I’d rather dance with you

lifestyle, matkailu, muoti
22 kommenttia

ida

Minä ja toissapäiväiset vaatteeni Tukholmassa – Asokselta tilattu kukkahaalari, H&M:n seilorijakku, Zaran aleista löytyneet mokkaiset nauhakengät sekä Vintageliike Yesterdaysta ostettu laukku. Tuosta laukusta katkesi toinen kantohihna Arlandan lentokentällä, höhh! Pitää viedä se suutarille mahdollisimman pian, sillä tämmöiselle hamstraajalle tuo on juuri sopivan kokoinen kaupunkilaukku, sen sisälle mahtuu kaikki kamerasta vaihtovaatteisiin :- D

Huh miten aikaansaava olo mulla onkaan, kello on vasta vähän yli yksi ja oon jo käynyt lääkärissä, verikokeessa, ruokaostoksilla, torilla, tehnyt ruokaa, syönyt sekä siivonnut ja järjestellyt matkalaukun sisältöä takaisin kaappiin! Vielä yli tunti aikaa ja sitten kipitän bussille ja töihin – en enää tee sitä virhettä, että ajattelen 7 km pyöräilyä sateessa olevan ihan jees. Se ei nimittäin ole.

Pst. Huuto.net -kohteet sulkeutuvat tänään illalla, vielä ehtii huutaa! :- )

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. mistä mahtaa olla tuolla sun huutonetissä muutamissa kuvissa näkyvä ihana karhu-toppi ostettu ?

 2. Mitäh sataako siellä ei täällä meillä sada?
  Nuo kukkahaalarit oli muutamia vuosia sitten ihan suurtakin huutoo.
  Kaikki palaa takasin ajallaan:)

  1. Satoi täällä!:- D
   Hmmhm, minusta nuo ovat olleet kovastikin pinnalla nyt viimeiset pari vuotta :- D

 3. Ihanan sulonen ja taas aivan sun näkönen asu :) Onko tuosta kukkahaalarista jossain olemassa parempaa (siis ilman jakkua olevaa) kuvaa, se näyttää erityisen kivalle? :)

  1. Kiitos!:–) Hmmm, eipä taida, hassua! Se on kuitenkin yksi kesän käytetyimmistä vaatteista :- D

  1. Ai, kiitos!:-D Siinä tohinassa en kyllä yhtään huomannut kuka mahdoit olla, tänään oli ihan kamala kaaos (ainakin mulla:D)!

 4. Sun hiukset on aivan täydellisen väriset! Oon jo pitkään halunnu saman väriset hiukset, mut en oikein uskalla värjätä, ku musta tuntuu, että niistä tulis sit liian punaset, eikä tommoset noin luonnolliset. Miten oot ite saanu ton väriset hiukset? Ittelläni on tällä hetkellä aika vaaleet hiukset, joten värjäyksen pitäis olla helppoa. :)

 5. voi juku sun hiukset!! täydelliset. ku sulla oli ne räikeen punaset/oranssit, kun ne kulu mitä teit että tuli tommoset? :)

  1. Voi kiitos ihana!:-D Ne on vaan haalistuneet urakalla, mutta oranssia sävyä on yhä jäänyt päähän. En siis ole värjännyt hiuksiani alkukevään jälkeen! Yhden kerran tein c-vitamiinihoidon päähäni, se poistaa hiuksista hiusväriä ja sitä käytetään poistamaan blondeista hiuksista vihreää väriä, jota tulee vissiin kloorista ja kuparisista vesijohdoista. :-) Se kirkasti ja vaalensi väriä, se siis poistaa värjättyä väriä, muttei omaa, ja hoitaa samalla hiusta.

 6. Wauu sull on tosi kauniin väriset hiukset ! millä hiusvärillä värjäät tai onks ne peräti luonnostaan tuon väriset ? :)

  1. Voi kiitos kiltti!:’-) oon värjäilly niin monilla väreillä, etten muista mikä tuo vikana päässä oleva on :- | enkä oo värjänny kesän jälkeen, äää!! hitto, kerron joskus ku käyn kurkkaa kaupassa, muistan miltä se purnukka näyttää, muttei mitään tietoo mikä sävy! ok?:- )

   1. Okeii :D Ei mitää hätii, kerro sitte ku tiiät :)) tiiän vaa et ne LIVE color sarjan, oisko swarzkophin, ovat aika hyviä ja ne tarttuu hiuksiin ! mä värjäsin viimeks sillä Casting creme värillä, se pysyi pari pesua hunajan/kuparinsävyisenä sit lähti irti ! mut kevytvärit on semmosii:) tykkään muuten sun blogista tosipaljon! ootko kauan bloggaillut :))

    1. Mulla on ollu Casting Cremejä joo kanssa, mutta ne ei tosiaan kestä hirveen pitkään… mutta mulla on ollut niistä joku oranssihtavin varmaan viimeksi? :-)
     Ooh, vuodesta 2007 asti! Tätä blogia lähemmäs kaksi vuotta nyt :- ) Kiitos kovasti!

 7. Jepp ! siinä ei tarvii monta kertaa hiuksii pestä nii irtoo vaik kuin käyttäis värjätyille hiuksille tarkotettuja tuotteita :D vuodesta 2007,wau :) opiskeletko tai käytkö töis bloggailun ohella? oon ite perustanu omani heinäkuus, sit oon hakenu duunia vaaterintamalta, oon kouluttautunu stylistiksi tänä vuonna:>