10 x mielessä just nyt

muoti
4 kommenttia

ida hanhiniemi

– Tein viime viikolla kaksi kovaa kirpparilöytöä: sekä kuvien takki että Samujin silkki-pellavahame löytyivät kirppareilta. Olin aiemmin bongannut Monkista kivan army-takin mutta jätin sen kuitenkin ostamatta ja hyvä niin, veikkaan että tämä tummempi kirppikseltä löydetty takki sopii itseasiassa paremmin mulle.

Musta hamekin löytyi täydelliseen saumaan – olin juuri päivää ennen sanonut ystävälleni, että tarvitsisin mustan toimistokelpoisen hameen. Ja sit se löytyi! Tällaiset löydöt luovat uskoa siihen, että omaa vaatekaappia voi oikeasti rakentaa second hand -löytöihin pohjautuvaksi.

ida blogi

– Käristyskupoli ja Kroatian loma ovat tehneet tehtävänsä; olen ekaa kertaa elämässäni näin päivettynyt :-D Tuntuu kivalta, sillä vaikka oon rasvannut itseäni tunnollisesti spf 30:llä ja reissussa jopa spf 50:llä, on iho silti saanut kivan kesähehkun. Tosin mun kasvojen iho ei tykkää näistä hikoilukeleistä ja aurinkorasvoista laisinkaan ja sen hoidon suhteen oonkin pikkuisen pulassa…

– Tää kesä jää mieleen kreisinä hellekesänä, mutta myös seikkailukesänä. Oon sanonut kaikkiin seikkailuihin joo, sillä mietin, että ehtiihän sitä sitten syksyllä taas rutinoitua ja hengailla kotona. En oo jaksanut tehdä pitkäntähtäimen suunnitelmia enkä lyödä päiviä lukkoon, vaan mieluummin pidän suunnitelmat avoinna ja teen päätökset hetkessä; sellaiseen ei mun arjessa ole usein mahdollisuutta, joten nautin aikatauluttomuudesta nyt ihan hulluna!

ida blogi tampere

– En tajua miksi en voinut ostaa tuuletinta siinä vaiheessa kun niitä vielä oli kaupoissa. Mun yksiöön paistaa koko päivän aurinko eikä alimmissa pikkuikkunoissa edes ole sälekaihtimia, joten lämpötilamittari on näyttänyt viime viikot kaikkea 25 ja 34 asteen välillä. Oon nukkunut yöt jääkylmällä vedellä kastellun pikkupyyhkeen alla, se onneksi helpottaa jonkin verran…

– Ehdin kasvattaa omaa hiusväriä kaksi vuotta ennen kuin päätin tässä hetki sitten laittaa taas raitoja. Ne vaan raikastavat ilmettä niin hulluna, vaikkeivat teekään hyvää hiusten kunnolle! Käyn Kampin QHairin Saralla joka kylläkin vaihtaa alkusyksystä työpistettä uusimpaan QHairiin (Malminrinne, joka aukeaa elokuussa).

Tykkään niin käydä Saralla siksi, että hän tietää aina mitä haluan ja lopputulos on ollut jokaikinen kerta todella mieluisa. Plus arvostan sitä, että Sara ymmärtää mun käyvän kampaajalla about kerran vuodessa (koska mama leikkaa aina mun hiusten latvat hehee) – ja tekee raidat sen tiedostaen sellaisiksi, että ne pysyvät pitkään freeseinä.

blogi tampere

– Oon alkanut valmistautua Flowhun fiilistelemällä lemppariartistien biisejä, myös niitä, joita en oo vielä aktiivisesti kuunnellut. Esim. Arctic Monkeysin uusin albumi ei meinaa jotenkin lähteä, vaikka osaan aiemmat levyt tyyliin ulkoa. Ah, en malta odottaa! Enkä Lykke Lin keikkaa! Enkä Charlotte Gainsbourgin! Jaaa vaikka keiden muidenkin; aloittelin Flow 2018 -soittolistaakin, se päivittynee vielä tässä seuraavan parin viikon aikana vielä.

