Klassiset nilkkurit

muoti, vastuullinen muoti
1 kommentti

No huh, täällähän on ihan täys syksy!

Tavallaan aika hauskaa palata takaisin Suomeen rankkasateen saattelemana – siinä on yksi hyvä syy sille, miksi syysreissuihin panostaa niin mielellään. Tykkään kyllä syksystä, varsinkin ihanan tunnelmallisesta alkusyksystä, mutta varmaan noin viikon kuluttua tämä keli alkaa jo kyllästyttää, joten nautiskelen nyt hetken villapaita päällä ja tunnelmoin tätä sateista syysiltaa ikkunan takaa.

Jos mun on jotain ikävä lomalla, niin omia rutiineja. Hahaa, jep! Tykkään arjessa siitä, että jatkuvasti tapahtuu jotain uutta ja on vaihtelua, mutta se ohessa pidän kyllä kiinni omista rutiineistani, ne tekee mulle hyvää. Lomaillessa tulee aina loppulomasta ikävä omia aamupaloja. Mä oon varmaan joskus se mummo joka ottaa omat puuropussit mukaan etelänlomille… 

ida365 // pitkä bomber-takki

Nämä kuvat ovat parin viikon takaa, mutta melkoisen relevantit, sillä mulla oli tänään tismalleen sama asu päälläni. Aamulla jouduin tosin kietomaan paksun villahuivin kaulan ympäri kun en olisi selvinnyt pyöräillessä ilman.

Päivä alkoi tänään ystävän kanssa aamusalilla, joka on sekin rutiini, jota oli lomalla pikkuisen ikävä – ehkä uusin rutiineistani, sillä en olisi vielä jokin aika sitten uskonut, että saisin itseni kutakuinkin säännöllisesti aamusalille ennen töitä. Ihmeitä tapahtuu! Aamut eivät ole mun juttu, mutta näköjään aamusali kaverin kanssa on. Oon niin paljon energisempi ja kivempi ihminen kun pidän tätä rutiinia yllä. 

Flattered Lucile Black Nappa boots

takki – Gina Tricot, hame – Selected Femme, neule – Uniqlo, laukku – A.P.C., saappaat – Flattered (gifted) 

Flattered Lucile Black Nappa blog

Takki, hame ja neule ovat kaikki useamman vuoden vanhoja, mutta nilkkurit ovat uudet, sain valkata ne Flatteredin valikoimista. Nahkaiset nilkkurit ovat nätit ja tuntuvat hyviltä jalassa. Päädyin pintanahkaisiin klassikkonilkkureihin pitkän pohdinnan jälkeen. Harkitsin kyllä myös näitä ja näitä, mutta päädyin nilkkureihin siksi, että ne saavat tähän aikaan vuodesta paljon enemmän käyttökertoja. 

Sain todella hyvää asiakaspalvelua kun kyselin Flatteredin toiminnasta tarkemmin ennen kuin päätin valitsenko itselleni kengät näkyvyyttä vastaan. Minulle vastailtiin hyvin ja selkeästi ja tuli sellainen olo, että kuka ikinä vastailikin mulle asiakaspalvelu-chatissa, oli hän tietoinen työpaikkansa käytännöistä.

ida365 // A.P.C. Moon Bag

ida365 // all black

Flattered avaa arvojaan sivuillaan läpinäkyvästi ja on mm. velvoittanut kaikki tavarantoimittajansa allekirjoittamaan käytännesäännöt, joiden tarkoitus on taata kenkien eettinen ja ekologinen valmistus. Säännöt pohjautuvat YK:n yleissopimukseen ihmisoikeuksista, työoloista, ympäristöstä ja korruption vastaisuudesta. Niin nykyaikaista tehdä liiketoimintaa alusta alkaen eettisesti! Olisi kiinnostavaa, jos sivuilla avattaisiin vielä tarkemmin, mistä mikäkin materiaali hankitaan. Jokaisen kenkämallin kohdalla kerrotaan, missä maassa kengät on valmistettu. Nämä nilkkurit on valmistettu Espanjassa. 

Flatteredin valikoima on mun makuun juuri sopivan laaja ja monipuolinen. Mallit ovat klassisia ja materiaalit ja värit trendikkäitä. Ja mikä parasta, lähes kaikista kengistä löytyy koko 35, jihuu!

Flattered kokemuksia

ida kokomusta asu

Ja jottei arki täyttyisi omista rutiineista ihan liiaksi, niin pakkailen tässä juuri matkalaukkua uudelleen – tosi tuota pienintä omistamaani tällä kertaa, eikä nyt tarvita passia mukaan. Huh! 

Kuvat: Maj / Magicpoks 

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.