Budjettilöytö: Avril-luonnonkosmetiikka

/// kauneus, luonnonkosmetiikkaTags: , ,

Onko ranskalainen Avril-luonnonkosmetiikkamerkki* tuttu teille? Mulle ei ollut, ennen kuin pääsin testailemaan sarjan tuotteita I love me -messuilla töissä ollessani. House of Organic -verkkokauppa*, joka myy luonnonkosmetiikkaa, puhtaita vitamiineja ja ravintolisiä sekä esimerkiksi sertifioituja kodinpuhdistusaineita myy myös tätä ranskalaista todella edullista luonnonkosmetiikkasarjaa. Avrilin valikoimiin kuuluu värikosmetiikkaa, ihonhoitotuotteita ja muita kauneustuotteita, kuten siveltimiä, kynsiviiloja, meikkikynien terottimia ja niin edelleen.

Valkkasin messuilta testiini Avrilin huulipunakynän*, joka on osoittautunut mielettömäksi budjettilöydöksi!

Huulipunakynä levittyy kauniisti huulille, on mattainen mutta silti kosteuttava ja melko pitkäkestoinen. Syömisen jälkeen tätä on hyvä lisäillä, mutta muuten huulet pysyvät nätisti punattuina. Inhoan liian kuivia huulipunia, sillä niiden kanssa tiedostaa huulimeikin koko ajan. Tämä ei onneksi ole mattaisesta lopputuloksesta huolimatta sellainen, vaan tuntuu huulilla kevyeltä. Ja kuten näkyy, niin pigmenttiä on reilusti.

Kun sanon budjettilöytö, tarkoitan sitä: tämä sertifioitu huulipunakynä maksaa vain 6,90€. Jep! Mulla on sävy Rouge Franc*.

Avril-luonnonkosmetiikkamerkiltä löytyy myös paljon muuta värikosmetiikkaa ja ilmeisesti ripsiväri on todella kehuttu. Huulipunakynän lisäksi olen ehtinyt itse testata vasta kynsilakat*, joille annan arvosanaksi 5/5. Mulla on klassinen punainen kynsilakka, Rouge Hibiscus N°561 -sävyssä*. Sillä saa yhdellä kerroksella täydellisen peittävää jälkeä ja lakka on luonnollisimpia, mitä markkinoilta löytyy, se on peräti 7-free (esimerkiksi Kure Bazaar on 4-free ja Treat Collection 5-free). Hinta-laatu-suhde on loistava, normihinta kynsilakoille on 7,90€ (nyt tarjouksessa 6,50 €). Menevät mielestäni samaan kategoriaan Bohon kynsilakkojen kanssa, joskin tämän yhden sävyn kokeilun perusteella Avrileissa on tämän yhden sävykokeilun perusteella enemmän pigmenttiä. Myös päällyslakka on toimiva.

Enpä ole aikoihin löytänyt mistään näin edullista ja näin toimivaa luonnollista värikosmetiikkaa. Oletteko te testanneet Avrilin tuotteita?

* -merkityt affiliate-linkkejä

17 kommenttia

 1. Anniina /// 11/11/2016 / 21:45:39

  Ooo! Kiitos vinkistä, täytyy tutustua tohon verkkokauppaan ja tehdä tilaus :)

  Vastaa
  • ida365 /// 13/11/2016 / 12:04:01

   Joo, suosittelen tutustumaan! :)

   Vastaa
 2. Anne / Elämäni sanoina /// 11/11/2016 / 21:58:08

  Juteltiin sun kanssa hetken verran I love me -messuilla ja tajusin vasta jälkeenpäin kuka olit :D Ihmeteltiin juurikin noita Avrilin ripsareita, kun kummallakaan ei ollut niistä kokemusta, mutta olin itse kuullut niistä kyllä hyvää. Ostin sen sitten kokeiluun sun kannustamana ja voin suositella! Ihan ääriolosuhteissa en ole päässyt testaamaan, mutta mun normikäytössä se on ainakin toiminut oikein hyvin ja plussaa tulee myös edullisesta hinnasta :)

  Vastaa
  • ida365 /// 13/11/2016 / 12:05:55

   Aaaa, se olit sinä! :-) Ihan mahtavaa että ripsari on siis toiminut! Maahantuojan yksi edustajista vannoo tuon nimeen myöskin ja messuilla yllättävän moni tiesi tuosta ripsarista jotain. Eli taitaa olla tosiaan kehuttu :D

   Vastaa
 3. Emilia /// 12/11/2016 / 07:45:23

  Multa löytyy ripsari ja toistaiseksi ei ole kirvellyt, toisin kuin muutama Laveran ja Benecosin ripsari. Avrilin harja on myös erinomainen moneen muuhun verrattuna; erottelee kunnolla ja ripsiin saa hyvin väriä ilman paakkuja :) Muita heidän tuotteitaan en ole vielä kokeillut, mutta tuon perusteella hyvältä vaikuttaa!

