Kevään suosikkiasu

muoti
Jätä kommentti

Olen viime kuukausina tajunnut taas tosi selkeästi miksi ja miten paljon tykkään bloggaamisesta; se on mun oma juttu, jota teen omilla ehdoilla ja omilla säännöillä. Mun päivätyöni on välillä sellaista, että mitään selkeää deadlinea tai projektin loppua ei yksinkertaisesti ole, joten tuntuu kivalta pitää blogia, jonka päivitystahdista, sisällöstä, deadlineistä ja noh, kaikesta, vastaan minä. Hyvää tasapainoa, vaikka kahden päivätyön verran työllistävän työn kanssa sumpliminen välillä onkin vähän konstikasta.

Mutta on tällä vapaudella tietysti kääntöpuolensakin; silloin kun on tapahtuu paljon tai asioita, joita ei ole omassa päässään täysin selvittänyt, on tosi hankalaa kirjoittaa tänne yhtään mitään. Silloin tuntuu, ettei ole yhtään mitään sanottavaa – yhtään mistään asiasta.

Siksi mennäänkin tänään aika kevyellä linjalla; kuvissa kevään ehkä lempparein asu:

nahkatakki – H&M, neule – Arela (For Good/Second Hand)
hame – second hand, nilkkurit – Global Accessories, laukku – second hand 

Mietiskelin teidän kommenttienne pohjalta, josko jättäisin asukuvista mainitsematta brändit ja ostopaikat täysin, mutta en oikein tiedä onko sillä mitään väliä. Tässäkin asussa on kolme kirppislöytöä, jotka on kiva tuoda esille ihan jo sen takia, että se saattaa innostaa jotain poikkeamaan kotimatkalla kirppiksen kautta tai selaamaan kirppissovelluksia tai vastaavia. Ja toisaalta, todellakin toivon, että joku vaikka innostuisi selailemaan Arelan neulevalikoimaa tämän perusteella. Tuosta Arelan vaaleanpunaisesta neuleesta ja Arela For Good -konseptista kirjoitinkin aiemmin täällä, kantsii lukaista jos second hand -neuleet kiinnostaa.

kuvat: Nina / Tunnetila 

Nämäkin asukuvat on ottanut mun ihana naapurini Nina, jonka kanssa pidetään mahdollisimman usein asukuvaustreffejä. Puin tämän asun päälleni ihan vahingossa juuri ennen sovittuja kuvaustreffejä (kun olin ensin repinyt asukriisissä lähestulkoon kaikki vaatteeni lattialle) ja sen jälkeen olenkin pukenut saman asun päälleni parikin kertaa. Tuo Arelan neule on yksinkertaisesti täydellinen. Ymmärrän, että neuleet eivät ehkä nyt kesän korvilla juurikaan jaksa kiinnostaa, mutta totuus on se, että Suomen kesässä tarvitaan myös neuleita….

Toivon niin paljon, että nyt tulevana viikonloppuna olisi lämpimämpää kuin on luvattu, ihan vaan kaikkia yo-juhlia ja muita valmistujaisia juhlivia ajatellen. Tuntuu ihan käsittämättömältä, että omista yo-juhlista on jo 7 vuotta, huh!

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.