Edullista luonnonkosmetiikkaa

kauneus, luonnonkosmetiikka
16 kommenttia

ida + kosmeettinen.fi

eco cert luonnonkosmettiikka
 tuotteet: Kosmeettinen.fi 

Heippa kaikki luonnollista kauneutta arvostavat muruset! Minulla on ilo kertoa teille uudesta luonnonkosmetiikkaa myyvästä nettikaupasta, nimittäin Kosmeettinen.fi:stä! Kosmeettisen perustajapojat ovat tehneet upeaa työtä ottaessaan selvää lunnonkosmetiikasta ja uppoutuessaan siihen – kuten minäkin, he uskovat että lunnonkosmetiikka on tulevaisuuden ja tämän päivän juttu. Minusta on jotenkin ihan mielettömän suloista, että tätä nettiputiikkia pyörittää neljä innokasta poikaa. Pojat kosmetiikan kimpussa, ihanaa! :’–) Siinä on tyttöystävät päässeet olemaan koekaniineina, hih.

Minäkin sain pojilta pari tuotetta testiin. Karheita hiuksia valittaneena sain kätösiini vihreät Evolve-merkkiset putelit Multi Protein -shampoota ja hoitoainetta. Nämä lupaavat syväkosteuttaa ja vahvistaa hiusta ja ovat toimineet mun takkutukassa moitteetta. Ekoshampoot eivät yleensä tunnu vaahtoavan kunnolla, mutta tämä kyllä vaahtoaa ilman että tarvii lotrata shampoon kanssa hulluna. Voi kyllä olla että olen myös oppinut kastelemaan hiukseni tosi perusteellisesti sinä aikana kun olen kaikkia luonnollisempia shampoita testaillut. Luonnonkosmetiikkashampoot jättävät mun hiukset aina supertuuheiksi ja ilmaviksi! Kai näistä sitten oikeasti puuttuu kaikki ne hiuksia latistavat ainesosat, joita normishampoissa on, jotta me jouduttaisiin käyttämään kaikki tuuhennusaineita. Tykkään siitä että hiukset näyttävät luonnollisilta, joten nämä ovat mulle nappivalinta.

Hih, tein vähän salapoliisintyötä netissä – tosi monella brittiläisellä luonnonkosmetiikkaliikkeellä esim. juuri nuo shampoot ovat kalliimpia mitä Kosmeettinen-verkkokaupassa. Jee, loistava juttu, kantsii siis tukea pientä yrittäjää ja tilata suoraan pojilta omat meikit ja muut. ;-) Kehuiko joku teistä mulle joskus Benecosin ripsivärejä? Tekis mieli testata luonnolisempaa maskaraa, mutta en ole vieläkään saanut aikaiseksi. Noissa ei ainakaan hinta estä testaamista – alle kympillä ei saa markettiripsaria, mutta luonnonkosmetiikkaa olevan laadukkaan merkin ripsarin kylläkin. Kreisiä, mutta niin siistiä! Ei oo luomuilu kiinni rahasta tai opiskelijabudjetista.

Benecosin ja Evolven lisäksi Kosmeettisen valikoimasta löytyy Skin Blossomia, Pour Karitea ja Lovea Bioa. Käykää itse kurkkaamassa ja kertokaa kaverillekin! :-) Mitäs sanotte, eiks oo aika huisia?

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Yllätyin kilpailukykyisistä hinnoista ja sivujen tyylikkyydestä! Ja kuulostaa niin symppiksiltä tyypeiltä, että pitää kyllä pistää korvan taakse :D

  1. No eikö :-) Pojilla on hyvä maku, senhän tosin tajuaa jo siitä, että he myyvät luonnonkosmettiikkaa ;-)

   Pistä ihmeessä! Suosittelen täydestä sydämestäni!

 2. Ihan super ekstra huisia! Tää vaikuttaa melkein liian hyvältä ollakseen totta :-D Suomalaisesta nettikaupasta luonnonkosmetiikkaa ja tohon hintaan. Kyllä melko varmasti lähtee tuolle suunnalle tilausta, kun nykyiset meikit/muut tuotteet alkaa loppua :-) Kiitti paljon siis vinkistä!

 3. hmm, pitäisiköhän pistää head n shoulders vaihtoon? ehkäiseekö nämä hilsettä ja/tai kaljuuntumista (ns. hiusrajan ujoutta)? mietin vaan. pikaista vastausta suoraan toimitusjohtajalta odottelen.

  voodoo

 4. Jos onnistut löytämään hyvän luonnonkosmetiikkaripsivärin, niin vinkkaa tänne päin. Ripsari on mulle ollut pitkään se, mitä en oo vielä löytänyt parempaa luonnonkosmetiikasta. Coleur Caramelia ovat kehuneet, mutta hintakin on melko suolainen, 20e ja mun pitkille ripsille sellanen putkilo kuluu varmasti melko nopeaa.

  1. Ooh mä vinkkaan! Tarvii testaa noita Benecoseja kun omat ripsarit loppuu, eivät meinaan ole kalliita :-D ootko sä testannu noi?

 5. Aivan mahtavaa! :)
  Heti kun tulee tarve, pistän tilausta menemään.

 6. Hei tämähän kuulostaa hyvältä! Toivottavasti kaikki tuolla myytävät tuotteet ovat saaneet tuon eläinkokeettomuudesta kertovat pupulogon?

  Olenkin tässä etsinyt korvaajaa The Body Shopin puuterille, sillä TBS ei oikein enää ole se kaikkein ekologisin ja minulle parhain valinta L’orealin omistuksen myötä ja sen kautta tulee samalla tuettua L’orealin omistajaa Nestléä, hmph :(. Olisi vain parasta ja kivointa tukea pieniä ekologisia merkkejä :)

  1. Pojat kertoivat lisänneensä tietoja tuonne sivuille, käy kurkkaamassa sieltä!:-) Pariakin eri sertifikaattia näyttää löytyvän.

   Hmmh, en usko että TBS eroaa muista perusmerkeistä paljoa, tuntuu että sen brändistä on vain yritetty luoda ”luonnollisempi”. Eikös TBS siirtyny Lorealin alle jo aikapäiviä sitten, joskus 2006 tyyliin? :-D Kantsii ehdottomasti tutustua siis luonnonkosmetiikkan jos haluaa tehdä ekologisia valintoja.

   Nää ainakin on hyvän hintaisiakin.

 7. Ihanaa, mulla ei oo mitään vakiintuneita hiustenhoitotuotteita kun kaikissa tuntuu olevan jotain vikaa, pesutuloksesta hintaan asti… Tätä täytyy kokeilla :)

  Meinaaks että isoilla kosmetiikkafirmoilla on joku salaliitto noiden shampoiden suhteen, että tekevät niistä tahallaan latistavia, jotta me ostettaisiin sitten tuuhentaviakin tuotteita? :D hihihi.

  1. Haha i know…….! Suosittelen, erityisesti shampoo on ihan super ;-) Hoitsikkakin toimii hyvin kun malttaa antaa sen vaikuttaa pikkuisen normimerkkien hoitsikoita kauemmin.

   HAhaha meinaan!! Enkä mä ole ainoa eikä ajatus ole mun :-D Mutta voishan se olla noin, haha.