Inkivääri, viina & villit naiset

ruoka
2 kommenttia

Meillä oli torstai-iltana piknik ja kippistely Miinan tuleville seikkailuillle ja varmistuneelle kodille Norjassa. Mä ja Miina ollaan asuttu kulunut vuosi n. 3 minuutin kävelymatkan päässä toisistamme ja joka kerta, kun nähdään, toisellaan miten lähellä toisiamme oikein asutaankaan. Oli siis helppoa ja loogista sopia piknik-treffit meidän huudeille ja hakea pizzaa lähipizzeriasta, Linda joutui polkemaan paikalle vähän kauempaa.

Keksittiin meidän swappari-jengille uusi tiimikuvaus, se on tietty inkivääri, viina ja villit naiset Dave Lindholmia mukaillen. Tupakka kun ei tässä jengissä oo kova sana, niin piti korvata se meille tärkeämmällä. Viinan sijaan meillä oli laseissa proseccoa, tuo sinisessä pullossa oleva erittäin kuiva on todella hyvä. Muita hyviä kippistelyyn on esim. luomu-uutuus Stefany.

Mä oon hihkunut onnesta nyt viimeisen parin viikon aikana; kun on ollut lämpöisiä päiviä, on sitten ehtinyt nauttia perinteisistä kesäjutuista tänäkin vuonna. On ehtinyt syödä torilounaita, polkea yömyöhällä kotiin ilman pelkoa jäätymisestä, loikoilla nurmella, pitää piknikiä, nauttia lounasta parvekkeella, käydä huvipuistossa, istua terassilla. Kylläpä oon nauttinut, aiai.

Lisää luettavaa

Vegaaninen pavlova

Vegaaninen pavlova

Gluteeniton pizzapohja (pellillinen)

Metsäkylvyssä

sieniohratto

Sieniohratto, uusi arkiruokalemppari

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. Vovioiivoi, Miina mainitsi saaneensa ne äidiltään, en tiedä muuta! :-( Ymmärtääkseni ei mitkään vastaostetut siis. Jos saan selville niin vinkkaan!