Spotify-listalla just nyt

musiikki
2 kommenttia

Long time no proper musasuositus!

Mulla oli lopputalvesta pitkä kausi, jonka aikana en löytänyt mitään uutta kuunneltavaa joka olisi oikeasti innostanut ja omat vanhat listatkin ärsytti. Onneksi nyt on tullut aika paljon uutta musiikkia omilta suosikeilta, kuten Mø:lta, Frank Oceanilta, Little Dragonilta ja Kendrick Lamarilta. Tässäpä siis mun tän hetken kuunnelluimmat:

snoh aalegra

Snoh Aalegra, Vince StaplesNothing Burns Like The Cold 

Niiin hyvä biisi! Oon kyllä tiennyt että Maj:n miehellä Miikalla on hyvä musiikkimaku, mutta nyt se tuli taas todistettua, kun sain näin osuvan biisisuosituksen. Myöskin Futuren & Rihannan Selfish löytyi yksi ilta kun istuttiin porukalla Maj:n ja Miikan luona keittiönpöydän ääressä iltamyöhään biisejä kuunnellen ja viinilasi kourassa höpötellen.

Nights With You

En kestääää miten iso Mø:sta on parissa vuodessa tullut. Kreisiä ja siistiä. Toki ne kotikutoiset biisit iski koviten silloin ekoina vuosina, mutta niin siistiä että tyyppi on päässyt urallaan eteenpäin ja tekee yhteistyötä ties kenen kanssa. Nights With You on kiva, samaten Cashemere Catin 9 (After Coachella) -biisi feat.

Little Dragon Should I 

Little Dragonin  uusin albumi Season High julkaistiin about viikko sitten enkä ole vielä ehtinyt kuunnella sitä niin, että yksittäiset biisit olisivat jääneet mieleen, Should I -kipaletta lukuunottamatta. Kaipa siinä on niin tarttuva should I care -hokema ja taustakilinät.


Kendrick Lamar LOYALTY. ft. RIHANNA.

Kendrick Lamarin DAMN. on tosi hyvä kokonaisuus, täydellistä ärsyttää hulluna -fiiliksen buustausmusiikkia, hehee. DNA. ja HUMBLE. pääsivät mun salilistalle (jossa en oo kyllä käynyt kohta puoleen vuoteen, hahaha) ja Loyaltya oon kuunnellut muuten vaan aika paljon, koska, noh, Rihanna. Ah!

SiaBig Girls Cry (ODESZA remix)

Ja loppuun vielä le weekend -listaltanikin löytyvä ODESZAn remix Sian Big Girls Cry:sta. En ollut hoksannut että tää löytyy Spotifystä! Vähän random, mutta tulee kesäfiilis.

Mitäs te ootte kuunnelleet viime aikoina? Mun listat kaipaa päivitystä, joten biisisuositukset otetaan lämmöllä vastaan! x


//// kuvat: x x x x x x

Ps. Vähän eskaloitui toi ”en oo käynyt salilla puoleen vuoteen”. Laitoin sitten samantien menemään viestiä salijäsenyydestä yhdelle salille, josta voi vuokrata jäsenyyksiä määräajaksi. Besttt, saisinpa sen! Kaipaan pitkästä aikaa jotain muutakin liikkumista kuin joogaa ja kävelyä.

Lisää luettavaa

Syksysoittolista

Syksysoittolista x 4

Kuuntelen: Arlo Parks

5 x alkuvuoden soitetuimmat

Syksysoittolista

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

    1. aaaaah no aaiiivan!! Mietin tästä Nothing Burns Like The Coldista että hä, miks tää on näin tuttu mut ajattelin vain sekoittavani johonkin kun biisi kuitenkin on tänä vuonna julkaistu. Mutta this is it! Kiitos :)