moi

lifestyle
Jätä kommentti

Kuulumisia:

Pietarsaaressa tuuli. 

Chili-teriyaki-lohta kvinoan kanssa syntyy niin nopeasti, että olen huomannut syöväni tätä aika usein viime aikoina. Hitsit noissa chileissä on muuten eroja; joku mieto onkin paljon tulisempi mitä toinen, huh! 

Oon löytänyt suosikki-hiustenhoitotuotteen; Less is moren Elderflower Salt Spray. Tästä pitää kirjoittaa enemmän pian!

Kirsikat, mansikat, nektariinit, persikat, pensasmustikat, kesäsipulit, ai että! Paras aika vuodesta. Tämäkin. Toinen on nahkatakki-kelien aika. Usein molemmista saa nauttia yhtä aikaa. 

Minä optimistina luulin, että kiireet helpottaa kun oppari on palautettu. Ja mitä vielä! Muotikirppis ja muut projektit ovat pitäneet aivan yhtä kiireisenä mitä ennenkin, varsinkin kun h-hetki alkaa lähestyä. Tuntuu hassulta, että on kuvannut paljon matskua blogia varten, mutta ei ole ehtinyt julkaista mitään, kun ei ole ollut aikaa istahtaa koneelle ja kirjoitella. Mutta onneksi kohta on; nyt alkaa viikonloppu! Tänä iltana rentoudun ystävän seurassa saunoen ja syöden hyvin. Otin juuri raparperipiirakan uunista ja mulle annettiin käteen skumppalasi, joten toivotan teille hyvää viikonloppua. Palataan viimeistään sunnuntaina; en malttais odottaa että pääsen vinkkaan teille uusimmat musiikkilöytöni! Toivottavasti teilläkin on rento viikonloppu xx 

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.