EGYPTIAN MAGIC – kokemuksia ihmevoiteesta

kauneus, luonnonkosmetiikka
12 kommenttia

Joko te olette törmänneet tähän kulttimainetta nauttivaan Egyptian Magic -monitoimivoiteeseen?

Mulla on ollut testissäni useita erilaisia monitoimivoiteita ja olen tykännyt mm. Neal’s Yard Remediesin Wild Rose Beauty Balmista sekä Soleyn GRÆÐIR Organic Healer -hoitosalvasta. Aika pitkään luonnonkosmetiikkaan siirtymisenkin jälkeen käytin Bepanthenia ennen kuin löysin nämä monitoimivoiteet ja -salvat, jotka kyllä korvaavat Bepantheenin omasa käytössäni täysin.

Egyptian Magicin all purpose skin cream on täysin luonnollinen voide, joka sisältää hunajaa, kuningatarhyytelöä, siitepölyä, mehiläisvahaa, oliiviöljyä sekä propolista. Tuote on täysin vedetön ja on koostumukseltaan todella riittoisaa – siis aivan todella pieni määrä riittää isollekin ihoalueelle.

Tätä voidetta myydään isoin lupauksin; kuulemma tähdet Madonnasta Cameron Diaziin ja itse Kleopatraan vannovat tämän nimiin. Tiedä sitten, mutta ilmeisesti voidetta on valmistettu samalla reseptillä yli 30 vuoden ajan ja se tehdään käsin ilman säilöntä- ja lisäaineita. Ajatus siitä, että joku yritys valmistaa vain yhtä tuotetta ja on tehnyt niin jo vuosikymmenien ajan, on kieltämättä todella kiehtova. Pakkohan mun oli päästä kokeilemaan, mistä oikein on kyse.
 

Kuten raaka-aineista voi päätellä, on voide todella tuhtia jellyä, joka sulaa ihon lämmöstä juoksevammaksi. Tuo määrä, joka spaattelilla on, on aivan liioiteltu. Yksi kymmenesosa tuosta määrästä riitää esim. kuiville kyynärpäille.

Olen testaillut voidetta muutaman viikon ajan kyynärpäille ja todennut sen todella käteväksi esim. ennen itseruskettavan levittämistä. Tätä kannattaa sivellä kuiviin kohtiin, niin itseruskettava levittyy tasaisemmin. Mulla oli myös syvä viiltohaava peukalossa ja melkein uskallan väittää, että sen parantuminen nopeutui tämän tehobalmin ansiosta. Mulle tuli tänä vuonna ekoista hyttysenpuremista järkyttävän isot ja kutisevat ja käytin Egyptian Magic -voidetta niihinkin rauhoittamaan kutinaa. Propoliksen ja hunajan pitäisi hillitä tulehdustakin.

Olen myöskin sivellyt tätä kasvojen iholle kuiviin kohtiin sekä yksittäisten näppyjen päälle. En vielä uskalla sanoa onko tästä hyötyä epäpuhtaan ihon hoidossa, mutta ainakin kuivan ihon hoitoon tämä toimii. Raportoin myöhemmin lisää, jos huomaan maagisia vaikutuksia näppyjen suhteen. Käytän joka ilta yksittäisille näpyille propolis-uutetta ja sitä on myös tässä voiteessa, joten en usko että tästä on mitään haittaakaan, vaikka tämä onkin melkoisen tuhtia tavaraa.

Egyptian Magic -kasvovoidetta voi käyttää myös näillä tavoilla:

 • kasvovoiteena
 • kosteuttavana kasvonaamiona
 • huulivoiteena
 • silmänympärysvoiteena
 • meikinpoistovoiteena
 • voiteena auringonoton jälkeen
 • arville
 • kutisevalle iholle
 • naarmuille ja pienille palovammoille
 • helpottamaan ja hoitamaan ihoärsytystä
 • parranajon jälkeen
 • hiustenhoitoaineena
 • käsi- ja kynsinauhavoiteena
 • halkeilleille kanta- ja kyynärpäille
 • raskausarpien hoitoon

Egyptian Magic -voide 39,95 € / 50ml Hyvinvoinnin Tavaratalossa.

Purkin hinta on kieltämättä kallis, mutta kuten sanottu, tämä on todella riittoisaa. Jos tuotetta annostelee spaattelilla, veikkaan, että tämä kestää vielä purkissa mainittua säilymisaikaa (36M eli kolme vuotta) kauemmin. Oletteko te testailleet tätä tai vastaavia? Onko joku noussut ylitse muiden?

* Tuote saatu testiin & linkit affiliate-linkkejä.

Lisää luettavaa

house of organic luonnonkosmetiikkapäivät toukokuu 2022

Meikkipussin päivitys kesään

ida hanhiniemi luonnonkosmetiikka

Kirkas ja heleä kevätiho + 13 tuotevinkkiä

Djusie kokemuksia ida365

Esittelyssä Djusie – uusi suomalainen luonnonkosmetiikkasarja

parhaat luonnonkosmetiikka kasvonaamiot

Kiinnostavimmat luonnonkosmetiikkatuotteet 2021 (alessa!)

