Postaukset, jotka naurattaa

lifestyle, muoti
8 kommenttia

Vaihdoin hetki sitten blogiin yhden lisäosan, tuon, joka suosittelee postauksen lopussa lisää luettavaa postauksen lukeneille. Aiemmassa lisäosassa valkkasin itse suositellut postaukset ja huomasin valitsevani suositukset aika pienestä määrästä postauksia. Tämä uusi lisäosa optimoi itsekseen ”parhaat” suositukset mm. otsikon, kategorian ja tägien perusteella ja ai itku olen nauranut itselleni viime aikoina, kun suositeltuihin postauksiin on pompannut vanhoja, jo unohtamiani postauksia.

Mulle tulee ensi vuonna täyteen 10 vuotta bloggaamista. Aloitin 2007 – ollessani 15-16-vuotias, joten voitte vain kuvitella, miten paljon näihin kymmeneen vuoteen on mahtunut. Ekat blogit eivät onneksi enää ole olemassa, mutta tästäkin blogista löytyy ensi vuonna postauksia seitsemän vuoden ajalta. Se on ihan hullua! Ei kai siis mikään ihme, että välillä omia arkistoja selaillessa hävettää ja välillä meinaan tikahtua nauruun. Olen tainnut piilottaa blogihistoriani ajalta vain kolmisen postausta; jonkun liian henkilökohtaiselta tuntuneen ja jotkut ihan kamalat asukuvat, mutta muuten täällä on kaikki luettavissa.

Olen naureskellut viime päivinä mm. näille:

3.9.2012 Poncho: ”On ollut superhelpottavaa päästä eroon siitä rusettityylistä, jonka moni varmaan mielsi ”idamaiseksi” joskus taannoin. Siksipä minua vain hymyilyttää äidin ja pikkusiskon kommentit muuttuneesta tyylistä – no joo, maiharit on aika raju veto rusettiöverin jälkeen ja boheemi poncho ei varmaan taipuisi kynähameen kaveriksi. Mutta näistä minä tykkään, ruseteistakin vielä pikkuisen, hah!” 

Haluatteko tietää totuuden? En ole käyttänyt tuota ponchoa kuin tuona kuvauspäivänä. Eihän se nyt vaan yhtään ollut mun tyylinen. Vaikka kuinka paljon olisin vuonna 2012 niin halunnut. Ja siis kyllä, joskus elämässäni oli aika kun ”raju veto” (MIKSI olen käyttänyt tuota sanaparia) tarkoitti maihareita.

Myös tämä asu on hymyilyttänyt. Siinä on vähän kaikkea: pitsiä, leopardia, nahkaa, maiharia. Noh, kaikkea.

Tämä asukokonaisuus taas naurattaa siksi, että tiedän, että olen hiippaillut tuon näköisenä ainakin pari talvea ympäriinsä. Ei mikään lumikki vaan ehta pikku myy.

Entä muistatteko, mitensHipsatamatic-sovelluoli joskus Instagramin alkuaikoina must-have?! Ihan kamalaa! Kelta-punaisia kuvia, jotka ei imartele ketään. Ja no, upeita muokkauksia pystyy tekemään myös tietokoneella, kröhöm. Tai mitäs sanotte tästä tyylistä? En keksi sille mitään nimeä, sillä en tiedä mihin tyylisuuntaan kuuluu armeijatakki, helmikorvikset, pyöreät aurinkolasit, klassinen neuletakki ja hippitossut.

Ja mites nämä,  laadukkaat, sisällä otetut tosi valoisat ja selkeät asukuvat? Hihii, apua. On tainnut olla pula kuvista, valosta ja kuvaajakamusta. Tuo asukin on vähintääkin mielenkiintoinen. Pilkkuleggarit, kuosipaita, ruskea neule ja villasukat jotka näkyy maihareista? Aahahahah.

Omille asuvalinnoilla on hauska hihitellä jälkikäteen, mutta välillä niistä on niin vähän aikaa, että korvia alkaa punoittaa. Olis varmaan pitänyt uskoa, kun moni teistä haukkui nämä kengät pari vuotta sitten. Siis ihan  järkyttävältähän ne tuossa asussa näyttää. No ok ok, tykkään noista kyllä tässä asussa. Mut sit taas tässä, eieiiiiieeieieieiiii….

Sitten ihan tällainen yleinen huomio: hameenhelma on kyllä pidentynyt rutkasti viimeisten seitsemän vuoden aikana! Katsokaa vaikka. A-p-u-a.

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Haha, ihan huikeita poimintoja vanhoista postauksista! Huomaa kyllä miten paljon olet kehittynyt bloggaajana vuosien varrella, esimerkiksi kirjoittajana nuo vanhat postaukset oli kuin eri ihmisen kynästä :D

  1. Joo, tyyli on kyllä muuttunut aika paljon! Ihme jorinoita ollut jossain vaiheessa ja show päällä teksteissä. Naurattaa, kun niistä osasta on VAAN seitsemän vuotta mut sit taas toisaalta JO seitsemän vuotta, heheh.

   Blogin suunta on muutenkin kyllä muuttunut – tuolloin tuntui kivalta jorista arkipäiväisiä sattumuksia ja ihmetellä milloin mitäkin ilmiötä ja ottaa niihin kärkkäästikin kantaa – nyt mieluummin jaan tietoa ja kokemuksia ja keskustelen asioista, vaikka ajattelen blogia edelleen jonkinlaisena ”päiväkirjana”. Joillekin tämä muutos on varmaan tuntunut harmilliselta, mutta se on vain tainnut olla väistämätöntä. Kasvamista ja kehittymistäkin. Hitto että käytin paljon hymiöitä ennen! Ja huutomerkkejä!!!! Ja pisteitä……..

 2. Voi apua, pakko alkaa lukemaan myös noita vanhempiakin postauksia! Ihan vaan koska voi ;) Vaikutat niin kivalle tyypille, ja oonkin blogisi löytänyt vasta muutamia vuosia sitten kun muutin Tampereelle asumaan. Helpottava on tosin se ajatus, (eikö) että kaikilla on ollut tyylikokeiluja ja sitä kautta sitä itselle sopivaa on etsittykin.

  1. Hahahah, älä muuta sanoa – ihan vaan koska voi :–D

   Joo, todellakin on! Kaikilla ne ei vaan oo näkyvillä netissä kenen tahansa selattavana, hahahaha!

 3. Ja ai niin! Pitikin kysyä, että ootkohan jo tehnyt vuosittaisen (heh) ensi vuoden ihanat kalenterit -postauksen? :–)

  1. No JOO, se on mulla luonnoksissa!! Postaan ens viikolla kun saan siihen yhden kalenterivinkin vielä josta odotan kuvaa :-)