Uudet farkut & kirppisvinkkaus

muoti
17 kommenttia

Well hello hello!

Ekana luvassa kuulumisia ja vaatelöytö, mutta te joita kiinnostaa mun kirppisjutut, niin postauksen lopussa on vinkki teille. ✿

Olipa kiva viikonloppu; perjantaina hengailin siskon kanssa täällä Helsingissä ja lauantaina hypättiin junaan ja lähdettiin Tampereelle yllättämään äiti äitienpäivän kunniaksi. Oltiin varattu lauantaille pöytä Berthaan (mun suosikkini Tampereella silloin kun tekee mieli fine diningia) koko perheelle. Mama saatiin yllätettyä ja oli ilta oli kiva. Sunnuntai meni äidin kainalossa makoillessa ja pitkästä aikaa vain olin ja loikoilin. Ihanaa! Selasin vanhoja valokuvia ja tilattiin pizzaa Sitkosta.

Eilinen menikin sitten vähän sumussa; nukuin yön huonosti, sillä heräsin neljä tai viisi kertaa yskimään keuhkojani pihalle. Tiedän kyllä syyn, olen ollut liian optimistinen kevätpukeutumisen suhteen. Huivittomuus ei sovi mulle, mikä on ihan hullun ärsyttävää; tämäkin asu on niin paljon kivempi ilman kaulahuivia. Tarvitsee alkaa etsiä jotain kaunista pikkuhuivia, sillä nyt mulla on käytössäni vain jättimäinen talvihuivi, hehe.

Monki luomufarkut

Zadaa-kirppissovellus

Löysin viime viikolla uudet farkut ikuisuuden etsinnän jälkeen. Oon etsinyt sinisiä perusfarkkuja suoralla lahkeella ikuisuuden ja testannut monia pareja, mutta en oo näitä ennen löytänyt yhtiäkään potentiaalisia. Nämä löytyi Monkista ja ne ovat luomupuuvillaa, eli pikkuisen parempi valinta.

Yksi juttu näissä kyllä hämäsi hetken; matalampi lantio! Olen niin tottunut korkeaan vyötäröön, että joudun vielä vähän miettimään, minkä paidan puen näiden kaveriksi. Tykkään näistä kuitenkin myös matalasta lantiosta huolimatta. Kiitos vain kaverilleni, joka sattui olemaan mun farkkujen metsästysreissulla töissä ja suosittelemassa näitä mulle. Nappivalinta!

Whitetail silkkitoppi

Whitetailin musta silkkitoppi tuntuu ihanalta päällä, mutta on näillä keleillä aavistuksen sähköinen. Tietääkö kukaan mitään helppoa kikkaa poistaa silkkivaatteesta sähköisyyttä? Luin jostain, että huuhteluaine auttaisi, mutta en käytä huuhteluainetta ja vaikka käyttäisinkin, ei se auttaisi puhtaan ja sähköisen vaatteen kanssa.

Nike Airforce one

Monkin luomufarkut

Ja sitten se kirppisvinkki! Ajattelin kertoa, että mulla on nyt iso kasa vaatteita myynnissä Zadaassa. Latasin sovelluksen reilu pari viikkoa sitten työkaverini suosituksesta (vaikka olin törmännyt siihen jo monta kertaa aiemmin) ja jäin heti koukkuun – olen ehtinyt myydä kahdeksan vaatetta ja tehnyt itsekin löydön. Tykkään siitä, miten helppo tuotteita on selata itse asettamansa kokofiltterin läpi; esim. Facebook-kirppiksiä selaillessa kismittää aina löytää jotkut upeat kengät ihan väärässä koossa. Nyt voi filtteröidä kaiken vääränkokoisen samantien pois.

Myyminen on sekin helppoa; nappaat 2-4 kuvaa myytävästä tuotteesta, näpyttelet tuotetiedot, tuotteen myyntihinnan (ja alkuperäisen hinnan) sekä valitset valmiista postitusvaihtoehdoista. Zadaan oma 4 €:n hintainen paketti on kätevä, sillä kun postikulut ovat maksimissaan neljä euroa, kehtaa myydä ja ostaa painavempiakin tuotteita. Mä käyn viemässä Zadaa-paketit työpaikan lähellä olevaan K-marketiin mutta jos postitus tulee jollekin tuotteelle halvemmaksi, vien paketin omaan postiin. Zadaa ottaa pienen prosenttiosuuden myytävistä tuotteista, joten tuotetta julkaistaessasi näet, paljonko saat tuotteesta tilille kun joku ostaa sen.

Zadaan suunnassa oltiin huomattu mun innostus sovellusta kohtaan, sillä tänään mun ”putiikki” nostetaan Zadaan Discover-sivulle. Siksi tulinkin vinkkaaman tästä teille; jos mun kirppiskamat kiinnostaa, niin kantsii kurkata Zadaa ja laittaa mut seuraukseen siellä, jos ollaan samankokoisia ja tyylisiä. Mulla on nyt myynnissä parit kengät, glitterhousut, pari ihanaa mekkoa ja paitoja. Parit aurinkolasit ja sellaista. Ja arvaatteko mikä on aivan ihana ominaisuus? Voin valita, mistä tuotteista menee suoraan osa hyväntekeväisyyteen. Mulla myynnissä olevat jutut on aika edullisia, alkaen 5 eurosta (Zadaan oma minimi) kolmeenkymppiin, joten ihan jokaisesta tuotteesta ei mene lahjoitusta, mutta suurimmasta osasta kylläkin.

