365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

tiistai

10

huhtikuu 2018

10

COMMENTS

Mielessä just nyt

Written by , Posted in Lifestyle

ida

 

Just nyt mielessä:  

x Meneeköhän vuosi nopsaa? Meneeköhän vuodet vuodelta aina vaan nopeampaa vai tuleeko joskus aikakausi, kun tuntuu, että aika vaan matelee? 

x Välillä ennakkoajatukset ja mahanpohjatunteet joistain asioista menee ihan pieleen. Oon etsinyt uutta kotia jo hyvän tovin ja tosi tosi moni tyyppi on vakuutellut, että sen vain tietää sitten kun se löytyy ja että se löytyy kyllä jos universumilta oikein pyytää – no well, siinä tapauksessa minä ja universumi ei ilmeisesti tässä asiassa puhuta samaa kieltä ja mun vibat on osoittautuneet oikeastaan ihan joka kerta vääriksi, mitä asuntoihin tulee. Kaikki joista oon ennakkoon ollut ”ihan varma” ovat olleet kaikkea muuta… 

x Miksi lopetettiin kirjeiden kirjoittelu kirjeystävän kanssa kun muutettiin samaan kaupunkiin? Miksei kukaan enää lähetä kirjeitä yllärinä? Onko mun käsiala huonontunut, kun en enää kirjoita kirjeitä tai muita pitkiä tekstejä käsin? 

x Miksi isoissa päätöksissä tunteet menee aina järjen edelle? Olenkohan ainoa, jonka täytyy saada puhua isot ja mietityttävät asiat jollekin ääneen, jotta ne siinä niistä puhuessa – vaikka vain monologia pitäessä – muotoutuisivat selkeämmiksi omassa päässä? (Vähän random, mutta jos osaat samaistua tähän fiilikseen, niin käy testaamassa Float Kalliossa kelluntaa! Musta tuntuu että siellä kelluntatankissa ärsykkeettömässä tilassa kelluessa mun ajatukset selkeytyy jotenkin ihan ennenkokemattomalla tavalla – ja pystyn myös olemaan ajattelematta mitään, vaikken arjessa useinkaan muissa hetkissä pysty) 

x MITEN olen onnistunut rikkomaan kuluneen vuoden aikana niin älyttömän monta astiaa?! Mistä tämä kertoo!? 

x Toinen astiapohdinta: miksi kauniiden aterimien löytäminen on niin hankalaa? Iittalan Artik olisi kiva, jos haarukka olisi piikkien kohdalta säännöllinen; en kestä, että piikkien syvennykset eivät ole tasapitkät. Scandia on hauska, mutta pelkään että kyllästyisin siihen eikä sarja ehkä ole kovin juhlava. Millaisethan nämä Villeroy & Bochin Loius-aterimet ovat livenä?  

x Onko VR:llä enää sarjalippuja alessa? Joskus oli reilulla satasella 10 x Tampere-Helsinki-välille. Vitsit se oli kiva diili verrattuna noihin lähes kolmenkympin lippuihin verrattuna heh. 

///////

Ei mulla kai muuta tänään, nyt taidan kurkkaa eilisen Mitä mietit, Ronja Salmi? -jakson ja saada tähän listaan lisää pohdituttavia kysymyksiä – ja sit mennä ajoissa nukkumaan, jos se on maailmanloppujuttujen jälkeen mahdollista. Kauniita unia! x 

Lisää luettavaa:

10 Comments

  • ida365
 1. Hanna
  • ida365
 2. Suvi
  • ida365
 3. Jenni
  • ida365
   • Jenni
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.