Koriseva kirstu ja muita kavereita Tukholmasta

lifestyle, muoti
11 kommenttia

kukkatoppi

Mulla oli tänään päällä Tukholmasta ostamani Urban Outfittersin kukkatoppi ja kuvia katsoessani tajusin että olen vahingossa yhdistänyt ponnarin paidan sävyihin sopivaksi! Ystäväni Mimmi olisi ylpeä minusta, sillä olen joskus kuullut huomautuksia siitä, että koruni eivät mätsää laukun vetoketjujen väriin, hahaha. Minä en ole kovinkaan tarkka, vaikka moni muu vissiin onkin, hih. :– D Tämä paita täydensi vaatekaappini ikuista yläosavajetta sopivasti, sillä a) se ei ole trikoota b) se ei ole läpinäkyvä c) siinä ei ole hihoja d) se ei ole yksivärinen eikä tylsä. Ja se oli alessa, jes!

 

Ps. Otsikossa ensin mainittu kaveri on mun ja Lindan metrokaveri – hieman jänskälle tuoksahtava ruotsalaispappa, joka yritti keskeyttää juttumme sekavalla korinallaan. Koska olen saanut tarpeekseni senioreista, esitimme tyhmiä ja ruotsia osaamattomia. Juttu meni ehkä hieman pilalle siinä vaiheessa kun saatiin mieletön naurukohtaus, jolle ei näkynyt loppua. Ei voinut katsoa toisen suuntaankaan, ettei tukehtuisi nauruun. Siinä sitten tärisin naurusta kyyneleet silmissä, vaikka tiesin, ettei saisi nauraa – miksi aina silloin saa hillittömän naurukohtauksen, kun tietää, ettei sovi nauraa?! Tarkoittaako tämä sitä, etten ole vielä aikuinen?! Koriseva kirstu yllätti meidät metrosta lähtiessään huikkaamalla peräämme pari suomalaista sanaa, oliskohan olleet mitä, yksi ja kaksi. Huh, suhteellisen harmiton kaveri.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. ihastuttava toppi! Ja mulla kyllä on erittäin tarkkaa että jos vetskari on kultanen niin sillon kanssa niitten korujen on oltava kultaiset! :D Joissain asioissa ei vaan sovi luistaa, toisaalta ei muitten mätsäys epäinnokkuus haittaakkaan :–D Ja ihana toi toppi, ihan sun tyylinen :)

  1. hmph, unohin kirjottaessa mitä olin jo sanonut. Oh well, tulipa selväksi että tykkään uutukaisestasi :D

   1. Hahaa, kiitos!:-D Musta toi mätsäily on hassua, en ikinä jaksa kiinnittää asiaan huomiota! Mutta mikäs siinä, varmaan lopputulos on huolitellumpi jos metallit on yhteensopivia:-)

 2. Siis niin suloinen toppi sulla ihanat värit.
  Joo kyllä oon minäkin mieltä että pitää olla tarkka vetskanvärin ja korujen suhteen näin se vaan on.

  1. Kiitos vain!:-D Hahaa, mä en todellakaan jaksa miettiä tuommoisia koskaan, ellei sitten kyseessä ole joku tosi paljon huomiota herättävä yksityiskohta :- D

 3. Sulla oli tossa yhdessä postauksessa kuva passista, tarviiko laivalla matkustaessa passia, kun mennään ruotsiin tai viroon?

  1. Öööm en mä tiedä, mä menin lentokoneella :- D Muistaakseni ei tarvii ainakaan tallinnaan mennessä mutta onhan se hyvä varalta olla .

  1. Voi kiitos ihana!:–D Täytyy kyllä sanoa, että kesäisin pukeudun huomattavasti kivemmin, mitä talvella. Silloin pääprioriteettina on lämmin olo… :- D