Suosikit Nurmelta

kauneus, luonnonkosmetiikka
8 kommenttia

Oletteko törmänneet Nurmen ihaniin luonnonkosmetiikkatuotteisiin? Minä törmäsin näihin ekan kerran viime joulukuussa Ruohonjuuressa, kun olin etsimässä isovanhempien lahjaan jotain kivaa hemmottelevaa tuotetta ja spottasin Nurmen kuorinta-aineet. Pakkaukset ovat raikkaita ja nättejä ja lähikosmetiikka kiinnostaa aina; Nurmen tuotteet valmistetaan käsin Virossa perheyrityksen toimesta. Nurmen ideologiaan kuuluu valmistaa tuotteet parhaista mahdollisista raaka-aineista ilman mitään ylimääräistä; raaka-aineluettelot eivät ole pitkiä ja vaikeaselkoisia, vaan useimmissa tuotteissa on virolaisia kukkia ja kasveja sekä ravintorikkaita öljyjä, kuten avokado- ja kookosöljyä sekä sheavoita.

Sain Nurmen tuotteita testiin alkuvuodesta ja suosikeikseni nousi tämä kolmikko:

Nurmen laventelikukkaisvesi* on tarkoitettu normaalille ja ongelmalliselle iholle; laventelihan on ominaisuuksiltaan rauhoittava ja tasapainottava. Kuten Dabban kukkaisvesiä, tätäkin voi käyttää monella tavalla; meikinpuhdistuksen viimeistelyyn, ihon kosteutukseen ja virkistämiseen kesken päivän ja esimerkiksi ärtyneelle päänahalle. Laventeli-kukkaisvedellä on hintaa 10,95€ ja esim. Dabbaan verrattuna edullinen hinta selittynee sillä, että tuote ei ole luomulaatuinen ja se on pakattu muovipulloon. Nämä 100ml:n putelit ovat huippukäteviä reissatessa käsimatkatavaroiden kanssa; kukkaisvesi on täydellinen kaveri lentokoneeseen! Minulla laventelikukkaisvesi on toiminut kasvoveden korvikkeena. Tosi hyvä kosteuttaja, mutta ei ole vaikuttanut epäpuhtauksiin samalla tavalla mitä siankärsämö tai mesiangervo.

Pääsin itsekin testaamaan Nurmen vartalonkuorintoja kun sain testiin matkakokoisen Grapefruit-vartalonkuorinnan*. Tuoksu on ihana ja ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu. Olen huomannut kevään myötä käyttäväni erilaisia vartalonkuorintoja ihan eri innolla mitä talvella, olen ehkä vähän koukussa ihanien kuorintojen tuoksuun ja siihen fiilikseen, mikä iholle kuorinnan jälkeen jää. Normaalin kokoinen, eli 250g vartalonkuorinta maksaa Hyvinvoinnin Tavaratalossa* 18,95€. Greipin lisäksi valittavana on Avokado-vartalokuorinta* sekä Sea Salt -kuorinta*, joka tuoksuu raikkaalta piparmintulta.

Viimeisimpänä lempparinani ihana käsintehty kukille tuoksuva soijavahakynttilä. Soijavahakynttilä on fiksumpi vaihtoehto kuin tavallinen kynttilä, sillä soijavahakynttilä palaa keskimäärin 30-50% kauemmin kuin tavallinen ja jopa 90% puhtaammin kuin normaali, parafiinista valmistettu kynttilä. Nurmen kynttilöissä on vain luonnollisia eteerisiä öljyjä joiden polttaminen ei aiheuta haittaa hengityselimille. Nurmen soijavahakynttilöitä myy mm. Ruohonjuuri hintaan 22,50€. Tuoksuvaihtoehtoja on yhteensä neljä.

Ovatko Nurmen tuotteet tuttuja teille? Mulla on vielä testaamatta testiin saatu shampoopala; voi olla että sen testaaminen siirtyy kesään, sillä kesällä shampoopala on superkätevä reissuissa ja mökillä.

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Herkullisimmat luonnonkosmetiikan uutuudet syksy 2022

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Itsellä on käytössä Nurmen avokadoshampoopala ja suihkugeelin sijasta käytän Nurmen kookossaippuapalaa, aivan huippuja molemmat! Tuota kuorintaa pitää ehdottomasti kokeilla.

  Kiitos näistä luonnonkosmetiikkavinkkauksista,helpottaa aina alati laajenevilla hyllyillä valinnan tekoa kun voi lukea vähän etukäteen jonkun muun kokemuksia :)

  1. Jee, kiitos, kiva että tykkäät! :–)

   Ja oi että, avokadoshampoopala kuulostaa kyllä aika ihanalta, pidänpä mielessä.

 2. Mulla ei ole omakohtaista kokemusta, mutta olen lukenut niistä muista blogeista. Merkki vaikuttaa ihanan sympaattiselta ja olisi kiva jossakin vaiheessa kokeilla (näitäkin) tuotteita. :)Ja tosi kiva, kun ne tulevat läheltä Virosta, se on aina positiivista, ettei kaikkea kosmetiikkaa raahata maapallon toiselta puolelta asti.

  1. Joo, niinpä! :-) Tykkään tuosta suihkeesta kans kovasti ja tosi raikas puteli.

 3. Sain testiin jokin aika sitten Nurmelta juuri tuon samaisen vartalokuorinnan, yhden eteerisen öljyn, mango body butterin ja tea tree -saippuan ja ihastuin kaikkiin! Etenkin tuo saippua nousi ehdottomasti suosikiksi <3

  1. Oiii, täytyypä tilata joku kerta tuollainen saippua testiin kun edelliset loppuu!! kiva kuulla että sielläkin tykätään :-)