Evolve-luonnonkosmetiikkaa

kauneus, luonnonkosmetiikka
12 kommenttia

Onko Evolve* tuttu luonnonkosmetiikkasarja teille?

Sarja ei ole uusi, mutta se on vastikään kokenut täydellisen muodonmuutoksen ulkoasun suhteen, joten voi olla, että brändi ei soita kelloja. Sain Evolven tuotteet testiin pari kuukautta sitten. Näitä tuo maahan entinen työnantajani, House of Organic, joka siis tuo maahan myös muita helmiä kuten Nafhaa, Hurraw-huulivoiteita, Everyday Mineralsia, Dabbaa, AlgamaristaSkin Blossomia ja Avrilia. Olin heillä töissä ennen Sugarille siirtymistä ja pääsin jo viime vuoden tammikuussa näkemään uudistuneet Evolvet ja ennen kaikkea testaamaan ja nuuhkimaan – tämä on aivan ihana luonnonkosmetiikkasarja! Olen superiloinen, että tätä saa nyt Suomesta – Suomen Luonnonkosmetiikan Tukun oma verkkokauppa House Of Organic* myy tätä. Toivottavasti tämä löytyy pian myös kivijaloista, sillä nimenomaan nuuhkimalla näihin on helppo ihastua.

Evolvet valmistetaan käsin Hertfordsidessä Englannissa pienissä erissä ja jokaisessa pakkauksessa on merkintä siitä, kuka työntekijöistä on tehnyt kyseisen tuotteen. Pienien valmistuserien avulla tuotteet saadaan pysymään tuoreina ja raaka-aineet vaikuttavina. Tuotteet ovat todella hyvän hintaisia sisältöönsä nähden ja tykkään itse erityisesti siitä, että Inci-listojen ymmärtäminen on helppoa, kun raaka-aineita ei ole monia kymmeniä. Lisäksi on ihan huippua, että monista tuotteista on tarjolla matkakoot!

Evolve Hyaluronihapposeerumi

Evolven hyaluronihapposeerumi* on mahtava seerumi, todellinen löytö! Tämä on tosi samantyyppinen kuin Naturativin hyaluronihapposeerumi jota aiemmin hehkutin. Kummankin tuotteen Inci-lista alkaa vedellä ja ruusuvedellä, Naturativin seerumissa hyaluronihappo tulee seuraavana kun taas Evolven seerumissa on ennen hyaluronihappoa kosteuttavina raaka-aineina aloeveraa, antioksidanttipitoista granaattiomenansiemen uutetta, konjac-sienen juurta ja glyseriiniä ja vasta sitten hyaluronihappoa. En ole varma, onko väärä päätelmä sanoa, että Naturativin tuotteessa on enemmän hyaluronihappoa, mutta niin Incin perusteella väittäisin. Molemmat seerumit ovat toimineet minulla täydellisesti. Pienet juonteet silottuvat ja pintakuiva iho kosteutuu.

Hyaluronihappoa on jokaisen meidän kudoksissa ja ihossa ja sen tehtävä on sitoa kosteutta itseensä. Tämän vuoksi kosmetiikkatuotteet joissa on hyaluronihappoa, saattavat olla todella tehokkaita kosteuttajia. Hyaluronihappoa voidaan eristää sekä kasvi- että eläinperäisesti ja olen törmännyt esim. granaattiomenasta eristettyyn hyaluronihappoon sekä bakteereista eristettyyn. En tiennyt että bakteereista voidaan eristää hyaluronihappoa, vaikka tiesin, että bakteereista saadaan mm. joitain vitamiineja.

Hyaluronihapposeerumi imeytyy ihoon niin hyvin, että tämä on täydellinen päiväkäyttöön kosteusvoiteen alle. Kannattaa levittää tämä iholle kun iho on vielä aavistuksen kostea (ei kuitenkaan märkä) kasvovedestä, niin imeytyminen tehostuu. Suosittelen pintakuivalle iholle, kuivalle iholle, ensimmäisiin juonteisiin ja uurteisiin. Seerumi on 99,30 % luonnollinen ja 24% raaka-aineista on luomua. Hyaluronihapposeerumin hinta on 33,90 € House Of Organic -verkkokaupassa*.

