Rauhaniemen kansankylpylä

hyvinvointi, lifestyle
1 kommentti

Kevyt ja raukea olo, sinne jäi synnit jääkylmään Näsijärveen. Oon niin tyytyväinen, että uskalsin pulahtaa tummiin aaltoihin siitäkin huolimatta, että olen pahimmanlaatuinen vilukissa – ja vielä kolmesti!

Hassua miten jotkut jutut tajuaa vasta kun niihin saa etäisyyttä. Olen asunut Tampereella lähes koko elämäni mutta en ole koskaan aiemmin käynyt saunomassa ja uimassa Rauhaniemen kansankylpylässä. Olen aina tykännyt Rauhaniemestä ja Kaupinojasta siksi, että ne ovat kivoja paikkoja kalliolla istuskeluun kesäiltoina. Jotenkin tämä saunomismahdollisuus ei ole koskaan tullut mieleen.

Jääkylmään järviveteen pulahtaminen ei tunnu yhtään niin pahalta, kuin etukäteen ajattelee. Pipo päähän ja varvastossut jalassa portaille ja sitten enempiä ajattelematta veteen. Huh miten ihanaa. Kertakäynti maksaa 6 euroa ja saunakassiin kannattaa pakata pyyhkeen ja uimapuvun lisäksi vesipullo ja pipo. Moni käy avannossa / jääkylmässä vedessä ilmankin, mutta se päässä tuntui hauskalta pulahtaa järveen. Ja kotimatkaa ajatellen kannattaa varustautua lämpimillä vaatteilla.

Olo on raukea ja tuntuu että järveen jäi turhat pöhötykset ja harmistukset. Kevyt ja huojentunut fiilis. Kiitos Hemppa ja Marge parhaasta seurasta. ♥ Ehkä ensi kerralla pitää testata Kaupinojan sauna ihan vaan kokeilun ilosta?

Lisää luettavaa

Rakkauskirje Kalliolle

Rakkauskirje Kalliolle

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

matalat ferritiinit oireet

Mielessä: matalat ferritiinit, rautainfuusio & Cyklokapron

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.