  Vastaa
  • ida365 /// 13/11/2016 / 12:08:30

   Ooh, tosi hyvä! Mäkin muistan Benecosin ripsarista vaan sen, että se oli niin mentolinen, että se kirveli silmiä :D mutta sit taas mun ystävä vannoo Benecosin ripsarin nimeen.

   Nuo huulipunakynät on kyllä ihan super!! Ja kynsilakat <3__<3

   Vastaa
 4. Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi /// 12/11/2016 / 12:56:41

  Olisipa kiva, jos tämä merkki tulisi vaikka Ruohonjuureen tai muualle, jossa pääsisi livenä testailemaan :)

  Vastaa
  • ida365 /// 13/11/2016 / 12:13:19

   Totta totta! Onneksi ovat niin edullisia, että ei sinänsä haittaa tilata testiin vähän sokkona.

   Vastaa
 5. Eovyn /// 16/11/2016 / 19:28:12

  Uu! Oispa huippua lukee lisää kokemuksia tästä sarjasta. (: Etenkin meikkivoide kiinnostaa, sillä luonnonkosmetiikan puolelta tuntuu olevan mahdotonta löytää pysyvää meikkivoidetta rasvaiselle akneiholle ja aivan liian monta kymmentä euroa on mennyt opiskelijalla hukkaan epäsopiviin meikkivoiteisiin. Myöskään mineraalimeikkipuuterit (everyday minerals, flow yms…) eivät mitkään tunnu kestävän iholla. :(

  Vastaa
  • ida365 /// 04/12/2016 / 19:43:00

   Aaa no höh! Vitsit, en tiedä onko tämän sarjan meikkivoide = bb-voide? Testasin sitä kädelle messuilla ja se vaikutti pikemminkin sävyttävältä päivävoiteelta kuin meikkivoiteelta, ei siis peittävältä. Harmi ettet ole löytänyt kestävää tuotetta ihollesi :(

   Vastaa
 6. […] tuotteista vielä käyttökokemusta. Mutta Ecocert-sertifioituja ovat ja erittäin huokeita. Idan tontilla on brändistä lisää, käypä […]

  Vastaa
 7. […] Avril – Rouge Frank -huulipunakynä […]

  Vastaa
 8. Liisa Fagerlund /// 04/05/2017 / 07:34:53

  Minä en ole tyytyväinen Avrilin ripsiväriin. Se jotenkin varisee tai leviää ripsien ympärille päivän mittaan, aiheuttaen mustumista. Eikö kukaan muu ole törmännyt tähän ongelmaan?

  Vastaa
  • Ulpu /// 12/07/2017 / 18:04:11

   Sama kokemus kuin Liisalla, ei pysy myöskään mulla. Tummat jäljet on silmien ympärillä. Mulla tosin on raskaat ja rasvoittuvat luomet, tämä selittää osaltaan sotkemista.

   Vastaa
 9. […] seuraavaksi jotain muuta sävyä vai jatkanko tällä. Mulla on sävy Rouge Franc ja se näyttää tältä huulilla. Avril-luonnonkosmetiikkaa myy House of […]

  Vastaa
 10. […] ja kestää huulilla tosi hyvin. Lopputulos on ihanan mattainen ja peittävä – kurkkaa täältä. Normaalisti Avrilin huulipunakynien hinta on 6,90 € kappale, nyt tarjouksessa lauantain 8.9. […]

  Vastaa
 11. […] kuten Nafhaa, Hurraw-huulivoiteita, Everyday Mineralsia, Dabbaa, Algamarista, Skin Blossomia ja Avrilia. Olin heillä töissä ennen Sugarille siirtymistä ja pääsin jo viime vuoden tammikuussa […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.