9. tammikuuta

muoti
8 kommenttia

Jaaahas, vuosi on käynnistynyt jo ihan kunnolla ja kaikenlaista pientä on sattunut ja ollut mielessä, joten ajattelin jakaa muutamat ajatukset viime päiviltä. 

päivän asu pilkkusukkikset

x Ehdin ekan seitsemän päivän aikana rikkoa neljä eri lasijuttua: pullon, tyhjän kasvoöljyputelin, käsisaippuapullon ja yhden juomalasin. Oon siis kaivanut imurin rutiinilla esille aika monta kertaa tässä tammikuun ekojen päivien aikana. Sen sijaan että keskityttäisiin siihen kuinka kömpelö oon ollut, keskitytään siihen, että sirpaleet tuo onnea jos ei puhuta peileistä, eikö niin? Universumi, u know what I’ve been wishing for!

x Sillan neljännen tuottarin eka jakso katsottuna, apuaaaa. Tekis mieli katsoa toka jakso samantien putkeen, mutta ehkä koetan säästellä sitä hetken vielä, vaikkei jaksojen säästely yleisesti ottaen kuulukaan mun tapoihini. 

x Sen sijaan, että katsoin eilen illalla Siltaa, mun olis kyllä pitänyt hoitaa kaikki kirjanpitotositteet loppuvuodelta kirjanpitäjälle. Ehkä huomenna. Miten kirjanpitohommat onkin aina niin inhat vaikkei ne ihan tosi ole mikään iso juttu? 

cos a-linjainen mekko

x Olen potenut jonkinlaista ikäkriisiä tässä kuluneen puolen vuoden aikana, 27 lähestyy hurjaa tahtia. En tiedä miksi just 27 ahdistaa pikkuisen; ehkä oon joskus nuorena ajatellut, että sen ikäisenä mun elämä olis tosi erilaista kuin se nyt on. Onneksi ei ole! Elämä on just hyvä just näin – mutta mikähän tämä ikäkriisi sitten mahtaa olla? 

x Oon jo pidempään etsinyt uusia treenihousuja salille ja nyt vihdoin löysin kivat H&M:n Conscious Sport -mallistosta, nämä. Näiden myötä taidan jättää mun vanhat jumppahousut varakäyttöön, sillä hoksasin kerran joogatunnilla peilistä että jaahas, näistähän näkee läpi. Mahdollisesti niistä on näkynyt venytellessä läpi jo jonkin aikaa, sillä olen tainnut ostaa nuo joskus lukiossa… hahah apua, anteeksi kanssajoogit jotka olette ehkä saattaneet olla hyvinkin tietoisia mun alushousuvalinnoista. Sori!! 

x Sain kommenttiboksiin niin hyvän biisisuosituksen, etten ole nyt sitten juuri muuta kuunnellutkaan. Sanna vinkkasi Thunder Jacksonin Guilty Partysta – ihan älyttömän kova! Tarttuva ja koukuttava, kuunnelkaa! Ai että, tällaista uuden musiikin löytämisfiilistä oon kaivannut.

mekko – Cos, mokkaiset korkonilkkurit – River Island, laukku – A.P.C.

x Aloitin operaation keittiön kaappien tyhjennys ja tajusin, että parit mun kaappiin jemmaamani luomutuotteet ovat menneet jo ajat sitten vanhaksi, itku! En ollut yhtään hoksannut että niissä on niin lyhyet päiväykset, oletin kai että kaikki kuivatuotteet säilyy ikuisesti. Toivottavasti en tuu kipeäksi lähes vuosi sitten vanhaksi menneestä papupastasta, otin nimittäin riskin ja tein kaapissa niin ikään jemmassa olleista kuivatuista herkkutateista pastakastikkeen papupastan kaveriksi. Törkeän hyvää, helppoa ja nopeaa! Jos hämärässä otetuista kuvista saa yhtään käyttökelpoisia, jaan reseptin myöhemmin täällä.

kuvat: Maj / Magicpoks

Kivaa viikkoa! x 

Lisää luettavaa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei mistä mahtaa olla nuo pallosukkikset? En ole löytäny sopivan pieniä palloja vanhojen tilalle. Vai onko noikin ikivanhat hennesin sukkikset? :D

  2. Hei kiitos vinkistä, en tajunnut että kaikki Sillan jaksot näkyy jo Areenassa:) olikin vähän tylsää katsoa jakso kerrallaan!

  3. Moikka! Tää on tosi random, mutta löysin sun vanhan postauksen missä oot hankkinut ton kenwoodin vaaleanpunaisen vedenkeittimen..oon ettinyt sitä nyt jokapaikasta ja mistään ei enää nykyää saa niin mietin jos sulla se vielä on ja haluaisit hyvällä tuurilla siitä eroon, niin oisin ihan valmiina ostamaan hyvällä hinnalla

    1. Voi ei Amanda, voisinpa myydä sen sulle, mutta se on rikki! Sen kahva irtosi jo hyvän aikaa sitten mutta en oo saanut tehtyä asialle mitään eli ostettua uutta tilalle. Toivottavasti löydät jostain oman!