KUTSU PIKKUJOULUIHIN!

/// muotiTags: , , , ,
Ida x Maj x INCH lukijailta

Me ollaan suunniteltu ylläriä teille Maj:n kanssa: järkkäämme lempparikaupassamme Inch” Storessa pikkujoulut ja haluamme SUT mukaan kippistelemään ja viettämään mukavaa iltaa! Ajateltiin, että olispa kiva pitkästä aikaa järjestää jotain teille – teille, jotka jaksatte piristää kommenteilla, tykkäillä instassa tai seurailla etäämmältä.

Luvassa kippistelyä, huikeita tarjouksia (KOKO normaalihintainen valikoima -20%!!!), tuotearvontoja, musiikkia, rentoa tunnelmaa ja hyviä tyyppejä – ja tietysti meidän suosikkituotteista koottu goodie bag kotiinviemisiksi.

Haluaisitko tulla mukaan?

Laita mulle viestiä 4.11. mennessä osoitteeseen [email protected] ja kerro, tulisitko paikalle yksin vai yhdessä ystäväsi kanssa. Ilmoittautuminen on sitova – otamme yhteyttä 6.11. mennessä kaikkiin, jotka mahtuvat mukaan. Voimme ottaa mukaan vain 50 tyyppiä, joten varmistathan, että pääset paikalle jos ilmoittaudut. K-18.

Parin viikon päästä nähdään?! ♥

5 kommenttia

 1. mekkoavailla /// 01/11/2016 / 13:33:02

  Ida, auta! Tarviin mekon, pian. Kerro miltä merkeiltä edes etsiä? Olen kokoa 34, lyhyt, tykkään laskeutuvista, ei tiukoista ja hyvältä tuntuvista vaatteista. Marimekkoa en tällä kertaa halua, minimumin mekkoja oon jo tsekannut, samoin nudgen kiersin läpi ilman tulosta. R/H:n nettikaupassa ei ainakaan tällä hetkellä tuntunut olevan mitään sopivaa. Lyö tyhjää, mistä etsiä seuraavaksi.

  Vastaa
  • ida365 /// 01/11/2016 / 14:25:32

   KÄÄK! Ehtiikö verkkokauppoja enää hyödyntää? Missä kaupungissa asut?

   Tampere: Inch”, Super Mukava
   Turku: Televisio Lifestyle shop

   Helsinki: Kantsii käydä kurkkaamassa Sofinah, Urban A, ja Samuji nyt ainakin. Onko COS:lla mitään? Tai Stockan Samsøe&Samsøe:n osastolla? Ivana Helsingillä? DOTS…:lla? R/H:n myymälässä on usein parempi valikoima mitä verkossa, siis saattaa löytyä yksittäiskappaleita joita ei ole verkkokaupassa ollenkaan jne.

   Kääk, mä palaan tähän kun tulee lisää juttuja mieleen! On kyllä vaikee.

   Vastaa
   • mekkovailla /// 01/11/2016 / 19:20:20

    Helsingissä. Cosin oon joo tsekannu jo. Myös jotain samsoee sovitin stockalla. Vielä ehtii netistäkin mut en jaksais enää palauttaa yhtään pakettia xD

    Vastaa
    • ida365 /// 01/11/2016 / 20:05:28

     Äh!! Ymmärrän. Other stories? Asoksen omat mallit (niillä on ilmainen palautus nykyisin)?

     Mä en keksi mitään!! Äääh

     Vastaa
     • mekkoavailla /// 01/11/2016 / 21:11:41

      Olihan tossa jo ideoita. Kiitos!! Alan selailee nyt ku poika nukkuu..

      Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.