Granaattiomenaa

ruoka
24 kommenttia

granaattiomenat vedessä

granaattiomena

granaattiomenan siemeniä myslissä

Nam, granaattiomena on superhyvä piristys aamupaloihin ja salaattien joukkoon. Miten en ole aiemmin tajunnut tätä? Taidettiin ostaa tuota kokeilumielessä joskus kun olivat tarjouksessa, kyllä kannatti.

Granaattiomenan siemenet (eli juurikin se osuus, joka siitä syödään) lähtevät parhaiten irti jos granaattiomenaa liottaa hetken vilpoisessa vedessä. Tämä niksi opittiin kun googlailtiin ”how to eat pomegranate ”, haha. Täytyy vinkata, että tuo alimman kuvan yhdistelmä oli ihan täydellinen; itsetehtyä mysliä, maustamatonta luomujugurttia ja granaattiomenaa. Niin hyvää! Onko teillä jakaa kokeilemisen arvoisia yhdistelmiä?

* translation: pomegranate might be my favourite fruit right now. 

 

Lisää luettavaa

Alkoholittomat juomavinkit juhliin

5 x Paras alkoholiton kuohuva

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. oho mitäs hittoa lähetin ton vahingossa vaikka oli vielä kesken :D:DDd niin siis rahka+g.omena+kinuski+vadelmat+kauraleseet: siinä on herkku jälkkäri ja myös avokado-granu salaatti on hyvää <3

   1. nam, kuulostaa hyvältä jälkkäriltä, nammms! Ja no uskon, granaattiomena oli kyllä hyvää salaatissakin, nams!

 1. Oma suosikki on granaattiomena tsatsiki! (Tsatsiki= kreikkalaista jugurttia, kurkkua ja valkosipulia) Sopii hyvin esim. paneroidun/friteeratun valkoisen kalan kanssa:)

  1. Oho:-D en oo koskaan kuullut, jännää! Hyvä vinkki, ei tulis tehtyä muuten. Tekee heti mieli koklaa!

 2. Kaveri teki joskus salaattia, missä oli ainakin rukolaa, halloumijuustoa, persikkaa ja granaattiomenaa, ei tainut edes olla muuta, korkeintaan pari salaatinlehteä rukolan lisäksi. Se oli hyvää ja värit jotenkin tosi kauniit yhdessä, etenkin kun kaveri oli vielä asetellut persikat sellaseen ”kukkasenmuotoon” jokaisen lautaselle :)

 3. Ite aina ekana pyörittelen granaattiomenaa aika kovaa että siemenet ”löystyis” sisällä, sitten halkasen sen, ja lyön lusikalla yms muulla granaattiomenaa niin ne siemenet vaan tippuu ruoan sekaan :)

  1. Mietin että mitä ihmettä, en yhtään aluks tajunnu mihin sun kommentti liitty:-D kyselisin siis granaattiomena-yhdistelmiä, mut olin näköjään itse kysynyt sen epäselvästi, haha voi ei:D

 4. En tiedä oletko jo jakanut myslin teko-ohjeesi, mutta jos et niin se olisi toivepostaus – yritän epätoivoisesti tehdä itse myslini, mutta ei ole vielä onnistunut ja vinkkejä onnistuneeseen itsetehtyyn mysliin kaipailtaisiin kipeästi :)

 5. Granaattiomena on kyllä superherkkua, mutta mulla on vielä vähän tekniikka hakusessa siementen irrottamisen kanssa. :D Pitäisi varmaan jatkaa harjoittelua. Kuivattuina ne siemenet on aivan kuin karkkeja, nam.

  1. Oi, nam!:-D No toi on ainakin aika kätevä, tosin kädet märkänähän tuonkin saa tehdä, hehe:D

   Oi että, uskaltaako niitä kuivata ihan vaan huoneilmassa vai tarviiko ne kuivurin ettei homehdu tms? Kuulostaa ihanalta….

 6. Mä en vaan tajua sitä hedelmää:DD ne siemenet, kuuluuko nein ihan tosissaan syödä?? Ne on niin isoja ja pahanmakuisia! Tykkään kyllä siitä hedelmälihasta itsessää, mutta siemenet pilaavat kaiken höhh:(

 7. hih sulla on Ida ihana blogi :)! ootko tehny ite ton myslin? näyttää niin herkulliselta!!

  terkuin Angelika ;>

  1. Hihi ihana Angelika<3!! Oon joo, tosin vähän eri variaatiolla mitä tuossa reseptissä – mulla ei ollut kaapissa muuta ku rusinoita hedelmiksi, niin tosta tuli aikas lesepainotteinen :-D hihii, kantsii kokeilla, ei oo vaikeeta ja ihan superhyvää!

 8. eiku oho oothan sä sen ite tehny! vähän meni ohi haha :D pitääpä kokeilla itekkin!

 9. Rakastan granaattiomenaa vaikka sen syöminen onkin aina pieni taistelu, pitääkin kokeilla tota vedessä liottamista :)

  1. Hihii jep! No toi keino ei ainakaan oo ärsyttävä, vaik eihän toi maailman nopein keino ole :-)