Tyyli hukassa

muoti
13 kommenttia

Kevät on enemmän tai vähemmän täällä, ihan sillä tavalla perinteisesti suomalaisittain, että joka toinen päivä on lämmin ja paistaa aurinko ja joka toinen päivä sataa lunta. Ei jaksa valittaa, kun ei tässä ole mitään epätavallista – itseasiassa puuterikerroksen saanet puut näyttää jotenkin tosi suloisilta.

Oon tullut siihen tulokseen, että mun vaatekaapissa on aika kivoja talvivaatteita; on useampi kiva neule ja kaksi kivaa talvitakkia ja saman verran huiveja, mutta mitä ihmettä, missä kaikki mun kevätvaatteet on? Mitä takkia käytin viime vuonna, kun säät alkoi lämmetä? Siirryinkö muka suoraan villakangastakista ohueen trenssiin tai nahkatakkin, jossa on lyhyet hihat? Mihin sitten pukeudutaan, kun neuleet alkaa tuntua tukalilta?

Mulla on asukriisi! Tai oikeastaan tyylikriisi meneillään. Nämä asukuvat sopivat hyvin näihin fiiliksiin, sillä mulla ei ole yhtään idamaiset-vaatteet. Heitin päälleni vain jotain ja siltä kyllä tuntuikin. Tuo Pure Wasten ylijäämä puuvillasta valmistettu college (joka säästää normicollegeen verrattuna 6200 litraa vettä) on mukavin ikinä, mutta jotenkin asukokonaisuudessa ei ole oma olo. Kotiasuna supermukava, mutta liikenteesä ollessa oli vähän hassu olo.

Blogi mahdollistaa kyllä hauskasti tällaisen oman tyylin analysoinnin :-D

Niken Huarachet löysin talvella kirppikseltä. Ovat muuten ihan tosi napakasti istuvat ja kivan kevyet jalassa. Ainoat ei-valkoiset tennarit, jotka omistan!

college – Pure Waste, mekko – Asos, tennarit – 2nd hand (Nike) 

Jos ette ole koskaan kokeilleet Pure Wasten collegeita, niin lämmin suositus. Sen lisäksi että ympäristöystävällisempää collegea on vaikea kuvitella, on paidan materiaali ihanan pehmeää, mutta silti hyvin muodossa pysyvää. Colleget ovat unisex-mitoitusta, omani on muistaakseni kokoa xs ja kokoja löytyy aina xxs-xxl. Hintaa on vain 39 euroa, eli paita on hinnaltaan täysin tavallista vastaava. Suosittelen!

kuvat: Maj / Magicpoks

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Pure wasten t-paidan huippuhyviksi todettuina ostin poikaystävälleni tuon samaisen collegen, mutta pakko sanoa, että oon pettynyt sen laatuun! Erityisesti resori on nukkaantunut ja kangaskin vähän. Toisaalta paita ei ollutkaan materiaaliltaan täysin puuvillaa tai ehkä resori ei ole.

  1. Ooh voi ei! :( mulla ei ole nukkaantunut eikä muuta, väri ehkä ihan aavistuksen haalistunut.

 2. no niin on mullakin! onneksi kohta lumet on sulanu ja voi kaivaa esille kivemmat kengät

  1. No niinpä, se helpottaa vähän! Helsingissä voi jo mennä kevyemmillä kengillä onneksi, mutta takkiasia mietityttää!

 3. Pure Wasten gollege on tosi mukava, mutta vaikka omani on kokoa s, niin pitkien hihojen takia en oikein osaa käyttää sitä kuin kotona! Hihoja täytyy kääriä niin paljon tai sitten ne ovat ihan poimuilla… :D

  Mulla löytyy kevätvaatteita juuri tällaiseen aurinkoiseen, mutta vielä viileään säähän (yllättävää kyllä), vaan kesävaatteiden kohdalla vaatekaapissa on, no, tyhjä aukko. Että jos kesä ei ole viileä, niin enpä tiedä mitä päälleni puen.

  1. Hahaa joo, hihat on pitkät, totta! Unisex-vaatteen varjopuoli.

   Mullakin on tosi vähän mitään hellevaatteita. En omista kuin yhdet shortsit ja nekin on paksua farkkua ja lähinnä rantakäyttöön sopivat lyhyytensä takia. Parit kivat kesämekot multa kyllä löytyy, mutta kevättakki uupuu täysin. Viime vuonna taisi tulla niin nopsaa kevät että pystyi samantien siirtymään ohkaiseen takkiin?

 4. Tänään justiin tuskailin samaa ! Jotenkin tässä kohtaa on vaikea pukea mitään sellaista mikä tuntuis omalta ja näyttäis kivalta, mutta sit ei myöskään jäätyisi ulkona. Tänään vedin jo kevättakin päälle, mutta hihat oli kyllä aika pinkeinä alla olleista neulekerroksista :–D

  1. Joo äläpä!! :-D Mä meen vielä villakangastakki päällä, kiva kun ei tarvi tunkea sen alle niin paljoa kerroksia enää, mutta vitsit, kohta tarvitsen kevyemmän takin!

 5. Oon kyllä ihan samaa mieltä tuosta ei jaksa valittaa-kohdasta, kyllähän sitä lunta sataa joskus vielä vappuna joten Suomen sään ei pitäisi tulla yllärinä. :-) Mutta jep, tuo huppari näyttää kivan rennolta, vähän liiankin rennolta ja sellaiselta mukavalta turvavaatteelta mulle. :D

  1. Jep! :D

   Hahaa, joo, mulle tää on ehdoton kotilemppari, arjessa liian hmmhmh…. en tiiä. Street? Tarvis olla vielä isompi tai sit vähän lyhyempi helmasta esim. Voi kyllä olla että ei mene kauaa ja olen perunut puheeni!

 6. Just kiva ja rento asu, vaikkei ehkä oliskaan sulle tyypillisin! Kokomusta näyttää usein vaan niin hyvältä :)

  Asukriisistä puheen ollen, haluisin kysyä sulta neuvoa, jos sulla olis jotain ideaa! Päälle kuukauden päästä pitäis valmistua ammattikorkeasta, mutta mekko puuttuu! Mistä sä lähtisit etsimään jotain kivaa yksinkertaista mekkoa valmistujaisiin? Tsekkailin jo R/H:n ja muutaman muun, mutta haen vielä vaihtoehtoja :D

  1. Hahaa, ihana, kiitos! :) Kokomusta toimii kyllä aina.

   Oooh vitsit. R/H:n jälkeen kurkkaisin Nudgen varalta, vaikka siellä vaatteet on mun makuun usein vähän arkisia? Ootko kattonu onko Weecosilla mitään juhlavampaa? Tampereella kurkkaisin Inchin, Helsingissä varmaan Other Storiesin jos en muuta keksisi. Vitsit juhlavaatteet on aina hankalia!!! Ootko kattonu mitään fb-kirppiksiä?

   1. Tampereen reissu on suunnitteilla, joten Inchissä täytyy ehdottomasti käydä. Jo muutenkin kun mekko-asioilla, kun siitä liikkeestä on saanut niin paljon suositusta :D Juhlavaatteet on kyllä yks kriisi, tuntuu että tulee vastaan niin paljon kaikkia melko arkisia mekkoja… Nyt kaipais kuitenkin vähän jotain juhlavampaa! Mut kiitos superpaljon näistä vinkeistä, täytyy perehtyä ja uskaltautua erityisesti noille facebookin kirpuille!