Muina muotibloggaajina

muoti
Jätä kommentti

Hymähdin tämän iltaiselle asulleni hieman, sillä se ei ollut aivan yhtä skarppi mitä näissä kuvissa oleva. Mulla oli jalassa joogahousut ja korkonilkkurit (lyömätön yhdistelmä!) ja takin alta pilkotti pitkähihainen treenipaita. Jostain syystä, ehkä tottumuksesta, laitoin takaisin korviini joogatunnin jälkeen isot hopeiset (näissäkin kuvissa näkyvät) korvarenkaat kruunaamaan tyylikkään asukokonaisuudeen. Mietin että jep, joku on joskus niputtanut munkin blogin muotiblogiksi, hhahaha. 

pitkä villakangastakki minimum

kietaisuneule cos

Niistä ajoista on kyllä tultu kauas kun blogi tarkoitti automaattisesti muotiblogia, mutta huvitti silti. Että eipähän tule postailtua näitä asukokonaisuuksia blogin puolelle. Pitäis varmaan joskus!

Samaan syssyyn tulisi jakaa myös reilun viikon takaiset muuttoasut, joissa muutettiin Maria. Mulla oli siistin kauluksellisen mekon päällä neuletakki joka ei näytä parhaalta kiinni napitettuna ja sen päällä Marilta lainattu auki oleva toppatakki – ja päässä tietysti muuttohattu, joka olikin mulle ihan uusi konsepti… 

a.p.c. half moon bag

isot hopeiset korvarenkaat

Nämä ovat ne korvikset, jotka saumattomasti viimeistelevät salilta kaupan kautta kotiin -lookin. Ne ovat äidin; ihanaa että saan lainata. On aika ihanaa että äidin korurasioista löytyy juttuja jotka tuntuvat kovin ajankohtaisilta just nyt ja että äiti raaskii lainata aarteitaan mulle. 

flattered bootsit

ida365 minimum villakangastakki

takki – Minimum / Inch”, kietaisuneule – COS, farkut – BikBok, nilkkurit – Flattered (saatu),
laukku – A.P.C., kaulakoru – äidin tekemä, korvakorut – äidin

A.P.C. nahkalaukku

kuvat: Nina / Tunnetila

Lisää luettavaa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.