KYSYMYSPOSTAUS

lifestyle
26 kommenttia

HOLLLA! Meitsi on saanut tuhat (eli ainakin kuusi) kysymys-haastetta, jotenka aloin luovaksi ja valkkasin kivoimmat kyssärit, sillä eihän kukaan jaksa lukea miljardia kyssäriä ja vastausta. Tässä tulee kootut >:-)

yEEEZ

Jenniferiltä:

Lempparileffa?
x Nyt tulee ekana mieleen Blue Valentine, Drive, Lost in Translation, Inception, Never Let Me Go, Precious, Black Swan ja 500 Days of Summer.
Missä näät ittes viiden vuoden päästä? Entä missä haluisit nähä :-D
x HMMM opinnot ekalta erää ohitse jo, omaa firmaa perustamassa toivottavasti ehkäpä!! Hyi mä olen silloin 26-vuotias….. kaameeta
Mikä susta piti tulla isona?
x Lapsuuden haaveissa oli arkkitehtiä (millähän matikkapäällä, lopetin pitkän matikan ekan kurssin jälkeen vaikka sain siitä ysin…. totuus: en tajunnut mitään), laulajaa (XDDD joopajoo!!), näyttelijää (juupajuu….) ja sisustussuunnittelijaa.
Tähän astisen elämäsi onnellisin hetki?
x Hui kauhee!!! En minä uskalla mitään näin henkilökohtaista kertoa!!!!! Mutta ehkä tarkemmin selittelemättä semmoinen hetki, kun tajuaa, ettei asiat vois olla yhtään paremmin.
Parasta bloggaamisessa?
x Oih, samanhenkiset tyypit, te siellä!!! Vuorovaikutus!!! Olen tosissani tämän kanssa, sillä musta on huippua saada kommentteja ja keskustelua aikaiseksi, vinkkien jako puolin ja toisin on ihan mahtavaa!
Kissat vai koirat?
x KISSAT!!!!! Tiedän myös pari kivaa koiraa mutta kissat ruuulzzz
Mukavin tapa herätä?
x Viekusta pusuun

NOOOoooxx

Mikä vuosikymmen vetoaa sinuun eniten?
x Hahaa, nyt tuo kultainen ysäri<3333 ei vaineskaan, pidemmällä aikavälillä varmaan 70-luku!

Omistatko Kånkenia?
x JOO! Mun on siniharmaa ja ihan paras, näkyy myös ylemmässä kuvassa! 

Piikki- vai kiilakorot?
x Kiila vaikkakin tällä hetkellä läskipohjat kaikkien noiden ylitse- —- yes yes se ysäri jepjep. 

Kuinka usein käyt gallerioissa/museoissa/yleensäkin näyttelyissä?
x Muutamia kertoja vuodessa, viimeksi Museoiden yönä


vans yes no ok go

PEETALTA:

Mikä on suurin paheesi?
x HMMH helekkari, varmaan vitkuttelu!

Tykkäätkö silleistä?
x EN koska olen pitkään ollut merenelävävammainen MUTTA aion antaa niille uuden mahdollisuuden tänä keväänä, olenhan nähkääs oppinut tykkäämään kylmäsavulohesta ja nigirisushitkin uppoaa! AH niin ja vappuna maistoin kampasimpukkaa ja se oli hyvää, katkaravutkin menee. En tajua miten olen kehittänyt itselleni ongelman kaikesta muusta merenelävästä paitsi kalasta – muuten olen melko kaikkiruokainen :- D

Mitä ainakin aiot tehdä ensi kesänä?
x UUU olla töissä, pyöräillä paljon, istua ritsillä, pussailla, käydä uimassa yöllä, pelata mölkkyä ekaa kertaa, syödä mansikoita, matkata ainakin Helsinkiin loppukesästä, valvoa, tehdä kamujen kaa iltaretkiä rannalle, mennä vesisotaa, larpata, käydä kirpputoreilla, lukea lehteä auringossa, syödä överikallista jätskiä, mennä särkkikseen moikkaan pupuja ja ehkä tuttuja työntekijöitäkin ja kuunnella paljon hyvää musiikkia! AINAKI 

Osaatko tehdä kärrynpyöriä?
x Vähän kehnosti, mutta joskus ainakin osasin tehdä siltakaadon – mutta en kyllä osannut nousta siitä silleen koolisti….

Kerro jotain ensimmäisestä poika/tyttöystävästäsi?
x Hän oli (tai no siis on yhä) hevari!!!!!!!1! Olisitteko arvanneet!? Olin silloin soma peikkåtyttö!!!!!!! Ettäs tiiätte

Mitä mieltä olet Madonnan tyylistä?
x Yhyyy toivoisin että Madonnakin uskaltais vanheta luonnollisesti.

