Syksyinen ihonhoito

kauneus, luonnonkosmetiikka
5 kommenttia

Reissu Mallorcalle teki hyvää iholle; aurinko, päivät ilman meikkiä ja lempeän kostea ilmasto hellivät ihoa juuri kun ilmat Suomessa alkoivat viiletä. Ihoni on voinut yllättävän hyvin myös tämän kylmän viikon, eikä ihme, sillä mulla on melkoisen hyvät tuotteet käytössä. Yksi ihoni pelastajista on Essen Toner Plus -kasvovesi*, jota käytän aamuisin ennen Essen Light Moisturiser -kosteusvoidetta*.

Iltaisin olen käyttänyt välillä Esseä (kasvovesi + Repair-öljy*) ja välillä ihon tehokosteutukseen Naturativin ecoAMPOULE 1 -seerumia*. Se on täydellinen!! Kosteuttava seerumi sisältää hyaluronihappoa, joka sitoo itseensä runsaasti kosteutta ja näin lisää ihon kimmoisuutta ja ylläpitää kosteustasapainoa. Hyaluronihapposeerumi sopii hyvin kuivalle, herkälle ja helposti ärsyyntyvälle iholle. Tätä käyttäessä otsan ajatusjuonteet silottuvat selkeästi, jihuu!

Olen kirjoittanut Naturativin misellivedestä aiemmin ja olen testannut myös sarjan ecoAMPOULE 4 -seerumin*, joka sopii hyvin akneiholle. Se on hellävarainen ja täysin toimiva seerumi sekin, mutta tuo kosteuttava ampulli 1 on ihan huikea tuote, jotenkin ihan erilainen mitä kaikki aiemmin testaamani seerumit. Voisin suositella 1-seerumia oikeastaan kelle tahansa ystävistäni tai perheenjäsenistäni, täydellinen Suomen ilmastoon. Näiden seerumien tehoon nähden ne ovat hinta-laatu-suhteeltaan jopa edullisia, etenkin kun ne ovat nyt Biodellyllä -20% alennuksessa. ecoAMPOULE 1 on normaalisti 47,30€ ja akneiholle sopiva ecoAMPOULE 4 38,70€. Molemmat seerumit ovat vegaanisia.

Viime kuun Jolie Boxista löytynyt Iroisien hellävarainen puhdistusgeeli* on mahtava tuote. Vaikka se on geelimäinen, se ei kuivata laisinkaan ihoa, sillä siinä ei ole alkoholia tai voimakkaasti peseviä raaka-aineita, kuten geelimäisissä putsareissa yleensä. Täydellinen meille herkkäihoisille, jotka eivät välitä maitomaisista puhdistustuotteista koostumuksen takia. Gelée Douceur Démaquillante -puhdistusgeelin koostumus on misellimäinen, joten halutessaan geelin voi annostella pumpulilapulle ja pyyhkiä sillä kasvot ilman vesipesua. Minun käytössäni tämä toimii hyvin vedellä pois pestynä, sillä en oikein osaa olla puhdistamatta kasvoja iltaisin vedellä. Tämä on muuten ensimmäinen koskaan testaamani Iroisien tuote! Saa minulta täydet pisteet ja herätti kiinnostuksen Iroisien tuotteita kohtaan. Putsari on vegaaninen. Oletteko te testailleet Iroisieta, onko tuotelemppareita? Muistelisin että Iroisien BB-voide oli jossain vaiheessa monien suosikki?

Sain kesällä testiin Neal’s Yard Remediesin tuotteita ja tässä on kaksi eniten käyttämääni tuotetta, lopuista pitää kertoa kunnolla joku toinen kerta lisää. NYR:n Rose Formula Antioxidant Facial Mask* on ihan loistava tuote. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa, eli täydellinen juuri ennen juhlia – ja juhlia seuraavana aamuna. Tämä on sellainen pikakaunistaja! Kaolin (valkosavi) syväpuhdistaa ihoa, sokerivaahterauute kirkastaa ja kuorii hellävaraisesti. Erittäin toimiva naamio. Hinta 42,00 € Biodellyllä.

Neal’s Yard Remediesin Orange Flower Facial Oil* on ihana kasvoöljy. Veikkaan että kellekään ei ole jäänyt epäselväksi, että tykkään kasvoöljyistä tosi paljon? En käytä öisin kuin seerumia ja öljyä, sillä tuntuu, että öljyt tasapainottavat ihoani kovasti ja seerumin kanssa käytettynä tuntuvat hoitavan ihoa paremmin kuin monet voiteet. Öljy on miellyttävän tuoksuinen ja imeytyy nopeasti. Sopii parhaiten kuivalle iholle. Vegaaninen öljy, hinta 29,30 € eleven.fi:ssä. Neal’s Yard Remedies on mulle entuudestaan tuttu silmänympärysvoiteesta, joka kipusi mun top 3 -suosikkeihin. On ollut kiva huomata että muutkin tuotteet on yhtä laadukkaita.

* -merkityt affiliate-linkkejä.
Tuotteet saatu testiin.

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Moikka! Tykkään tosi paljon sun blogista ja kirjoitat aina tosi mielenkiintoisista aiheista! :) Haluisin kysyä nyt kun vuosi lähenee loppuaan, että oisko sulla suosituksia mistä löytäisi kivoja ja cooleja kalentereita vuodelle 2017 (niin kuin esim. se sun I am very busy)? Millaisen olet itse ajatellut hankkia ensi vuodelle?

    Kiitti paljon jos jaksat vastata, oot huippu!

    1. Moikka! Kiitos ihana kommentista. Toivotaan että ehdin pian palata kalenteriasiaan; etsin itsekin uutta enkä oo vielä löytänyt tarpeeksi hienoa!!! ARGH :D Mutta pakko mun on pian löytää kalenteri, eli palataan aiheeseen toiv pian.