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 1. hei mielenkiintoista, oonkin miettinyt että tätä pitäisi testaa! mua vaan ihmetyttää ajatus että voide voisi olla kaikkea sitä mitä se lupaa – esim parantaa haavoja JA sopia silmänympärysvoiteeksi! voisko se sun mielestä sopia silmien ympärille?

  1. Mä en kyllä uskalla laittaa silmien alle, koska testailen vielä vähän varoen kasvojen iholla muutenkin kun mun iho on helposti tukkeutuva… tosin, jos lukisin jostain killeri-käyttäjäkokemuksia silmänympärysiholla niin sit kyllä voisin kokeilla, hah! :D Mun mielestä tärkeintä tässä on hoitavuus ja tulehdusten hillintä – sitä kautta jo tästä on moneen. :)

 2. Nyt on pakko kommentoida että olen oman purnukkani ostanut jenkeistä parisen vuotta sitten (tosiaan tavaraa vieläkin jäljellä reilusti) ja olen yhä edelleen rakastunut tuotteeseen!!
  Itse käytän sitä koko naamalle, lähelle silmiäkin se menee, mutta käytän silti eri tuotetta silmänympäryksille, sillä tämä on todellakin paksua ja ei imeydy ihan sekunnissa :D laitan tuotetta aina yöksi ja aamulla näkee tuotteen korjaavat ja kosteuttavat ominaisuudet :)
  Ai että on ihanaa että tämä on tullut myyntiin Suomeenkin <3

  1. Ahh, ihana kuulla!! Eli käytät yön yli jätettävänä naamiona – millainen iho sulla on? Onko näppyjä tms? Mietiskelen miten tää mahtaisi toimia mun käytössä yön yli… :)

 3. Itse olen käyttänyt voidetta jo lähes 10 vuotta. Ensin ostin ulkomailta ja Suomesta heti 2011 kun sitä toi ensimmäinen suomalainen yritys maahan (ei siis vasta nyt uutta Suomessa ;) ). Maahantuojan verkkokaupassa tuon pienemmän purkin (joka blogissasi on esillä) hinta on edelleen 23 € (59 ml) ja suuremman (118 ml) hinta on 39,90 €. Voide käy aivan kaikkeen ja itse olen todella herkkäihoinen ja kärsin aknesta, mutta voide toimii loistavasti. Mielestäni ei kannata maksaa tuplahintaa pienemmästä purkista kun saa säästökoon samaan hintaan :)

  1. Ooh, jännää! Kuka tätä tuo maahan?

   Hyvä tietää että sopii herkälle akneiholle :) Ei siis ole tukkinut sun käytössäsi, mitä moni on tämän kohdalla ilmeisesti miettinyt.

 4. Täältä olen saanut vuodesta 2011 lähtien: http://g-klassik.mycashflow.fi/product/1/egyptian-magic-hoitovoide. Heillä oli aiemmin myös kivijalkakauppa Espoossa, mutta nykyään palvelevat verkossa. Akneihon kanssa on tietysti aina yksilöllistä, mutta itse uskaltauduin testaamaan voidetta, eikä ihoni ole koskaan ollut yhtä hyvässä kunnossa :) Itselleni todellinen luottotuote päästä varpaisiin :D Kasvoille käytän lähinnä yövoiteena, koska kaikki mineraalimeikit eivät välttämättä levity päälle täydellisesti… aamulla iho on pehmeä kuin vauvan peppu :D

 5. Jee, hyvä tietää maahantuojan nettikauppa.
  Ostin kuukaus sitten pienen purkin. Olen laittanu sitä kasvoille silloin tällöin yövoiteen tapaan. Ja täsmätuotteena. Eli poskilla on ruusufinnin tyyppisiä punertavia länttejä, jotka nyt näyttäis laimentuneen ja toivon mukaan lähtis pois.
  Uskon, että tää voide on auttanu osaltaan ja aion sitä vaik minne käyttää.

 6. Minä käytän tätä epäpuhtaalla, hyvin pintakuivalla ihollani yövoiteena, laitan myös silmänympärysiholle. Iltasin monesti tuntuu että voide jää vain ihon pinnalle eikä imeydy, mutta aamulla kasvot ovat super pehmeän tuntuiset! Ei ole tukkinut myöskään ihohuokosia, ihoni reagoi hyvin helposti epäsopivaan tuotteeseen. Laitoin eilen myös uimahallireissun jälkeen atopiasta kärsivän lapseni poskiin ja taipeisiin, kun olin unohtanut hänen oman rasvan kotiin, ja ihmettelen vaan miksi en ole heti tajunnut käyttää hänellekin tätä tuotetta!! Aamulla karheista ihoalueista ei ollut tietoakaan :-)

  1. Ooh, ihana kuulla että sopi myös atooppiselle iholle! En yhtään ihmettele, mutta eipä noista koskaan voi tietää. :)