Parhaat luonnonkosmetiikan silmänympärysvoiteet

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Jatketaan luonnonkosmetiikkajuttujen parissa ennen kuin ennätän palata Lontoo-kuulumisten suhteen – palasimme eilen alkuillasta työmatkalta ja nukahdin sohvalle puuhailtuani hetken työjuttujen parissa. Vielä on siis kuvat siirtämättä koneelle ja matkalaukku purkamatta :-D

Olen yllättynyt, miten monta kertaa multa on kysytty hyvää silmänympärysvoidetta! Täytyy myöntää heti alkuun, että silmänympärysvoide on mulle se kauneustuote, joka mun on ollut hankalin saada osaksi rutiinejani. Nyt olen muutamia kuukausia muistanut hyvin sen säännöllisen käytön, mutta vitsit miten sen muistaminen aiemmin olikin ihan ylivoimaisen hankalaa… Olen ehtinyt testata useampia puteleita, mutta nämä kolme (kaikki vuorotellen käytössä) ovat nousseet suosikeikseni:

1. Neal’s Yard RemediesWhite Tea Toning Eye Gel

Geelimäinen, todella nopeasti imeytyvä silmänympärysvoide on täydellinen aamulla; ei tarvitse odotella imeytymistä ja tuntuu että geelimäinen tuote ”raikastaa” eri tavalla mitä paksu, kermainen voide. Valkoinen tee lupaa kiinteyttää ja vähentää turvotusta. Tämä on rehellisesti sanottuna ainoa silmänympärysvoide, joka tuntuu ihan eriltä kuin muut kokeilemani – ohut koostumus imeytyy salaman nopeasti ja pieni puteli on kätevä ja riittoisa. Tätä myy mm. Jolie* ja Biodelly*. Hinta n. 36,50€.

2. Comfort Zone Sacred NatureEye Cream Gel 

Huomattavasti NYR:n tuotetta kermaisempi, mutta silti hyvin imeytyvä silmänympärysvoide joka kosteuttaa ja hoitaa. Sisältää mm. hyaluronihappoa joka silottaa juonteita ja auttaa sitomaan kosteutta. Tampereella Comfort Zonen ecocert-sertifioitua sarjaa myy mm. Olo Urban Spa, josta tämän tuotteen olen alunperin saanut testiinkin. Feel Uniquelta tilatessa hinta näyttäisi olevan 36,96€.

3. Skin Blossom – Reviving Eye Cream

Tämän kolmikon budjettituote; täydellinen kuivalle iholle ja yökäyttöön. Koostumus on tämän kolmikon kermaisin, mutta tuote imeytyy siitäkin huolimatta hyvin, joskaan ei yhtä nopeasti mitä geeli. Todellinen budjettituote siitäkin syystä, että pieni nokare tuotetta riittää ja puteli kestää useita kuukausia. Aiemmassa työssäni kuulin jatkuvasti kehuja tästä tuotteesta; hintaansa nähden todellinen löytö. :-) Skin Blossomin silmänympärysvoidetta myy mm. Biodelly ja Hyvinvoinnin Tavaratalo. Hinta n. 12,50€.

18 kommenttia

 1. Ripsiväriä Villasukissa /// 20/04/2016 / 14:25:02

  Silmänympärysvoiteeni vetelee aivan viimeisiään, joten tämä postaus tuli kuin tilauksesta. Tuo NYR kyllä houkuttelee, olen pitänyt kaikista heidän tuotteistaan kovasti. Lisäksi vielä se, että juuri luin että se on maailman eettisin kosmetiikkabrändi!

  Skin Blossomia on tullut testattua noin vuosi sitten ja omat silmäni eivät pitäneet tästä tuotteesta pidemmän käytön jälkeen. Silmäni alkoivat kutisemaan ja punoittamaan pikkuhiljaa käytön aikana. Oli pakko lopettaa tuotteen käyttö, kun heräsin yöllä armottomaan silmien hinkkaamiseen ja aamuisin ne olivat aivan turvonneet ja arat. Skin Blossomissa oli luultavasti joku ainesosa, joka herkisti mun silmänympärykset täysin. Muuten aivan mahtava ja lompakolle mukava tuote :) Nyt olen mennyt i+m naturkosmetikin voiteella, joka tuoksuu ihanalle vaniljalle, nam!

  Vastaa
  • ida365 /// 20/04/2016 / 20:39:07

   Jee, ihan mahtava kuulla!! :-) Mä en oo testannut tätä ja jotain yövoide-testeriä lukuunottamatta NYR:ltä muuta, mutta tykkäsin tästä tosi paljon.

   Voi ei! :-( en oo kuullut tuollaista keltään muulta! mun herkkä iho on tykännyt, mutta ihot on niin yksilöllisiä, ettei koskaan voi olla 100% varma etukäteen. Mulla on tuollainen reaktio tapahtunut kun koetin käyttää risiiniöljyä ripsien kasvattamiseen :D ei toiminut.

