Sugarin omat vastuulliset tuotteet & verkkokauppa

muoti, vastuullinen muoti
4 kommenttia

Yksi kaikkien aikojen siisteimmistä työprojekteista näki viime perjantaina päivänvalon kun julkaistiin Sugar Universe, eli Sugarin uudistunut media ja Sugarin omat tuotteet ja niitä myyvä Sugar Store.

My dream just came true, meillä on omia, itse suunniteltuja tuotteita! Niistä jokainen  Pure Wasten kangaskassia (jonka valmistus tapahtuu Intiassa valvotuilla tehtailla täysin kierrätetystä ylijäämäpuuvillasta) lukuunottamatta valmistetaan Suomessa vastuullisesti tuotetuista materiaaleista yhteistyössä osaavien suomalaisten yrittäjien kanssa. 

Sugar Universe - media ja verkkokauppa

Jokaisen tuotteen kohdalta löytyy tieto siitä, missä tuotteet on valmistettu ja mistä materiaalista – ja tulemme avaamaan tuotteiden valmistus- ja suunnitteluprosessia yksityiskohtaisemmin Sugarin sivuilla. Ensimmäinen juttu lahjakkaasta korusepästä, Matilda Mannströmistä, on jo julki. Hän suunnitteli Sugarille Matilda loves Sugar -korumalliston. Jatkoa seuraa! 

No Fear Sylvia Sene

No Fear -paita on tehty yhteistyössä super girl Taika Mannilan kanssa. Paitojen malli (sama No Fear- ja Sugar-paidoissa) on Sugarin suunnittelema, kaavoitus ja valmistus tapahtuu Nokialla Nokian Neulomolla sertifioidusta luomupuuvillasta, joka tulee Bosnian alueelta. Paitojen brodeeraukset tekee R-Collection Kajaanissa. 

Sugar-kangaskassi

Sugar-kassit valmistaa Pure Waste. Varmaan aika tuttu brändi monelle? Mulla on useampi Pure Wasten kangaskassi eikä näiden kestävyydestä ole mitään huonoa sanottavaa. Ovat kestäneet pesut ja festarit poikkeuksellisen hyvin.

Pure Wasten -valmistusprosessista lisää täällä, mutta lyhkäisyydessää tarina on tämä: materiaalit ovat 100% kierrätettyä ylijäämäpuuvillaa, eli kassin valmistamiseen ei ole kulunut vettä. Valmistusprosessissa ei tarvita lainkaan haitallisia kemikaaleja ja kaikki Pure Wasten tuotteisiin käytettävä puuvilla menisi roskiin, ellei sitä jatkojalostettaisi uusiksi tuotteiksi. Melkoinen win-win siis. 

No Fear -t-paita

Sugar Helsinki Ida Hanhiniemi

Leena Kouhia Raaka Rå kynttilä Sugar Helsinki

Ihanat Raaka Rå:n kanssa yhteistyössä tehdyt tuoksukynttilät tulevat myyntiin hetken päästä! Kerron näistä lisää myöhemmin. 

Milkyway-sormus

Ekologiset ja eettiset vaatteet

Orbit-kaulakoru Matilda Mannström

Sugar Helsinki verkkokauppa

Sugar Pluto-korvakorut

Sugar-t-paita

Sugar korut Matilda Mannström

Sugar Helsinki Milkyway sormus

Sugar Universe - media ja verkkokauppa

kuvat: minä, paitsi ensimmäinen ja viimeinen: Osma Harvilahti
//////

Tämän vuoksi mä olin kesällä työreissussa Parisiissa, meillä oli lookbookin kuvaukset. Oli ihana kuvata fiiliskuvia Pariisiin lempeässä valossa, valo on siellä ihan eri mitä täällä. Käykää kurkkaamassa uudistunut media ja verkkokauppa ja kertokaa ihmeessä mitä mieltä olette!! Ollaan oltu aika jännityksissä täällä, iik! 

/////

go check out (!!!!): 

Sugar Store 

Sugar Universe 

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. apua kuin siistiä!!! Ihania tuotteita ja vielä ihanampi konsepti <3 Tälläisiä tuotteita kyllä keplaa markkinoida ja niiden takana seistä. Pitää ehdottomasti mun jakaa tästä tietoa eteenpäin :—-))

    1. Ihana Reetta, kiitos!!! Mäkin oon niin innoissani siitä, että näiden takana voi seistä täysin ja että nämä ovat kaikki sellaisia, jotka haluaisin itselleni.

      Ihana sinä, ootpa kultainen jos vinkkaat. <3

  2. Ihania!

    No fearista tulee tosin mieleen vain Saara Aalto, joka on aika hyvin brändännyt #nofear-jutun itselleen..

    1. Kiitos!! :-*

      Ooh tää on kyllä jännä, mä en oikeasti taida tietää Saara Aallosta mitään kun en henkilökohtaisesti tiennyt tästä.

      Sugarin ja Taika Mannilan No fear -paidan tarina on tämä: ”No Fear -nimellä kulkeva voimapaita syntyi yhteistyössä taiteilija & supergirl Taika Mannilan kanssa, jonka viisaista sanoista sen logokin syntyi: All I want to do is walk with no fear in my heart.” <3