– Flow:ssa on ihan pakko käydä syömässä jotkut ruuat Grönin pisteellä, sillä eilinen illalliskokemus oli niin täydellisen ihana. Kaunis ja rennon mutkaton rafla, jossa sekä ruuat että tarjoilu olivat aivan viimeisen päälle. Etukäteisodotukset olivat sitä luokkaa, että olisi ollut helppo pettyä, mutta mitä vielä – ymmärrän nyt kaiken hehkutuksen. Menkää, jos ette oo vielä käyneet!

armytakki

– Mun ja Marin vanhemmat tapasivat toisensa ekaa kertaa ja eeeen kestä miten liikuttavaa että ne oli heti postailleet instaan yhteiskuvaa ja hengailleet koko illan vielä yhdessä siinä vaiheessa kun me lähdettiin viemään Samppaa yöunille. Jotenkin niin hauskaa ja suloista :’-)

– Tää lämpö on ihan mieletön eikä tekis mieli valittaa yhtään viime kesän jälkeen, vaikka onhan tää helle välillä vähän sietämätöntäkin… ainakin tuolla mun käristyskupolissa. En voi olla miettimättä sitä, miten paljon ilmastonmuutoksella on tähän osaa ja että miks hitossa tästä ei puhuta tarpeeksi valtamedioissa.

Kantsii kurkata Pajun Instagram-kohokohtiin tallennetut pätkät, joissa Paju pohtii samoja juttuja ja vinkkaa hyviä pointteja sen suhteen, miten itse voi vaikuttaa.

ida hanhinieim

– Tampereella on aina niin ihana käydä! Mun ei oo ikävä tänne siinä mielessä, että kaipaisin täällä asumista ja elämistä, mutta täällä on aina ihana käväistä. Nyt mun visiitit on olleet aika nopsakoita, mutta se tässä Helsinki-Tampere-välissä onkin parasta; se taittuu nykyisin aika huomaamatta.

Täällä alkaa myös olla paikkoja joissa en oo käynyt tai joista en tiiä mitään: oon ollut ihan järkyttynyt siitä, että jengi käy nykyisin Tillikassa (siis koska Klubi on ollu tähän asti the one and only) enkä oo vieläkään ehtinyt testaa Mama Bearia. Myös uusi Kuuma on testaamatta – oltiin kyllä kertaalleen kovasti matkalla sinne, mutta oltiin vähän liian myöhään liikenteessä. Haluaisin kovasti käydä myös Showroom Tampereessa; ihana kotimaisiin ekologisiin/eetisiin brändeihin keskittynyt pop up -putiikki Hämeenkadulla. Putiikki on pystyssä syyskuun loppuun, joten enköhän ehdi paikalle.

ida tampella

hame – Samuji (2nd hand), toppi – Other Stories,
takki – 2nd hand, laukku – A.P.C., kengät – Vagabond
kuvat: Magicpoks


Huoletonta viikonloppua! x 

Lisää luettavaa

5 uuden vaatteen vuosi paketissa

Yli neljä vuotta ostamatta pikamuotia

kööpenhamina second hand

Ihanat second hand -putiikit Kööpenhaminassa

Vastuullinen uimapuku

7 x vastuullisempi uikkaribrändi

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. Ihana postaus, lyhyitä ja skarppeja ajatuksia oli viehättävä lukea – samoin ihastella noita sun kuvia! Ihanan freesejä ja luontevia, kauniit kontrastit ja valot. Toi hame on varmaan yksi aarre löytää kirppikseltä, mun lähin on Hietsun kirppis missä myydään vaan ihme roinaa ja kiertokauppiaiden krääsää. Kivaa elokuun alkua! x

    Laura / Laura Loukola Beauty Blog

    1. Ooh, voi kiitos Laura, olipa kivasti kirjoitettu kommentti :)

      Oon ymmärtänyt että Hietsun kirppiksen tarjonta on vähän tuurista kiinni, mutta toi saattaa olla se perustarjonta. Tänä kesänä useampi tuttu on ollut siellä myymässä ihan hyvällä menestyksellä ilmeisesti.

  2. <3 ! On kyllä ollut ihana kamala helle. Mun puolesta vois aurinko porottaa vaikka koko kesän, jos tietäisin että se on normaalia. Phuuuuh.

    1. Jep, hyvä havahtua välillä miettiin että mitä seuraamuksia sillä on, miten me valitaan elää.