Said she wasn’t going but she went still

lifestyle
25 kommenttia
Huh huh miten kivoja päiviä taas takana – töitä, kavereita, aurinkoa ja niin edelleen. Koneen ääreen en ole ehtinyt juuri istahtaa, mutta sehän on vain hyvä asia kun on tällaiset säät ;-)

yo
cool since 1991

Jee, minä olen sitten tämän kevään ylioppilas (kuvasta ei varmaankaan arvannut)! Tulokset tulivat tosiaan tänään ja hyvinhän ne menivät – ei niistä sen enempää, mutta lukio on nyt sitten ihan virallisesti ohi! Melkoisen helpottunut fiilis, vaikka vasta eilen aloin jännittää lopullisia tuloksia – onneksi se oli melko turhaa. Nyt meen fiilisteleen tota ihanaa iltaa ja nauttimaan hyvistä grilliherkuista ja parhaasta seurasta!

Ps. Onnea muillekin ylioppilaille! ♥

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. onnea ! :-) itehän fiilistelen kovasti mun (lyhyen) matikan E:tä, vaikka lakkia en vielä saakkaan, mut täst on hyvä alottaa noitten kirjainten keräily :-D ja oottelen kyl oikeestaan jo innolla omia juhlia vaik niihin onki vielä vuos… onneks saan juhlia kaikkia ihania kavereita tänä vuonna !

 2. Onneaaa :) olisi kyllä kiva tietää millaisia numeroita tuli, itse tiedän monia ketkä L:kin kirjoitteli..(paniikki omista kirjoituksista jo, vaikka ne onkin vasta puolentoista vuoden päästä :D)

 3. mitä aineita kirjoitit? :) ja jos vaan haluat niin tietty arvosanat ois kiva kuulla!

 4. onnea ylioppilaille, kiva. valmistuminen ammattikoulusta ei tietenkään ole saavutus eikä mikään kovinkaan monen lukion suorittaneen silmissä. tässä kohtaa kusee.

 5. Tiia, kiitos!:-)

  r-ii, kiitos paljon!

  Nita, hihi kiitti:-D

  tiiku, aiai, sullahan meni tosi hyvin!:-) tosta on tosiaan hyvä aloittaa keräily, kerta matikassa oli tänä vuonna tosi korkeella rajat kun koe oli sen verran helppo. Good for u!!:-)

  pisshead, kiiiitos!:-D

  Anonyymi, niin, mua ei varsinaisesti kiinnosta tuntemattomien ihmisten arvosanat, enkä mä halua jakaa omiani kaikkien kanssa. :-) Ei kantsi panikoida, ne on ohi nopeemmin ku uskot ja panikoinnista ei ole kuin haittaa, nim. kokemusta_on

  Anonyymi, syksyllä terveystieto & ruotsi, nyt äikkä, enkku, matikka ja psyka. Arvosanoja en aio edelleenkään jakaa täällä, ei mulla ole siihen tarvetta :- )

  Anonyymi, totta kai on hienoa valmistua ammattiin, en mä sillä, mutta kun katsos juuri eilen on saanut tietää ylioppilasarvosanat niin asia on meille ylioppilaille nyt aika ajankohtainen. Ehkä sitten koulujenloppuna onnittelen suakin, älä ota niin vakavasti:-D

 6. Onneksi olkoon!! Kyllä toi valkolakki on juhlimisen arvoinen saavutus.

 7. Anonyymi, hhhuu kiitos! taitaa se todella olla:-D ahhh mikä helpotus !

 8. onnea valkoisesta kotsasta! :–)

  tuo "ohi on" -fiilis on ihan mieletön, muistelen vaan omaa vuoden takaista päätöstä :) Vihdoinkin aikaa olla ja elää!

 9. Elina, ai että, kiitos! Nyt on niin superhelpottunu fiilis että aiaiiii, ihanaa!

 10. jee onnea :>! toi oli niin siisti fiilis sillon kun se iski et nyt on lukio ohi, mutta nyt tälleen vanhana kalkkiksena sitä helppoo ja rentoo lukioo kaipaankin yllättävän paljon. ei meno oo enää jatkokoulutuksissa yhtään niin siistiä mitä se sillon oli :D (etenkin kun nään edelleen rakkausunia mun lukioaikasesta äikän maikasta….<3)

 11. llaura, ahahhahaa ihana:-D ai että nyt on kyllä helpottunut olo, kiitos onnitteluista! voi olla että mäkin vielä joskus tuun kaipaan noita aikoja, mutta nyt ei oo yhtään sellanen fiilis vaan mieletön helpotus, huh!

 12. Hei pakko kommentoida llauralle sun blogia ahkerasti lukeneena, että taidampa tietää kenestä opettajasta puhut :D hahh, mutta ei siinä, olen aivan samaa mieltä, kummasti alkoi muakin äikkä kiinnostaa viimesenä vuonna ja poissaolot katos olemattomiin :D

  Ja isot onnittelut idalle valkolakista, 5.6 sit juhlitaan! :)

 13. Superisti onnee! se on vähä niinku sit yks vaihe elämästä siinä :—-) (sanoo toinen joka toisinaan haikailee lukiovuosien perään :D)

 14. Anonyymi, hahaa hassua :D taitaa olla aika kuuma opettaja…. suurkiitokset!

  madde, voi kiitos :-D

  Jenna, kiitos paljon!

  emmi, tack så mycket! :- )

  I'm Lacking, kiitos!