Kauneimmat kalenterit vuodelle 2017

lifestyle
6 kommenttia

Ihan parasta, että yksi mun kysellyimpiä postauksia on ”kivoimmat kalenterit” -postaus. Tässä se vihdoin tulee ja  joudun kyllä huokaisemaan, että tehtävä ei tuntunut tänä vuonna helpolta. Mutta tässä on kivoimmat ja kauneimmat kalenterit vuodella 2017, jotka löysin!

Aloitetaan mun henkilökohtaisella suosikilla; Lahden Muotoiluinstituutin vuoden 2017 kalenterilla. Ensi vuoden kalenterin teemana on vesi ja vitsit että näyttää hyvältä:

vesi-2017-lahden-muotoiluinstituutti-kalenteri

Kalenteri on vasta matkalla mun luokse, mutta en malta odottaa että pääsen selailemaan tätä! Olen vaklannut kuvia nettisivuilta ja Facebookista ja kokonaisuus vaikuttaa mahtavalta. Tämä on vissiin neljäs vuosi kun vinkkaan Lahden Muotoiluinstituutin kalenterista ja jo ennen kalenterin näkemistä voisin väittää, että tämä on suosikkini kaikista tähän astisista kalentereista. Ei varmaan yllätä että graafinen ilme ja valitut sävyt puhuttelevat tänä vuonna kovasti. Kalenterissa on yhdellä aukeamalla yksi viikko ja sen saa omakseen hintaan 25 € + postikulut.

papershop-kalenteri-2017

Papershopista löytyy tänäkin vuonna pari tosi kivaa kalenteria. Ehdottomasti kaunein on Rifle Paperin Agenda, jota saa myös tummansinisellä kannella. Veikkaan, että olisin ostanut tämän jo ajat sitten ensi vuotta varten, ellei mulla olisi ollut jo niin monia Rifle Paperin vihkoja. Olen tainnut alkaa kyllästyä noihin kauniisiin maalattuihin kukkiin, ääh! Tässä kalenterissa ne eivät tosin korista kuin sisäkansia, mutta silti. Hmm, pitää pohtia. 36,50 €

Sasha Kretovan käsin tehty kalenteri saapui mulle blogin kautta ja tykkään siitä kovasti; sen sivut ovat jämäkät ja yksinkertainen taitto viehättää. Tähän kalenteriin mahtuu kirjoittamaan muistiinpanot kunnolla ja piirtelemään sivuille. Sasha Kretovan kalenterit tehdään kierrätysmateriaaleista Töölössä. Kalentereiden lisäksi siellä valmistuu myyntiin myös julisteita, vihkoja ja kortteja.

Hauska bonusfakta: Sasha Kretova on opiskellut insinööriksi, joten luova ala ja omat paperituotteet eivät ole aina olleet mielessä. ”Painamiseen, paperituotteisiin ja koko painoprosessiin liittyvät asiat kiehtovat minua: musteiden ja paperien ominaisuudet, materiaalien moninaisuus, taiton suunnittelu sekä värioppi. Kun aloin työskennellä painotuotannossa, sain valmistaa kauniita painotuotteita päivittäin. Koska olin aina tehnyt paljon käsilläni, tarkkailin töissä, miten koneet toimivat, ja koetin kotona toistaa työvaiheet käyttäen töistä keräämiäni ylijäämäpapereita. Opittuani perustaidot aloin suunnitella omia vihkojani, ja mitä enemmän vihkoja tein, sitä enemmän aloin ymmärtää, että juuri tätä haluan tehdä. Ja niin oma paperibrändini sai alkunsa.” Isompi kalenteri 42 €, pienempi 36 €. Koko paperitarvikevalikoima täällä.

els & nel journal voo store

Els & Nel:n graafinen kalenteri on selkeä – klassikkomatskua. 29 € ban.do 2017 kalenteri

ban.do:n kalenterit ovat tänäkin vuonna söpöjä. ”I’m very busyn” sijaan valkkaisin ”One day at a time” -kalenterin tänä vuonna. Harmillisesti juuri tällä kannella varustetut kalenterit on myyty loppuun, mutta ban.do:n valikoimissa on muitakin kivoja, kurkkaa täältä.

kalenteri-2017-etsy

Dozin taskukokoinen kalenteri on näppärä sellaiselle, joka haluaa paperisen kalenterin, joka ei vie tilaa. 11,55 €

pino-weekly-planner

Bongasin Pinosta kauniin Weekly Plannerin. Jos en katsonut ihan väärin, niin tällaisella on hintaa 10,70 € – 16,20 € koosta riippuenn. Simppeli ja kivaa paperilaatua. Yksinkertainen mutta kiinnostava.

mi-goals-kalentteri-2017

Mi Goalsin yksinkertaiset, mutta kivan väriset kovakantiset kalenterit vaikuttavat varmalta valinnalta nekin. Better than yesterday -kalenteri on ihana myös, mutta niin samanlainen kuin mun tämän vuoden kalenteri, että en itse edes harkinnut sitä. Mi Goalsin A5-kokoinen kalenteri 34,95 usd.

DOZI ETSY CALENDAR JOURNAL 2017

Dozilta löytyy myös perinteisemmän kokoisia kalentereita kovilla kansilla. Tämä pävämäärätön vaaleansinikantinen on suosikkini. 29,73 €

Oletteko te bonganneet mistään kivoja kalentereita ensi vuodelle? Tuntui että näiden bongaaminen oli tänä vuonna paljon vaikeampaa kuin aiemmin, joten vinkit otetaan ilolla vastaan kommenttiboksin puolella.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Joo, Nunucolta löytyy kans kalentereita! :) En tiedä miksei ne niin nappaa muhun tänä vuonna, mutta kivoja ovat.

  1. Ai että tätä postausta on ootettu heh! Saattaa olla että Lahden Muotoiluinstituutin kalenteri vie tänä vuonna voiton, mutta vinkkinä myös australialainen kikki.K -sivusto (nimi on kyllä suomalaiselle aika ratkiriemukas) – löytyy mukava valikoima pohjoismaalaista silmää miellyttäviä kalentereita ja vihkoja.:)

    http://www.kikki-k.com/diaries-calendars