BILEMUIJA

Lindalta:

Minkä kappaleen kuuntelit viimeksi?
x Dead Man’s Bones – Pa Pa Power, oon kuunnellut tän nyt ainakin kolme kertaa tänään! Ryan Gosling ja lapsikuoro, mmm ahhh
Pidätkö yllätyksistä?
x Tavallaan joo ja tavallaan en. Tykkään siitä että kaikki on mun kontrollissa mutta toisaalta siks just kivat yllätykset on supereita kun kaikki ei ookaan mun päätettävissä hah!:- D Pienistä arkisista  ylläreistä pidän kovasti tietty!!
Mitä ostit viimeksi?
x Ikeasta mustikkahilloa ja Alkosta valkoviinin!
Mikä on viimeisin ulkomaanmatka minkä teit?
x BÖÖÖ siitä on aikaa >:-( Viime kesänä kävin yksin moikkaas Lindaa Tukholmassa, se se taitaapi olla juu
Oletko onnellinen?
x Olen, olen onnellisin. 
Pidätkö pähkinöistä ja oletko niille allerginen?
x Pähkinät on best. Parapähkinät, kuorimattomat mantelit ja saksanpähkinät on varmaankin mun lemppareita. Vai onkos manteli edes pähkinä? HMhpph
Millaiset kynnet miellyttävät sinua?
x LYHYET!!! En kestä jos omat kynnet kasvaa pitkiksi, tulee epähygieeninen olo. Lakattuna mieluiten, mutta nyt kesällä en taas töiden takia voi juuri lakkailla.
Laitatko tabascoa pizzaan?
x Joskus pizzeriassa joo :-D
Miten kuvailisit unelmiesi rakkautta ja kumppania?
x Uaaah, voihan nenä. Voinko linkittää tähän??? Ai en??? Okei. Ei sitte. 

meitsi on räppär

Nastjalta:
Mikä on lempivaatemerkkisi?
x Vaatemerkki, hmmm! tykkään R/H:n jutuista sekä Super Mukavasta, Melodicasta ja CTRL:sta. Monkin vaatteet ovat kivoja ja Urban Outfttersin sekä American Apparelin samaten. Mun vaatekaapin sisältö on kyllä aika sekalainen mutta nuo merkit ovat semmoisia että suurin osa vaatteista miellyttää omaa silmää!

Miksi perustit blogin?
x Oli varmaan liikaa aikaa! Mulla on ollut livejournal varmaan -05 tai -06 vuodesta joten kirjoittelu on sinänsä aina miellyttänyt. Bloggaamisessa on viehättänyt alusta asti kuvien ja tekstin yhdistäminen ja kivojen juttujen jakaminen samanhenkisten ihmisten kanssa. HULLUU, oon bloggaillut viisi vuotta jo, huhh u

Haluatko muuttaa ulkomaille?Minne?
x En ehkä pysyvästi ainakaan vielä, mutten pidä sitä yhtään mahdottomana ajatuksena. Jossain vaiheessa tahtoisin vaihtoon ehkäpä juu mutta sitä tarvii katsoa sitten kun koulukuviot selviää. Heheee, voisin muuttaa jonnekin lämpimään, Eurooppaan tai vaikka Australiaan. Jonnekin jossa puhutaan enkkuu ja jossa asioiden hoitaminen on samankaltaista mitä täällä.

Miten aloitit blogin?
x -07 vuonna Lindan & Miinan kanssa! Kuka muistaa nimen? >:-)

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Huippukivaa että oot niin onnellinen. Sun kesäsuunnitelmat kuulostaa just siltä, miltä pitääkin! Ja mulle tuli tuosta yhestä kuvasta sipsihimo, kiitos vain.

  1. Jee, kiitos ihana kivasta kommentista! :’-) Hehheeejoo, meillä oli joku viikko sitten herkutteluilta tyttöjen kanssa!

 2. oliko se eka blogi joku fashion tai jotain? aloin kunnolla seuraa teitä puukkohupparityttöjen aikaan, olit jotenkin paljo vapaantuneemman olonen sen blogin aikoina. :)

  1. OLI! Fashi ON! ;-Dhahha. No joo, silloin oli pikkuisen eri lukijamäärät niin omista asioista kirjoitti paljon avoimemmin.

 3. Hihii mäki halusin arkkitehdiks, mut se vähän jäi kun tajusin, ettei koulussa vaan piirreltäiskään kivoja pohjapiirrustuksia vaan siihen tarvittais sitä matikkaa :S Sisustussuunnitteluki oli pitkää listalla.. Taisin joskus pelata ihan liikaa The Simsiä ja rakennella vaan taloja ja sisustella niitä… Tosin eka ammatti, mihin muistan halunneeni oli lamppukauppias! Ostaril oli lamppukauppa, mis oli sairaan hienoi lamppui (Siis u know esim jotain hienon muotosii, tai sit niis oli jotai disney-hahmoi yms..)ja uskoin olevani onnellinen, jos saisin viettää päivät pitkät niiden lamppujen parissa..
  Ja nuo sinun kengät, ich liebe <3

  1. Ihana :-D mulla on aika sama stoori tuon arkkitehtuurin suhteen! Oiii, lamppukauppias on persoonallinen!:-D Ihastuttava:-D jajajaj KIITOKSIA kovasti! <3

 4. Ryan Gosling & Dead Man’s Bones uuuuhlalalaaaa ollaa samixii, mäki oon popittanu Pa Pa Powerii koko viikon oujee_eee:) tää oli muutenki muikee postaus, oot ihan paras!