   Vastaa
   • Ripsiväriä Villasukissa /// 21/04/2016 / 10:58:33

    Heh, mulla taas risiiniöljy ei tee mitään… joskus vain jos on päässyt hiukan risiiniöljyä silmiin ja luomiin yön aikana, luomet saattavat olla hiukan turvoksissa, mutta ei muuta. Risiiniöljy on ollut minun pelastukseni kamalan ripsikatastrofin jälkeen, siitä saakka olen sitä lähes päivittäin käyttänyt :)

    Mutta, kuten totesit, kaikki me ollaan yksilöitä ja mikään tuote ei voi olla 100% varma. :)

    Vastaa
    • ida365 /// 21/04/2016 / 11:04:35

     Oho, ihanaa että oot löytänyt pelastuksen ripsikatastrofiin!! Ehkä mikä tahansa öljy valuessaan silmiin aiheuttaa ärsytystä ja turvotusta…? Mulla ainakaan tuo turvotus ei laske niin nopeasti että tekisi mieli tunkea risiiniöljyä illalla ripsiin… en halua olla aamulla silmät muurautuneina. :D

     Vastaa
 2. Alma /// 20/04/2016 / 16:31:31

  Moi, mä oon pohtinut everyday mineralsin meikkipohjan kokeilemista mutta olen epävarma sävyn suhteen. Olen tulossa käymään Helsingissä ja ajattelin piipahtaa Kampin Ruohonjuuressa. Osaatko sanoa osataanko siellä auttaa oikean tuotteen valinnassa tai onko antaa vinkkiä miten löydän parhaan tuotteen? Ja vielä, mitä sivellintä suosittelet?

  Vastaa
  • ida365 /// 20/04/2016 / 20:47:17

   Voihan nenä!! Mee ihmeessä Ruohonjuureen visiitille; myyjiä on koulutettu, toivon että osaavat valita sävyn hyvin sun kanssasi. Paras taktiikka on koettaa sitä meikkipohjaa jollain tiiviillä siveltimellä kaulan ja kasvojen rajalle; tiiviillä siveltimellä levittää tuotetta kerralla paljon, joten näät, sulautuuko sävy iholle vai ei. :-) Tai sitten meikkaamattomalle iholle suoraan. Ootko katsonut tätä: http://www.everydaymineralssuomi.fi/page/16/, tuo antaa vähän osviittaa. Suosituimmat sävyt Suomessa on 1-3, joten jos satut olemaan peruskalpea suomalainen, vois joku noista olla sopiva :-) tai noista voi alkaa testailla. Ja oletko huomannut, että EDM:n omilta verkkosivuilta voi tilata postikulujen hinnalla testereitä? http://www.everydaymineralssuomi.fi/category/33/naytteet Tilaa sieltä ne, mitkä voisit kuvitella itsellesi sopivimmiksi :-) varmasti alkaa löytyä!

   Vastaa
 3. Q /// 20/04/2016 / 16:40:37

  Mä en oo koskaan käyttäny silmänympärysvoidetta…. Kostautuukohan tää mulle jossain vaiheessa pahasti :-D

  Vastaa
  • ida365 /// 20/04/2016 / 20:53:59

   :–D oon miettiny samaa usein…. mutta koska KAIKKI kosmetologit aina on kauhuissaan kun kerron etten käytä, niin oon päättänyt aloittaa.

   Vastaa
 4. silvulii /// 20/04/2016 / 18:47:53

  Heh, juuri loppui silmänympärysvoide ja päätin aloittaa kosmetiikan vaihtamisen luonnonkosmetiiksi ja ostin Lissabonista Celeiro-kaupasta tällaisen voiteen: https://www.ecco-verde.com/dr-organic/pomegranate-eye-cream . Loppuispa pian muutkin tuotteet niin pääsisi tekemään vaihdoksen! Ei viitsi roskiinkaan heiträä puolitäysiä purnukoita :/

  Vastaa
  • silvulii /// 20/04/2016 / 18:49:35

   Syytän typoista puhelinta!

   Vastaa
   • ida365 /// 20/04/2016 / 20:58:03

    Ooh, kuulostaa just hyvältä! Toi ei oo tuttu brändi mulle, toivottavasti on ollut hyvä?! :-) Jooo, ei puolinaisia kantsii haaskata, korkeitaan antaa eteenpäin perheelle/kavereille jos on kova hinku vaihtaa uusiin. Pikkuhiljaa on hyvä :-)

    Vastaa
 5. EevaRG /// 20/04/2016 / 20:21:23

  Oon pitkään himoinnut tuota NYR:n voidetta, mutta vielä on pari entistäkin putelia pahasti kesken. :)

  Vastaa
  • ida365 /// 20/04/2016 / 20:58:19

   Noniin, tää on selkeästi jonossa! ;–)

   Vastaa
 6. Syksyinen ihonhoito | 365 days with Ida /// 16/10/2016 / 18:45:18

  […] Neal’s Yard Remedies on mulle entuudestaan tuttu silmänympärysvoiteesta, joka kipusi mun top 3 -suosikkeihin. On ollut kiva huomata että muutkin tuotteet on yhtä […]

  Vastaa
 7. […] sarjalta ovat olleet eniten mieleeni.  Suomen Luonnonkosmetiikan Osuustukku / 7g49 -> Skin Blossom, Evolve, Dabba, Avril Organics, Smudi-raakapatukat, Nafha ja PUR O3 Urtekram / 7h60 -> […]

  Vastaa
 8. […] Sacred Nature -luonnonkosmetiikkalinja, jonka tuotteita olen itseasiassa testannutkin aiemmin ja todennut ne oikein hyviksi. Hoito alkoi vartalonkuorinnalla jonka jälkeen kävin suihkussa huuhtomassa kuorinnan pois. […]

  Vastaa
 9. Epäpuhtaan ihon hoito | 365 days with Ida /// 08/08/2017 / 09:24:38

  […] pari ihan kivaa ja löytänyt pari ihan huippua, esim. mun henkilökohtaiseen top 3:een päätyneen silmänympärysgeelin ja tosi hyvän naamion. Onko teillä jotain […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.