Evolve kuorintanaamio

Evolve Radiant Glow Mask

Evolven Radiant Glow Mask -kasvonaamio* on takuulla herkullisin kasvonaamio, jota olen ikinä testannut! Tämä tuoksuu (ja näyttää) siltä, kuin levittäisi kasvoilleen mokkapalataikinaa tai vastaavaa; aidolle suklaalle ja kookokselle. Ja sitähän tämä siis tietysti onkin, mutta harvoin mikään tuote tuoksuu näin herkulliselta.

Sanoisin, että tämä tuote on naamion ja kuorinnan yhdistelmä; kasvoille levittäessä tämä on aavistuksen rakeinen. Kun naamion pesee pois vedellä, muuttuu naamio täydellisen samettiseksi. Ihan uskomattoman ihana tuote. Tämä kirkastaa ja puhdistaa ihoa, joten tämä on loistava talvi-ihon elvyttäjä esim. ennen juhlia ja tärkeitä menoja. Naamion sisältämä raakakaakao auttaa kosteuttamaan ihoa ja kuorinnan hoitava kookoksenkuorijauhe on sopivan hellävaraista viikoittaiseenkin käyttöön herkällä iholla. Tuote on 100% luonnollinen ja 82,24% luomua. Radiant Glow Maskin hinta on 22,90 € House of Organicilla*.

Evolve vartalokuorinta

Evolve luonnonkosmetiikkaa

Kirjoitinkin hetki sitten, että rakastan erilaisia vartalokuorintoja – tämä Evolven Tropical Blossom Body Polish* on ehdottomasti top5:ssä, sillä tuoksu on huumaavan herkullinen! Kuorinnassa on hyvä koostumus ja kuorivat sokerirakeet tuntuvat tehokkailta. Kuten kasvojenkuorintavoidekin, muttuu tämä veden kanssa samettiseksi iholla. Tuote on 100% luonnollinen ja raaka-aineista 93,03% on luomua. Kuorinnan hinta on 26,90 € House of Organicilla*.

Tältä Evolve siis näytti ennen. Ihan älyttömän onnistunut pakkausuudistus ja tuoteuudistus! Tekisi mieli näyttää tämä esimerkkinä useammallekin kosmetiikkabrändille, että ettekö te tajua, miten älyttömän tärkeää osaa pakkausten ulkonäkö näyttelee. Tuntuu, että nyt Evolven sisältö ja ulkoasu vihdoin korreloivat keskenään. Onneksi näin päin – tiedän myös pari toiseen suuntaan mennyttä uudistusta…

Pakko vielä vinkata Satin Leg Gloss -kuultoöljystä*, joka on huipputuote juhlakauteen! Sipaisu tätä käsivarsille ja dekolteelle ja iho hehkuu hillitysti ja näyttää terveemmältä. Kesällä sitten tietysti säärille. Tätä tuotetta mulla ei itselläni vielä ole, mutta jahka vanha kuultoöljyni on loppu, tilaan tämän. Ja kun putsarin seuraavaksi hupenevat, haluan testata Gentle Cleansing Meltia* -se on öljyn ja geelin sekoitus ja ilmeisesti tosi suosittu.

Evolve on Essen ohella yksi tämän vuoden kiinnostavimmista kosmetiikkasarjoista joihin olen tutustunut. Hinta-laatu-suhde on mahtava ja tuotteet ovat tosi kauniita.

* -merkityt affiliate-linkkejä. 

Lisää luettavaa

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Se on tosi hyvä!! Myös muutenkin kuin huumaavan tuoksunsa puolesta, ah! Tuota löytyy testikoossakin :)

    1. Joo, samoin! :) Ja pikkukoot on niin kätevä ottaa reissuun mukaankin.