Fashion Against Aids @ H&M 20/5/2010

lifestyle
12 kommenttia
Muistatteko vielä, kun kirjoittelin H&M:n Fashion Against Aids -mallistosta? Mallisto saapuu kauppoihin torstaina 20.5.2010, eli ei tarvitse kauaa odotella enää! H&M:n nettisivuilta voi tarkistaa, ilmestyykö FAA-mallisto sinun H&M:ääsi ja tsekata malliston muutenkin. ;-)

faa
kuvat täältä.

Mallistoa selaillessani törmäsin kaikkiin hassuihin oheishärpäkkeisiin – Fashion Against Aids -mallisto sisältää myös kuulokkeita, teltan, makuupusseja ja festivaalien survival kitit, tytöille ja pojille omansa, luonnollisesti. Hauskaa!:-D Hinnat ovat myös ihan kohtuullisia, varsin normaalia H&M-linjaa näemmä. Tuota paljettijakkua haluan ehdottomasti testata ja nuo kengätkin näyttävät kokeilun arvoisilta. Festival survival kitit ovat ihana idea, mitäköhän kaikkea tuo pussukka sisältää? Kuka muu aikoo mennä tsekkaamaan kyseisen malliston? ;-)

Lisää luettavaa

Kirjoja, jotka luin ja joista pidin

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Apua täytyy ehottomasti käydä jossain vilkasemassa, noi kengät on nimittäin pure love ;-)

 2. yhyy, näitä ei tuu lahteen :( tai siis jos osasin oikein käyttää tota hakujuttua, mulle se anto vaan Helsingin ja Jyväskylän tolle mallistolle :-D toisaalta ei mulla kyllä rahaa ois ollukkaan, noi sandaalit on tosiaan kivat ja kattelin yhtä toppia ja shortseja myös.. jos niistä jutuista joku oli tarkotettu mulle ostettavaks niitä on sit jälellä kun seuraavan kerran meen helsinkiin :-D

 3. vitsit mä haluaisin kans käydä tsekkaamassa tuon malliston jossakin :-)

 4. siis noitahan ei saa ku netistä, helsingistä ja jyväskylästä.

 5. mä en pysy pöksyissä kun kattelen tota mallistoa. Pitää huomenna herätä hyvin ajoin koneen ääreen jos muutama juttunen tännekkin saatais ;)

 6. ärsyttää, ettei mitkään kivat saavu tampereelle. kuten nämä. moneltakohan ilmestyvät nettiin myyntiin :o ehtisinköhän ennen viroon lähtöä, taidan olla liian aikaisessa :( äh! tuolla nimittäin muutama jätte kiva.

 7. Vitsi toi festari survival-kit on varmaan kiva, vois kyllä käydä katsastamassa kun helsinkiin sattuu. :–)

 8. Olis supermekahyper ihanaa jos laittaisit vanhan bloginne eli puukkohupparitytöt näkyville. Sitä oli niin ihana seurata. :-) Oi niitä aikoja.

 9. Kiira, no on kyllä!:- )

  Anonyymi, en tiedä, kai niitä saa…? :o

  tiiku, yyyh ootko varma! :O mulla nimittäin se hakujuttu näytti eka vaan helsingin ja jyväskylän mutta sit myös kaks tampereen liikettä ku etsin tampere -sanalla siitä hakukohdasta? Olis tosi outoa että tulis HKI ja JYVÄSKYLÄ?? :D wtf… Toivotaan että niitä tulee myös Lahteen tai sit nettiin !:- )

  Emmi, mee too!

  Anonyymi, onko näin, vai sekoileeko toi hakujuttu? :o

  Rosa, no aivan aivan ;-) onneks mulla on aikasin työt niin voisin kans kurkkaa jos h&m:n saitti ei kaadu aamulla :D

  Elina, äääääh mä niin en halua uskoa ettei noi tulis tre! Se haku juttu näytti Tamperetta kyllä mulle ku klikkasin siihen vaan sen "FAA" ja sit tampere. Hhuuu, toivottavasti netistä löytyy joitain jos ei muuten!

  Johanna, no niinpä, kiva idis toi!:- )

  Riikka, hahaa, enpä taida ainakaan nyt vielä- ehkä sitten joskus myöhemmin… en tiedä. :- )

 10. Eipä ole FAA-10 mallistoa tampereella, vaan tosiaan pk-seutu, jyväshyvä ja netti on ainoot paikat mistä noita näillä näkymin saa:/