Sopivasti kaupunkia ja metsää

lifestyle
4 kommenttia

Heippa tyypit, toivottavasti teidän juhannus ja viikonloppu sujuivat kivasti. Mä oon just matkalla takaisin kotiin ja olo on onnellinen; alan vihdoin tavoittaa kesäfiilistä keleistä huolimatta. Olo on niin rentoutunut, ettei kiristele yhtään, vaikka tämä iltajuna on reilut 40 min myöhässä ja vaikka mun vieressä istuva herra haiskahtaa railakkaalle juhannuksen vietolle.

Mulla ei ollut juhannuksesta suuria odotuksia, kaipasin vain rentoilua ja lepoa ja sitä sain – mutta päädyin myös hulvattomiin seikkailuihin, joita en osannut odottaa tai toivoa. Osittainen mökki- ja osittainen kaupunkijuhannus osoittautui loistavaksi ratkaisuksi ja tuntuu, että viime viikon tapahtumista on ikuisuus.

metsälenkki

metsäpolku Vuores

Tänään reippailtiin Maj:n kanssa metsälenkki ja käytiin ihanalla purolla, ystäväni ”happy placella”. Olen kuulemma ollut monta kertaa aiemminkin mukana tuolla, puhelimen toisessa päässä. Meillä on tapana soitella pitkiä puheluita ja vaihtaa kaikki uusimmat kuulumiset niin, että teemme kumpikin samalla jotain hyödyllistä. Minä valmistan usein jonkun ruuan noiden puheluiden aikana, siivoan, täytän ja tyhjään pesukonetta tai järjestelen tavaroita Maj:n käydessä lenkillä. Teen samaa muidenkin ystävieni kanssa, joten pitääkin tiedustella missä seikkailuilla olen mahtanut ollut mukana heidän kanssaan juoruillessa.

magicpoks maj

ida h

saniainen

Kengät pikkuisen kurassa! Henriikka varmaan naureskelee siellä näille erävetimille joilla tarvottiin suolla ja metsäpoluilla… 

suopursu

ida maj

Tehtiin muuten iltaruuaksi maukkaita munakoisopizzoja – lämmin suositus, jos ette ole testanneet! Helppoja ja nopeita tehdä ja raaka-aineet löytyivät huoltoaseman ruokakaupasta, vaikka se juhannuksen takia muuten ammottikin tyhjyyttä.

Rentoa sunnuntai-iltaa ja kuulkaa; vika Skam-jakso näyttäis olevan Areenassa. Eiiiihh, tiedän mitä teen kun pääsen kotiin: 😭😭😭💔

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. Oltiinkohan me eilen illalla samassa junassa? Mua kyllä kiristeli tuo myöhästyminen niin maan per***eesti!! Kun joutuu matkustamaan Ouluun asti ja juna on mennessä tunnin myöhässä ja kotiin palatessa myöhästyy taas lähes saman verran, niin päätin taas kerran, ettei matkusteta enää VR:llä yhtään pidempiä matkoja.

  Käyttäisin ekologista junaa tosi mielelläni, mutta viimeisimmät junailukerrat on olleet poikkeuksetta noin tunnin myöhässä, oli matka miten lyhyt tahansa. Argh, olen edelleen raivon partaalla! :D

  1. Ei hitto, oltiin varmaan!!! S56? Ääääh uskon että kiristeli! Mä olin niin hyvällä tuulella että ei haitannut noin lyhyellä matkalla mitään, kun ei ollut kiire mihinkään. Höh, voi sua!! Hassua että ei nähty kotimatkan aikana :D

 2. Ihania kuvia! Oma happy placeni on aika samanlainen kuin tuo Maj:n : lenkkipolku jossa kulkee pitkospuut suon läpi, parasta terapiaa

  Ja katson itse äsken viimeisen SKAMin. En halua ymmärtää että se oli oikeasti viimeinen :”(

  1. Kuulostaa ihanalta ja rentouttavalta. Mulla ei oikeastaan ole tuollaista yksittäistä paikkaa, mutta rauhoitun, kun lähden iltakävelylle yksinäni tai musiikkia kuunnellen.

   YHYY en mäkäääään!! Ihan täydellinen lopetus. Skam loppui ennen kuin se meni huonoksi, koska eikö niin väistämättä käy kun kausia tulee liikaa?