FOREO LUNA 2 & jade-hierontakivi

kauneus, luonnonkosmetiikka
6 kommenttia

Olen löytänyt uusia ihonhoitosuosikkeja joista olen ihan lapsellisen innostunut! Nyt en puhu kosmetiikkatuotteista, vaan laitteista ja tarvikkeista, vaikkakin vinkkaan tässä postauksessa myös suosikkiöljyt ja -seerumin näiden kanssa käytettäväksi.

Olen ihan hurahtanut Foreon ihonpuhdistuslaitteeseen ja GamArden jade-hierontakiveen. Kumpikin toimii omalla tavallaan, mutta molemmissa on jotain samaa: näiden avulla saa rentoutuneen fiiliksen ja rauhallisen koti-spa-hetken parissa minuutissa. I h a n a a. Kummankin käyttö on niin helppoa, että niiden ottaminen osaksi kauneusrutiineja ei ole lainkaan hankalaa ja koska vaikutukset huomaa nopeasti, tulee motivoitunut olo hoitaa ihoa entistä paremmin.

 Foreo Luna 2

Ekana esittelen teille Foreon silikoonisen ihonpuhdistuslaitteen – tuo vaaleanvioletti vempain kuvassa. Se on hygieenisempi ja kestävämpi vaihtoehto esimerkiksi kasvoharjoille, sillä silikonipinta on käytännössä ikuinen kun taas nylonista valmistettuja kasvoharjoihin pitäisi vaihtaa pää hygieaniasyistä kolmen kuukauden välein.

Mulla on ollut pari kasvoharjaa käytössäni joskus aiemmin, mutta pehmeistä luonnonharjaksista huolimatta harjat olivat liian voimakkaita mun iholleni ja saivat ihon vain herkistymään entisestään. Siksi kasvoharjat eivät ole koskaan jääneet mun vakiokäyttöön, vaikka ne ovatkin aina kiinnostaneet. Otin Foreon ihonpuhdistuslaitteen testiin pienellä jännityksellä, mutta pelkoni liian ärhäkästä putsauksesta osoittautuivat turhaksi. Valitsin käyttööni herkälle iholle suunnitellun laitteen, jonka harjakset ovat todella pehmeät ja hellävaraiset. Valittavana on erilaisilla harjaksilla varustetut laitteet sekaiholle, normaalille iholle sekä rasvaiselle iholle. Täytyy kysyä kosmetologini mielipidettä Foreosta seuraavalla käynnillä, mutta minusta itsestäni tuntuu, että tämä sopii minulle paremmin kuin monet kuorintavoiteet, joiden rakeet ovat välillä yllättävänkin isoja.

Sain Luna 2:n testiini kuukausi sitten ja olen siitä asti pessyt sillä kasvoni iltaisin. Tätä suositellaan käytettäväksi aamuin illoin, mutta koska välillä puhdistan kasvoni aamuin vain misellivedellä, en jotenkin osaa tarttua tähän. Ihoni tuntuu kirkkaammalta ja superpehmeältä Foreolla tehdyn ihonpuhdistuksen jälkeen ja tuntuu, että kiinnitän sitä käyttäessäni entistä enemmän huomiota ihonpuhdistukseen ja sen kosteuttamiseen. Foreo-ihonpuhdistuslaitteet perustuvat mikrovärähtelyyn, jonka ansiosta iho puhdistuu paremmin ja lupaa kirkastaa ja heleyttää ihoa. Olen kuullut ja lukenut, että joillakin laitteen käyttöönotto on saattanut aluksi aiheuttaa ihon puhdistumista kuona-aineista, mutta minulle näppyä ei ole alkanut puskea.

Laitteen kääntöpuolella on anti-age-pinta, jonka avulla voi imeyttää esim. seerumin tai öljyn iholle ja antaa tehohoitoa sitä kaipaaville alueille. En tiedä kuinka paljon uskon tähän anti-age-vaikutukseen, mutta teen sen, koska hieronta tuntuu niin kivalta kasvoilla.

Foreo Luna 2:ta myy yksinoikeudella Suomessa Stockmann. Verkkokaupoista sitä löytyy mm. eleveniltä* hintaan 178,10 €. Luna 2 ladataan usb-piuhalla ja yhdellä latauksella se toimii jopa 450 kertaa! Laite on mielestäni hintava, mutta jos tosissaan pohtii sellaisen hankkimista, voi ensin ostaa Luna Playn, joka toimii noin 100 käytön ajan. Tässä ajassa ehtii huomata, sopiiko laite omille kasvoille ja tykkääkö tällaisesta ihonpuhdistusrutiinista. Luna Play on minikokoinen ja aluksi mietin, että kuinka turhaa on tehdä laitteita, jotka kestävät vain x määrän käyttökertoja, mutta testilaite on tavallaan tosi fiksu ajatus.