Tämä on osoittautunut niin helpoksi tavaksi myydä yksittäisiä vaatteita, että sinne tulee varmasti jatkossakin ne parhaimmat kirppisjutut myyntiin. Muiden lisäämiltä suosikkilistoilta voi myös stalkkailla muiden löytöjä ja napata ne omaksi, jos ehtii ekana.

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Zadaa on paras! Oon itse ehtinyt myydä 15 vaatetta ja olenpa myös löytänyt ihanuuksia. Todella toimiva sovellus!

  1. Joooo, siis ihnn älyttömän kätevä?! Oon niin innoissani tästä, onneks mun ystävä vinkkas mulle että oli itse myynyt kans vaikka mitä tätä kautta.

 2. Tosi kiva asu! Joku tässä niin viehättää mua. Rennon tyylikäs :D

 3. tykkään törkeästi tuosta takista! itsekään en käytä huuhteluainetta, mutta ostin polyesteri-viskoosi -sekotteista kangasta, joka oli hirmu sähköinen. epäilen, onko siinä viskoosia ollenkaan. kokeilin, ja huuhteluainepesu toimi melko hyvin. serton huuhteluaine on melko neutraalin hajusta.

  1. Kääk, kiitos!! :D

   Joo, huuhteluaineellekin varmaan on paikkansa kyllä, mutta mietin että miten noi puhtaat vaatteet sais ilman pesua ei-niin-sähköisiksi…

 4. Vaatteiden sähköisyyteen auttaa sama kun hiuksiinkin, eli suihkutettava hoitoaine! :D

  1. Ooooh! Tätä mun pitää testata, kiitos! :D Valkoiseen silkkiin en ekana uskalla, testaan siis mustaan…

 5. Ihanat farkut! Just ton värisiä oon etsinyt jo pitkään; onko mallilla jokin nimi? :)

 6. Itse sain juuri 2 isoa jätesäkkiä tyhjennettyä vaatekaapista eikä viitsisi roskiin heittää ja ajattelin kokeilla Zadaata. Maksaako ostaja vai myyjä postikulut? Asun kyllä Helsingin keskustassa niin helpommin saisi varmaan noutona. Vaikuttaako alkuperäisen hinnan puuttuminen paljon vaatteiden menevyyteen? Vai ovatko ihmiset heittäneet jonkin alkuperäishinnan jos eivät tarkkaan muista? :)

  1. Ostaja maksaa :) en usko että vaikuttaa paljoa mutta mun mielestä arvio olisi parempi kuin esim se että ei laita mitään hintaa. Ei oo niin vakavaa jos vaate oli 34,90€ mutta muistelit että oli 39,90€ tai 29,90€.

   1. No sittenhän tuo on aivan loistavaa! En siksi ole mitään myynyt FB-kirppareilla kun en juuri sitä postittamista olisi jaksanut, mutta se että laittaa vaan pussiin ja vie lähimpään pisteeseen eikä tarvitse maksaa kuulostaa hyvältä. Tosin tuohon varmasti menee niitä rahoja joita Zadaa ottaa provikkana itselleen. Mutta kyllä mielummin maksan sitten vähän siitä miten helppoa se on eikä tule sitä tinkaamista ja vaatteiden koosta kysymisiä sinne tänne ja av, yv, jonot sun muut. Oletko saanut hyvin vaatteita tuolla myytyä? Ajattelin että laittaisi vain hyväkuntoisia ja laadukkaita ja jotain ihan perustoppeja ym. heittäisi UFF:lle. :) Niin joo kunhan laittaa sinne suuntaan olevan hinnan vaan. :)

    1. Joo, tosi hyvä! :) FB-kirppareilla säätö on kyllä aika ärsyttävää, joten Zadaa on siinä mielessä tosi kätevä vaikka sovellus ottaakin jonkinlaisen provikan. Sen provikan näkee aina tuotekohtaisesti, eli ei tuu ylläreitä. :)

     Olen saanut tosi hyvin myytyä vaatteita, lähes kaikki jotka laitoin. Laitan nyt syksyllä uuden erän kanssa, saas nähdä miten nyt liikkuu.

 7. Hyvin taas kulkee ajatus näin lauantaina. Siis ostajalta menee rahat tietenkin. :)

 8. Helppo käyttää, mutta palautus ei niinkään. Kokemusta on..72h aikaa selvittää palautus Zadaan asiakaspalvelun kautta, jota asia ei vähempää kiinnosta eikä lue viestejä ostajan ja myyjän välillä.. tehty hankalaksi jos asiat ei mene niin kuin suunniteltu. eli niin kuin sanoin toimii perus myynti, jos ongelmia tuotteen kanssa yms menee hankalaksi ja eivät ota vastuuta vaan vetoavat 72h sääntöihin…en voi suositella

  1. Äh voi eikä!! :( Onpa todella kurja kuulla. Oletko laittanut Zadaalle palautetta asiasta? En ole koskaan joutunut tekemään palautusta.