Hälsningar från Stockholm!

lifestyle, matkailu, muoti
21 kommenttia

kalenteri+passi

åhlens

meat packing

shopping

Tulin juuri kotiin Tukholmasta, jossa vietin pari päivää ystäväni luona. Vaikka olenkin kävellyt jalkani kipeiksi, nukkunut oudoissa asennoissa kapealla patjalla ja syönyt epäilyttävän määrän lisäaineita ja e-koodeja, on kasvoillani kestohymy. Miten Tukholma voikaan olla niin kaunis?! Ja hitsi miten hyväntuulinen on, kun vastaantulijat ovat kauniita ja ymmärtävät mitä sanonta vähemmän on enemmän tarkoittaa. Tukholma on yksi lemppareistani, vaikka olen nähnyt monta muutakin ihanaa kaupunkia. Täytyy myös sanoa, että vaatetarjonta on niin paljon parempaa Tukholmassa kuin Suomessa, löysin yhdessä päivässä kaksi vaatekappaletta, joita olen metsästänyt Suomesta (ja nettikaupoista) ties kuinka kauan!

Koska matkustin yksin, vertailin eri matkustustapoja oikein urakalla ja päädyin valitsemaan lennot Tampereelta Tukholmaan ja takaisin perinteisen laivamatkan sijaan. Hintaa lennoille tuli yhteensä n. 115e kun laivamatkat ja junat olisivat maksaneet nekin reilun satasen yhdeltä hengeltä naispaikalla, jolloin samassa hytissä kanssani olisi ollut kolme randomia… hmhh, ei kiitos :- D En muutenkaan tykkää laivalla matkustamisesta, se on niin hidasta, laivat ovat likaisia ja täynnä humaltuneita keski-ikäisiä, yök. Lentokoneella olin perillä 55 minuutissa eikä edes tarvinnut matkustaa Pirkkalan lentokenttää kauemmaksi! Blue1:lla on hyviä tarjouksia alle 25-vuotiaille, siksi minäkin pääsin matkalle noin edullisesti.

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Ouu nyt vinkkejä mitä kauppoja kannattaa kiertää kun on aikaa käytössä yksi päivä? Oon menossa käymään lomalla Tukholmassa, ja tosiaan vaan päivä käytössä, enkä oo käyny Tukholmassa moneen vuoteen joten kaikki on unohduksessa… :-D

  1. Hahaa, mullahan oli melkein sama tilanne!:– D Ensinnäkin, kannattaa ottaa huomioon että suurin osa vaateliikkeistä sulkee klo 19, mikä tuntuu ihan käsittämättömältä, kun Tampereella joku H&M:kin on auki yhdeksään?!?! NOOO siis niin. Drottninggatanilla on BikBok, Beyond Retro,Weekday, Carlings, Cubus, Ordning & Reda, Make Up Store, Zara, H&M:t (myös Trendiä myyvät!) sun muut, eli sinne kannattaa suunnata pyörimään. Siinä kävelymatkan päässä on ostoskeskus Gallerian, josta löytyy Topshop. Hieman isompi Topshop löytyy myös Sergelgatanilta – siellä oli pikkuisen parempi tarjonta mun mielestä ainakin aletuotteissa. :- ) Sergelgatanilla on myös kenkäkauppoja ja Monki ja noita tommosia Suomestakin tuttuja!

   Noiden lisäksi EHDOTTOMASTI biblioteksgatanille, jossa on mun ikilemppari, Urban Outfitters ja esim. COS, jossa kantsii käydä jos etsii laadukkaita perusvaatteita tai tykkää selkeistä leikkauksista. Jos viitsii käyttää osan ajastaan metrossa istumiseen, suosittelen myös Söderillä pyörähtämistä – ihania terasseja, kuppiloita ja sieltä löytyy kaikki Monkit ja American Apparellit ja Beyond Retrot myös. :- )

   1. Voi luoja, pitäsköhän siellä sittenkin olla yötä… :-D Hirmusen iso kiitos vastauksesta, tästä on iso apu!

    1. hahahaa, pitäis, jos vaan voi!!:-D mutta kun hyvin suunnittelee ja katsoo kartasta missä kaikki paikat ovat, niin päivässäkin ehtii vaikka mitä. :–)

 2. Kyllä haluaisin mennnä Tukholmaan ihan shoppailu mielessä vaikka päiväks tai pariksi!! :D kai laitat kuvia ostoksista?

  1. Suosittelen kyllä! Ja eiköhän ne uutuudet vilahtele postauksissa myöhemmin, en mä harrasta ostospostauksia :- D

 3. Mun muistaakseni Hesarissa oli pari vuotta sitten juttua vielä siitäkin, että lentokoneella matkustaminen on ekologisempaa kuin laivalla. Siis Tukholmaan mentäessä. :)

  1. No mäkin oon kuullut samasta jutusta, mutta koska en oo itse sitä lukenut, niin en alkanut pätemään :- D

 4. Äh,olin just itekkin Tukholmas(<3)enkä löytäny sitten mistään Topshoppia..oli varmaan väärä osoite luulisin.Urban Outfitters on ihana ja myyjätkin Ruotsissa on paljon ilosempia ja avuliaampia kun täällä Suomessa :3sul on ihan sika söpö päiväkirja/muistikirja(?:D)

  1. Höh!:-D Nehän olis kyllä olleet ihan näkyvillä paikoilla, olisit kysellyt vaan ihmisiltä!:-) Ja joo, ihmiset on kyllä ymmärtäneet mitä asiakaspalvelutyö vaatii :-D

 5. Hei ihan pakko kysyä että mistä olet noin ihanan ensimmäisen kuvan muistikirjan löytänyt ?
  Olen lähdössä vuodeksi au pairiksi ja suunnittelin aloittavani pitkästä aikaa päiväkirjan pidon. Olen kuitenkin harvinaisen nirso mitä tulee muistikirjoihin ja haluaisinkin jonkun tyylikkään, mutta tuntuu, ettei perus kirjakaupoista löydy mitään oikeasti tyylikästä. Mistä siis tuo sun ihanuus on peräisin ? : ]]

 6. Yhyy. minäkin tahon Urbaniin. En oo edes niiden uutismaileja uskaltanu avata kuukausiin kun pelkään, että meen tilaamaan jotakin vähäisillä rahoillani :)

   1. Nojoo ne postarit onki ainoot mitkä mut on tähän asti pysäyttänyt. Toisaalta jos houkuttelis pari kaveria tilailemaan samalla jotain niin.. Hyi nyt loppu tälläset puheet, tai kohta mulla ei oo varaa vuokraan.