Foreo on ruotsalainen brändi ja se valmistaa kaikki tuotteensa omilla tehtaillaan. En ole vielä ehtinyt testata Foreon omia ihonpuhdistustuotteita, mutta odotan innolla niiden testaamista, sillä ne täyttävät luonnonkosmetiikan kriteerit. Ihanan nykyaikaista, että muutkin kuin luomubrändit tekevät luonnollisia tuotteita.

 GamArde Guasha-jade-hierontakivi 

Sitten tuohon toiseen kuvan ihonhemmottelulaitteista, nimittäin guasha-jadekiveen! Sain tämän testiin Hakaniemen PUR Hyvinvointikaupan avajaisista taannoin ja vitsit miten ihana ylläri tämä olikaan. En olisi osannut ikinä ostaa tätä itse, mutta kun sain sen käyttöohjeineen testiin, ihastuin välittömästi. Guasha-kasvohieronnan, joka on ikivanha kiinalainen hierontatekniikka, ideana on tehostaa kasvojen nestekiertoa  ja kiinteyttää ihoa. Minulle guasha-kasvohieronta toimii erityisesti rentoutuksena, sillä teen sen iltaisin ja huomaan, että kireydet helpottavat huomattavasti hieronnan avulla.

Käyn kasvot iltaisin läpi kivellä aina kuin suinkin muistan. Ensin pesen kasvot (Luna 2:ta käyttäen), sitten suihkin kasvovettä, imeytän seerumin Luna 2:n anti-age-puolta käyttäen ja viimeiseksi hieron kasvot tällä hierontakivellä ja käytän hierontaan jotain sillä hetkellä käyttämistäni kasvoöljyistä. Tästä videosta näkee hyvin tekniikan.

Rentouttava vaikutus ja ihon kirkastuminen on ollut helppo havaita, mutta kasvojen guashaamisesta voi olla apua myös tummille silmänalusille, kuona-aineiden poistumiseen, ihohuokosten supistamiseen sekä ryppyjen ja juonteiden tasoittamiseen. Nämä mun uudet kauneusrutiinit saattavat kuulostaa aikaavieviltä, mutta minulle ne ovat silkkaa luksusta. Käytän aika paljon aikaa ihoni hoitamiseen ylipäätäänkin, sillä se vaatii sitä. Olisi huikeaa, jos mun ei koskaan tarvitsisi miettiä ihoa, mutta koska mun täytyy, niin teen siitä mielelläni mahdollisimman mukavaa ja rentouttavaa.

Hierontakiveä myy Elonaturan verkkokauppa hintaan 15 €.

Vaikka en olekaan varma, onko Foreon anti-age-värähtelystä mitään hyötyä, tykkään pitää sen osana ihonhoitorutiinejani. Levitän iholle kasvoveden suihkuttelun jälkeen yötä kohden Evolven hyaluronihapposeerumia (tuntuu toimivan yhtä hyvin kuin Naturativin vastaava. Vaihdoin tähän, sillä rikoin Naturativin tiputtamalla sen lavuaariin….) ja sen imeydyttyä joko Neal’s Yard Remediesin Orange Flower Facial Oilia tai Dabban Rasberry Oil Elixiriä* ja imeytän tuotteet Foreon anti-age-puolella hieroen. Sama homma guasha-hieronnan suhteen – teen hieronnan jommalla kummalla tällä hetkellä käytössäni olevalla öljyllä.

Kasvojen hierominen edistää tuotteiden imeytymistä ja tuollaisesta lyhyestäkin kasvojen hierontaan keskittymisestä tulee rentoutunut olo. Guasha-rituaali vie aikaa muutaman minuutin ja etenkin iltaisin se rentouttaa ja valmistaa nukkumaan. Oletteko te hurahtaneet tällaisiin apuvälineisiin tai tarvikkeisiin? :D

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Ida365 hiustenhoito

Lempeämpää hiustenhoitoa – parempikuntoisten hiusten salaisuus

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tuota Guashaa olen miettinyt itselleni, mutta ehdin jo unohtaa koko tuotteen olemassa olon :D Mutta tiedän kokemuksesta, että kasvohieronnalla saa kyllä kasvojen nestekiertoon vipinää! Foreo houkuttaisi myös, mutta omistan Clarisonicin. Ehkä sitten, kun Clarisonic menee rikki. Mutta jos olisin tiennyt Foreosta ennen Clarisonicin ostamista, olisin kyllä hankkinut Foreon :)

    1. Ah jooo, totta totta, Clarisonic ehti jyrätä kyllä hyvin ennen näiden saapumista Suomeen! :)

      Tuo kivi ei ainakaan paljoa maksa. Kasvohieronta, lyhytkin sellainen, tekee niiiiin hyvää.

  2. Huh sun innostamana tilasin itselleni oman Foreon! Kiitos siis tästä postauksesta :—) Itselle valkkasin go-mallin joka pienen kokonsa takia menee hyvin reissatessa ja noh, olihan se vähän edullisempikin! Oon päättänyt että pakko alkaa pitää parempaa huolta kasvoista, nopea meikkien putsaaminen ei ehkä sittenkään oo tarpeeksi :—p Toivottavasti tämä innostaisi huolellisempaan kasvojen huoltoon.