Täydelliset siniset pillifarkut

muoti
4 kommenttia

Toivottavasti en liioittele, kun sanon, että mulla oli täydelliset siniset pillifarkut viimeksi vuonna 2006 – tai silloin löysin Australian reissulta ihanat, istuvat siniset pillifarkut ja käytin ne niin puhki, että molemmissa polvissa oli lopulta isot reiät.

Sen jälkeen oon omistanut useat parit sinisiä pillejä, mutta oon aina ennemmin tai myöhemmin laittanut ne kiertoon, kun ne eivät olekaan olleet täydelliset. Hitto miten vaikeaa ihanasti istuvien, tarpeeksi vähän (ja tasaisesti!) kulutettujen ja oikean korkuisten sinisten pillifarkkujen löytäminen on ollut!

Ida H

Mutta nyt ne löytyivät! Lempparikaupastani totta kai, eli siis tamperelaisesta INCH”:stä. Neuw-brändin farkut istuvat superhyvin ja tuntuvat päällä ihanalta – ne ovat yhtä aikaa jämäkät ja pehmoiset.

Tässä Marilyn-mallissa vyötärö tulee tarpeeksi korkealle ja lahkeetkin ovat nyt sopivan pituiset, kun ne pätkäistiin hieman lyhyemmiksi. Revitty lahje tuntuu kivalta, mutta jos näistä haluaa skarpimmat, voin kääntää lahkeeseen tuplataitoksen.

Neuw denim siniset pillifarkut

farkut – Neuw / INCH” (gifted), toppi – & Other Stories, nahkatakki – H&M (monta vuotta vanha), laukku – A.P.C.,
aurinkolasit – Nividas, korvikset – äidiltä lainassa

NEUW Denim INCH farkkukauppa

Neuwin farkuissa on pari hauskaa yksityiskohtaa. Niissä on aina takataskun kohdalla tuollainen tikkaus. Se on alunperin syntynyt siitä, miten farkkujen takatasku on paikattu, kun se on kulunut puhki lompakkoa takataskussa pitäessä. Se, ja vyönlenkissä etupuolella oleva metallirengas ovat yksityiskohtia, joista Neuwin farkut tunnistaa. Just sopivia, sillä en todellakaan kaipaa farkkuihini mitään ylimääräisiä detaljeja, mutta nämä eivät erotu liiaksi, vaan lähinnä vain muistuttavat brändin tarinasta.

Nämä farkut ovat Neuwin Marilyn Skinnyt Avenue Blue -pesulla. INCH storen verkkokaupan studiovaloissa otetuissa kuvissa ne näyttävät näköjään vähän vaaleammilta kuin livenä. Hauska fakta: tämä farkkumalli on saanut inspiraationsa Marilyn Monroen lookista The Misfits -elokuvassa. Kaikissa Neuwin farkuissa on myös vintage-farkuista inspiroitunut sauma lahkeen takaosassa – se on muutenkin osa Neuwin filosofiaa; tuoda vanhat kunnon farkut takaisin nykypäivään pienellä twistillä.

ida365.fi / NEUW denim

neuw denim marilyn skinny avenue blue

INCH” järjesti jokin aika sitten pienelle bloggaajaporukalle ihanan aamupalahetken yhdessä Neuwin ja Dr. Martensenin kanssa. Pääsimme kuulemaan brändeistä vähän tarkemmin ja hyvä niin – googlamalla esimerkiksi Neuwista ei löydy ihan hirveästi tietoa, vaikka kuulemieni juttujen perusteella kerrottavaa kyllä olisi. Brändi esimerkiksi käyttää suuren siivun markkinointibudjetistaan farkkujensa hintojen laskemiseen – näin farkkuparin hinta pysyy siinä 140 € tienoilla, vaikka ne voisivat kustannusten puolesta olla paljon arvokkaammat.

Kuulin myös, että Neuwilla ollaan tarkkoja farkkujen valmistusoloista ja se näkyy käytännössä mm. niin, että tehtailla vieraillaan säännöllisesti tarkistamassa, että kaikki on ok, työstä maksetaan kunnon palkka tekijöille eikä lapsityövoimaa hyväksytä. Paljon energiaa ja vettä kuluttavien pesujen tilalle kehitellään myös jatkuvasti uusia tehokkaampia tapoja – näistä voi lukea lisää täältä.

Neuw Skinny Marilyn

Ida 365

kuvat: Maj / Magicpoks

Lisää luettavaa

Mapu kukkapinnit

Oikeista kukista tehdyt kukkapinnit muistona morsiuskimpusta

Kesäkuulumisia

NUARSWIM – vastuullisempi uimapuku

Vertailussa Patagonian ulkoiluhousut x3

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Hei! Pukeutumiseen liittyen kysyisin sinulta, että mitä laittaa tuollaisen topin alle. Useimmat rintsikat eivät sovi malliltaan, koska toppi aukeaa aika alas. Käytätkö pukeutumisessa esimerkiksi ihoteippiä kiinnittämään vaatteen?

    1. Holaa! Mä oon käyttänyt alla olkaimettomia rintsikoita jotka oon ostanut Lindexistä; niiden malli on Dare (hehee just eilen tarkistin niin satun muistamaan!) ja ne tulee aika alas tuosta keskeltä, mutta kuten näistäkin kuvista näkee, niin kyllä ne saattavat vilahtaa liikkuessa silti. Just tänään aamulla testasin että tuo toppi menis kyllä mulla myös ilman rintsikoita ja näillä helteillä se on itseasiassa aika vapauttava ajatus, ettei alla olis mitään hiostavia rintsikoita. :)