Klassikkolaukku

muoti
Jätä kommentti

Mulla on ollut miltei tismalleen samanlainen laukku joskus vuosia sitten – tarkalleen ottaen 7 vuotta sitten, heh, onneksi on blogi niin voi tarkistaa monia asioita. Löysin senkin käytettynä kirpparilta, mutta koska se oli tekonahkaa, se meni käytössä nopeasti ihan kamalan näköiseksi. Pinta alkoi rapistua ja ”hilseillä” ja lopulta laukku oli siinä kunnossa että se jouti roskikseen.

Tämän nahkalaukun löysin Tukholmasta Judit’s Second Handista, josta vinkkasinkin jo Tukholman second hand -liikevinkkien joukossa. Jäin miettimään laukkua muutamaksi päiväksi ja koska en saanut sitä mielestäni, kävin ostamassa sen loppuviikosta. Onneksi kukaan muu ei ollut ostanut sitä siinä välissä!

Vaikka laukku on pieni, sinne mahtuu jopa mun kamera lompakon, avaimien ja puhelimen lisäksi. Tämä on siis täydellinen sekä arkeen että juhlaan ja siksi tämän ostinkin, sillä mulla ei ole mitään järkevää pikkulaukkua, joka sopisi juhlavampiin vaatteisin ja jonne silti mahtuisi muutakin kuin luottokortti ja puhelin.

Joistakin jutuista näköjään tykkää vuodesta toiseen, vaikka tyyli muuttuisi. Nämä ketjuhihnaiset laukut ovat sellaisia, joihin mulla on ollut soft spot aina – oli tyylini sitten tyttömäinen tai minimalistinen tai mitä tahansa. Onko teillä vastaavia ikisuosikkeja?

kuvat: Nina / Tunnetila

Lisää luettavaa

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

The Knotty Ones

Esittelyssä vastuullinen neulebrändi: The Knotty Ones

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.