Testissä NAFHA-uutuudet

kauneus, luonnonkosmetiikka
10 kommenttia

Jess, NAFHA-sarja on saanut kaksi uutta tuotetta valikoimiinsa; puhdistavan kasvoveden ja uudistuksen kokeneen kaktusviikunaöljyn! Kaktusviikunaöljy oli aiemmin valikoimassa roll on -putelissa, joka on vihdoin saatu vaihdettua kätevämpään ja hygieenisempaan pipetti-pulloon asiakkaiden toiveesta. Kannattaa siis antaa palautetta tuotteiden toimivuudesta, pieni yritys voi olla hyvinkin ketterä vastaamaan kuluttajien toiveisiin!

Nafhan tuotteet ovat omia suosikkejani ja oonkin aika onnekas, kun saan työskennellä sellaisten sarjojen parissa, joita käytän itse jatkuvasti ja joita voin suositella muillekin. Nafha on yksi niistä. Mulla on aina kylppärin kaapissa Nafhan päivävoide, naamio ja kuorinta sekä yöpöydällä arganöljy. Muita Nafhan tuotteita käytän epäsäännöllisemmin, mutta nuo neljä ovat jääneet vakituiseen käyttöön enkä usko niille löytyvän korvaajia kovinkaan helposti. Veikkaan että tämä uusi kasvovesi ja kaktusviikunaöljy jäävät nekin vakiotuotteiksi kylppäriini.

Nafhan puhdistava kasvovesi on ihanassa suihkupullossa ja suihke on ihanan pientä, kasvoille suihkii lempeää vesisumua. Kasvovesi sisältää toisiaan täydentäviä aktiivisia luonnollisia ainesosia. Sitruuna ja pomeranssi yhdessä kaktusviikunan kanssa ravitsevat ja pehmentävät herkkää ja ärtynyttä ihoa. Taikapähkinä ja sitruunaverbena auttavat parantamaan ihon rakennetta samalla, kun kaunokainen, hevoskastanja ja carob vähentävät ihon punoitusta. Taikapähkinää on usein käytetty akne-ihonhoitotuotteissa, joten tämä auttaa tasoittamaan myös epäpuhdasta ihoa.

Oma epäpuhdas ja herkkä ihoni on tykännyt tästä kovasti. Hyvää vaihtelua Dabban kukkaisvesille, jotka ovat mielestäni enemmän ”täsmähoitotuotteita” kun tämä on sellainen jokapäiväiseen käyttöön soveltuva puhdistava ja hoitava kasvovesi. Hento tuoksu sopii varmasti niillekin, jotka eivät siedä voimakkaita tuoksuja kosmetiikassa. Nafhan kasvovesi on myynnissä Biodellyllä* hintaan 21,50€. Kasvovesi tulee löytymään piakkoin myös Ruohonjuuren verkkokaupasta ja Kampin myymälästä.

Nafhan luomu kaktusviikunaöljy* on ainoa laatuaan ainakin Suomen markkinoilla – kaikki muut kaktusviikunana itseään markkinoivat tuotteet ovat lähemmän tarkastelun jälkeen osoittautuneet olevan 60-80% jotain halvempaa ja ei-niin-tehokasta öljyä, esim. auringonkukkaöljyä, ja loput kaktusviikunaa. Tämä on 100% kaktusviikunaöljyä joka on valmistettu kylmäpuristamalla. Se on kaiken lisäksi luomutuotettua – hyvä juttu sekä ympäristölle, työntekijälle että öljyn käyttäjälle.

Kaktusviikunaöljy on harvinaisin ja tehokkain ihonhoitoon suunnattu öljy mitä löytyy. Se on äärettömän tehokas anti-age-käytössä (silottaa juonteita ja ryppyjä ja tekee ihosta kimmoisamman) mutta myös täydellinen todella kuivan ihon hoitoon. Mulla on nyt ollut viikon ajan joku ihme superflunssa ja olen niistänyt nenäni punaiseksi ja iho on ollut koetuksella etenkin nenänpielissä, mutta kaktusviikunan avulla iho on palautunut yhdessä yössä normaaliksi. Tämä on äitini suosikkituote mutta myös minä olen sutinut tätä otsalleni – kun keskityn, on otsani aina rypyssä, eli ryppyvoiteet ja öljyt tulevat vielä joskus tarpeeseen, haha.

Olen kuullut kaktusviikunaöljystä positiivista palautetta niin atoopikoilta kuin aknen kanssa kamppaileviltakin. Sopii siis todella monen tyyppisen ihon hoitoon, myös raskaana oleville raskausarpien estämiseksi. Tätäkin myy esim. Biodelly* hintaan 54,50€.

Nafhan koko tuotevalikoima on tosiaan myynnissä Biodellyllä* (jossa on aina ilmaiset postikulut!) ja Ruohonjuuren verkkokaupassa sekä Kampin myymälässä. Muista omista verkkokauppavakkareistani Nafhaa myy mm. Hyvinvoinnin tavaratalo* ja Beauty Pop Up.

* -merkityt affiliate-linkkejä

Lisää luettavaa

Skinimalism – helposti reagoivan ihon pelastus

herkan ihon luonnonkosmetiikka

Luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle

Kesäiset luonnonkosmetiikkasuosikit

moi forest kokemuksia

Moi Forest tuo metsän hyvät mikrobit iholle

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Voi kiiiiiiitos beib! <3 Oon kyllä tyytyväinen näihin itsekin, hihii!

  1. Moi Ida! :) Tuli tästä postauksesta mieleen, että joko olet esittellyt kolme suosikki päivävoidettasi (taisivat olla eri hintaryhmistä ja sekaiholle?). Nafhan voide on hiukan turhan kallis ja kaipailisin vinkkejä muista hyvistä tuotteista. Olen nyt käyttänyt Madaran Deep moisture fluid -voidetta, johon olen kyllä ollut ihan tyytyväinen, mutta hiukan mattaisempi pohja ei kyllä haittaisi :)

    1. NO SIIS kääk, oon unohtanut kokonaan että olin moista lupaillut! Nyt siis otin ja nappasin kuvat samantien ja laitan vinkit viim. ens viikolla, lupaan!