesäfiilistelyyn. Veikkaan että tästä albumista tulee yksi suosikeistani. 

MADE IN HEIGHTS – Pop It In 2

Tämä kipale on soinut eniten MADE IN HEIGHTS:n uudelta albumilta. Ihan paras! Levy on hyvä, mutta täytyy sanoa että vielä en ole löytänyt sieltä sellaisia helmiä mitä nuo sinkkulohkaisut ja aiemmat hittibiisit. Pitää kuunnella lisää siis. 

 

FLORENCE how big how blue how beautifull

Ja jos joltain on mennyt ohi, niin Florence + The Machinen uus albumi How Big How Blue How Beautifull löytyy Spotifystä!! (*∩ω∩) Omia suosikkejani on nimikkokappale noiden aiemmin julkaistujen yksittäisten biisien lisäksi. En ole lopulta ehtinyt kuunnella tätä ajatuksella kauhean paljoa, mutta kokonaisuus on musta ihan super! 

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Jee, ihan mahtava kuulla! Mun tän kesän suosikkeja ihan takuulla!!