Viikonloppusuunnitelmia

lifestyle
Jätä kommentti

Aika kuluu tähän aikaan vuodesta ihan tajutonta vauhtia! Enää reilun viikon verran jäljellä työpäiviä ja sitten lähden reissuun ja skippaan tänä vuonna perinteisen joulun. Reissusta ja suunnitelmista lisää myöhemmin, nyt keskityn tähän päivään ja tulevaan viikonloppuun.

Kuvista huolimatta en aio hengailla pyjamassa koko viikonloppua, sillä tänään on ohjelmassa Asennemedian pikkujoulut, jihuu! Yöllä suuntaan vielä Tampereelle ystävän luokse yöksi ja aamulla autan kattamaan brunssipöydän. Aion myös ekaa kertaa ikinä mennä saunomaan Rauhaniemen kansankylpylään ja hitto vie, kai munkin on pakko pulahtaa jääkylmään järveen. A p u aaaaaa

Ping-pyjama & Hands-tyyny R/H

Nyt laitan koneen laukkuun ja lopetan työjutut tältä päivältä. Mulle ojennettiin just skumppa käteen, joten lopetan tämän tähän: suloista viikonloppua, pus! x

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.