Puoliksi suunniteltu

muoti
4 kommenttia

Tuntuupas hölmöltä julkaista jemmaan jääneitä asukuvia, joissa mulla vielä on pitkät hiukset. Vaikka näiden kuvien ottamisesta ei ole kovin kauaa, tuntuu tämä snadisti huijaukselta. Vaikka ei sillä, en ole koskaan koettanut antaa sellaista kuvaa että mun blogi päivittyisi reaaliajassa, sillä harvoin se lopulta päivittyy silloin kun sattuu ja tapahtuu. Asukuvat harvemmin on samalta päivältä, mutta muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ne ovat kyllä aina just niitä asuja, joita mulla on arkena käytössä. En siis lavastele asuja kuvia varten tai nappaa kuviin korkoja jotka sitten vaihtaisin heti kuvien jälkeen pois tai muuta vastaavaa, mutta toki saatan kuvata illalla eri asun kuin mikä mulla on ollut samana päivänä päälläni.

Jotta blogia ehtii ja jaksaa pitää kokopäivätyön rinnalla (ja nähdä ystäviä, käydä joogassa ja salilla, reissata, viettää hulvattomia iltoja ja öitä, lukea kirjoja ja seikkailla) niin blogiakin täytyy pikkuisen osata suunnitella etukäteen. Mun kohdalla se meinaa sitä että saatan joinain viikonloppuina kuvailla valmiiksi kaikki ne purnukat, joista haluan myöhemmin kirjoittaa ja sitten myöhemmin työstää postaukset valmiiksi. Kuvien ottaminen on asukuvia lukuunottamatta helpointa, kirjoittaminen vie aina eniten aikaa. Siksi käytänkin yleensä viikonloppuisin aikaa blogitekstien kirjoittamiseen kun työpäivien jälkeen ei millään tekisi mieli avata tietokonetta uudelleen.

Nahkatakki – H&M, paitapusero – & Other Stories, farkut – Monki, nahkakengät – Aldo

Joten siis, tässäpä nämä, jonkin verran vanhat mutta säihin nähden täysin relevantit asukuvat. Vitsit että nuo siniset farkut mullistivatkin mun vaatekaapin! Matalaan vyötäröön on kyllä totutteleminen ja jos joskus löydän vastaavan malliset korkeammalla vyötäröllä, ostan ne heti. Mulla on aika paljon sellaisia puseroita jotka oon ostanut korkeavyötäröisten pillifarkkujen kaveriksi ja vaikka millenium oliskin very trendy very soon, en taida vielä haluta vilautella mun alavatsaa muille, heh. Mutta ainakin saa pohtia vaatekaapilla, mitä kaikkia uusia asuja keksii, kun on uudet housut.

kuvat: Nina / Tunnetila

Suloista keskiviikkoa tyypit! x

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Tosi suloinen asu! Musta on kiva nähdä päivän asu -kuvia, nimittäin tykkään tyylistäsi ja arvostan ekologista ja kestävää ajattelutapaasi, mitä tulee vaatteisiin ja ostoskäyttäytymiseen. Ja siistiä, että sun asut on kuvattu sellaisina kuin ne oikeasti ovat! Nykyään blogeissa on niin viimeisen päälle mietittyjä kuvia, jotka ovat, okei, tosi kauniita katsella, mutta loppujen lopuksi on inspiroivampaa nähdä, miten muut oikeasti pukeutuvat. Esim. korkkarit ja paljaat nilkat talvipakkasilla on mun mielestä turhaa lavastamista :D

    1. Kiitos pilkku, ihana kuulla että ajattelet noin! Mietin aina välillä, että arkiasujen postailu tuntuu välillä vähän tylsältä, mutta sitten taas kuitenkin ne ovat just niitä, joita kurkkailen muidenkin blogeista mielelläni. :-)

  2. Mulla on usein tuo sama tunne huijaamisesta! Jo silloinkin, kun julkaisee hellekuvia sadepäivänä tai matkakuvia liian pitkä aika loman jälkeen. :)

    1. I feel u!!! Tuo säätilojen vaihtelu on paha; jemmatako kuvia seuraavalle aurinkoiselle päivälle vaiko mitä häh.