Helteisiä ajatuksia

muoti
Jätä kommentti

Vitsit mikä keli! Niin hullun kuuma, pyöritään ihan samoissa lukemissa kuin taannoisella Kroatiankin reissulla. Melkoista luksusta ja viime kesän jälkeen jotenkin niin ansaittua.

Oon ollut reissun jälkeen töissä ja oon vielä tämänkin viikonkin ennen kuin mun loma part 2 perjantaina starttaa. Oon silti larpannut lomaa huolella nämä viimeiset pari viikkoa: oon tehnyt töitä lähiravintolan terassilla, pitänyt pidennettyjä viikonloppuja ylityötunteja pois käyttämällä, käynyt kasvohoidossa töiden jälkeen ja sanonut kyllä kaikkiin seikkailuihin. Tuntuu ihanalta, oikeasti ihan siltä kuin olisi lomalla, kun työpäivän jälkeen on nyt kesällä paljon helpompaa irtautua työmoodista tavalliseen verrattuna.

Tämän perusteella työt heinäkuussa eivät ole näköjään yhtään hullumpi idis. Toimistolla on hiljaisempaa kuin normaalisti, joten lomalarppaus on mahdollista.

ida365 split

ida365 kroatia

mekko & laukku – Other Stories, kengät – Vagabond, aurinkolasit – Nividas, korvikset – second hand 

Nämä kuvat on Kroatiasta, napattu loman ainoana harmaana päivänä, mutta näihin tuli silti aika hauskat sävyt. Lähdettiin tuona päivän Bracin saarelta seikkailemaan Splitiin ja vaikka keli näytti ankealta, oli ihan yhtä kuuma kuin muinakin päivinä.

Koska viime kesä (ja tuntuu että sitä aiemmatkin) oli niin viileä, ei multa löytynyt kesän alussa kaapista kuin pari lyhyttä hellemekkoa – tämä midimittainen menee onneksi näinä helteisimpinä päivinä toimistollakin, kun ei ole mitään asiakaspalavereita tai virallisempia tapaamisia.

musta midimekko

ida hanhiniemi

ida hanhiniemi

Ihania hellepäiviä, toivottavasti tekin nautitte näistä hetkistä olitte töissä tai lomalla. Kone pysyy nyt varmasti tavallista enemmän kiinni ja hyvä niin – veikkaan, ettette tekään päivystä koneella kovinkaan ahkerasti? Palataan asiapitoisemmalla sisällöllä kun ilmat viilenee aavistuksen.

Toivon teille ihan sairaan kivoja kesäseikkailuja – hyviä hetkiä yksin ja yhdessä. Jos ette keksi tekemistä, niin pukekaa päälle uikkarit, napatkaa hyvä kirja tai lehti ja pyyhe kainaloon ja karatkaa päiväksi (tai vaikka vain muutamaksi tunniksi) jollekin saarelle tai rannalle. Veden lähellä oleminen rentouttaa hulluna! xxx

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.