All the things I know right now, if I only knew back then

lifestyle
15 kommenttia
Ei hitsi eilen oli mukava päivä! Nautittiin vikoista helteistä Lindan kanssa – näillä näkymin koko ens viikko olis jotain +15 maksimissaan ja osittain myös melko sateista, plää! On se kumma miten sää vaikuttaa aina kaikkeen: töihin, pukeutumiseen, mielialaan, aktiivisuuteen ja siihen, jaksaako lähteä pyörällä liikkeelle vai valitseeko bussin. Oltiin keskustassa kuvailemassa (ne kuvat saan myöhemmin tänään, vinkvink Linda) ja kiertelemässä kauppoja, mitään ei löytynyt. Tuntuu etten löydä kaupoista ollenkaan toppeja tai muita kesäisiä yläosia?! :-D Ovatko ne loppuneet tämän poikkeuksellisen helteisen alkukesän takia vai onko valikoima aina ollut yhtä surkea (eli siis perustoppeja ja viskoosirättejä)? No, säästyipä rahat nettishoppailuun. Illalla lyhennettiin Lindan kirppislöytöhame ja mentiin lähirannalle juoruamaan ja tarkkailemaan ihmisiä.
m

ljpg

y

u

Kesätoppien puute ajaa mut vaatekriisiin vähintään joka toinen päivä, sillä ihan joka päivä ei viitsi vetää päälle erinäisiä raitapaitoja ja -toppeja. Ehkä mun on aloitettava ebayn selailu, sillä en löytänyt Asokseltakaan kivoja toppeja tilattavaksi, hmphh… tai sitten kokeilen jotain uutta nettikauppaa!?

Lisää luettavaa

Uuden kodin etsiminen – missä haluamme asua?

Haaveena yhteinen koti (ja yhteinen asuntolaina)

Vastuullinen neule x 18

Rakkaus best

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Jengi on hamstrannut kaikki kesävaatteet kaupoista, sillä mäkään en löytänyt viime viikolla mitään kivoja toppeja tai farkkushortseja!:P

  2. Jenna, voieii, en siis ole ainoa joka ei löytänyt kaupoista etsimäänsä :-D ÄÄÄ!!

  3. Fenia, se on tuttu jo, mutta vois tosiaan kurkkaa mitä sieltä löytyy!

  4. Ida,
    Kokeile New Lookia vai ootko jo tsekannut sen? Edullisia vaatteita ja itse vasta selailin niitä toppeja läpi, niitä oli ties kuinka monta sivullista… :-D Onnea etsintään! :-)

  5. Noona, eilen selailinkin juuri sitä, kenkiäkin oli vaikka millasia, aiaiii ;)

  6. Elina, en mäkään!!!! Raah, kuraa :-( selaan vaan ebayta…. noo, eipä oo ollu tällekään aktiviteetille aikaa pariin viikkoon :-D

  7. Tiina, hola! Se ei ole mun vaan Lindan ja en yhtään tiedä – taitaa olla Lindan äidin vanha :- )