Lyhythiuksisena

/// kauneusTags:
Lyhyet hiukset - ida365.fi Q Hair Kamppi Sara

Jahas, en oo ollut näin lyhythiuksinen vuosiin!

2012 leikkasin hiukseni viimeksi selkeästi lyhyemmiksi – muistin, että paljon lyhyemmiksi mitä ne näköjään olivatkaan. En silloin tullut yhtään toimeen uuden tukkani kanssa ja pidin hiuksiani lähestulkoon aina niskassa kiinni pinneillä tai mininutturalla, sillä jotenkin tuo lyhyt tukka ei yhtään tuntunut omalta silloin. Ennen tuota taisin leikata pitkät hiukseni lyhyiksi kasiluokalla – silloin mulla oli myös traumoja aiheuttanut harva otsatukka, joka muistutti lähinnä esirippua.

Ei siis ihme, että mulla on pitkähiuksisen identiteetti ja nyt tuntuu vähintäänkin hurjalta, haha. Mutta siis hyvällä tapaa hurjalta, onneksi menin ja leikkasin. Varasin ajan Kampin Q Hairiin Saralle, jonka meininkiin tykästyin kun pääsin helmikuussa testaamaan hiusten merilevähoitoa hänen tekemänään. Tämän perusteella voin siis suositella Saraa lämpimästi myös hiustenleikkaajana. Lopputulos on just sitä mitä hain, vaikka en oikeastaan tiennyt, mitä hain. :-D

En ollut vielä kampaajan tuoliin istuessanikaan ihan varma, mitä haluaisin että hiuksilleni tehtäisiin, joten Sara esitti kaksi vaihtoehtoa: joko leikataan huonot latvat eli n. 10cm pois mutta pidetään hiukset mahdollisimman pitkinä tai sitten leikataan reilusti  ja saadaan lyhyemmät, mutta todella paljon paksumman näköiset hiukset. Mietin että no, leikataan sitten samantien kunnolla lyhyemmät, kasvavathan nämä. Ja kyllä kannatti – hiukset tuntuvat nyt tosi paljon paksummilta ja ne asettuvat ilmavammin kuin pitkinä. Jee, kesätukka!

6 kommenttia

 1. Avatar Iina /// 03/07/2017 / 08:17:57

  Vauuu ihan upeet hiukset <3____<3 laskeutuu kyl tosi nätisti!! Ps mistä toi paita on xd

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/07/2017 / 15:33:39

   Kiitos Iina!!! :-) Toi paita on Other Storiesista pari kolme vuotta sitten!

   Vastaa
 2. Avatar ida /// 03/07/2017 / 10:22:46

  Vau mikä look! Ihan mahtava kesätukka :)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 03/07/2017 / 15:41:07

   Kiitos Ida! :-*

   Vastaa
 3. Avatar Anniina /// 04/07/2017 / 10:49:33

  Ihan super kiva ja fresh! Mä liputan aina pitkän polkan puolesta, se näyttää yleensä paljon paksummalta ja hyväkuntoisemmalta :-)

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 04/07/2017 / 13:22:02

   Kiitos Anniina!! Tää on niin paljon hyväkuntoisempi kyllä nyt! :D

   Vastaa
 4. Puukkohupparityttö | 365 days with Ida /// 22/02/2018 / 13:10:05

  […] värjäsin hiukseni. Raitoja laitoin viimeksi just ennen vuoden 2016 Flow:ta ja viime kesänä hiukset lyhyiksi leikattuani hiukset näyttivät vielä kauttaaltaan vaaleilta, vaikken ollut laittanut raitoja miltei vuoteen […]

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.