Pikkujoulu ready

lifestyle
Jätä kommentti

Tämä aika vuodesta menee aina sellaista vauhtia, ettei meinaa pysyä perässä, vaikka muistaa kyllä, että samaltahan se tuntui viime vuonnakin. Vaikka marraskuu tuntuu yleensä mega-ankealta, se ei onneksi tunnu kestävän ikuisuutta, kun aika kuluu kaikkea puuhaillessa niin nopeasti.

Tuntuu, että ihan hetki sittenhän me vasta alettiin suunnitella huomisia Ida x Maj <3 INCH” -pikkujouluja, vaikka oikeasti siitä on jo ehtinyt vierähtää hyvä tovi. Niin jännää ja kivaa nähdä huomenna teitä ja Marin blogin kautta ilmoittautuneita ja kippistellä yhdessä.

charcoal face mask

ida365 hiilikasvonaamio

Näissä kuvissa näytän kyllä siltä, kuin ei olis superkivaa, mut ei anneta sen hämätä – tiedän että huomenna hymyilyttää koko päivän, mulla on tosi kiva fiilis huomisen suunnitelmista.

Ollaan tänään järkkäilty kaikki vikat jutut Marin kanssa kuntoon ja nyt ajateltiin käydä pienellä iltakävelyllä ja sit ottaa loppuilta iisisti. Lenkin jälkeen teen takuulla kasvonaamion ja koetan kerrankin muistaa lakata kynnet ajoissa – yleensä muistan lakkauksen vasta siinä vaiheessa kun pitäis jo olla menossa, hehee…

Rentoa perjantai-iltaa – ja nähdään huomenna teidän kanssa, jotka olette ilmoittautuneet! x 

Lisää luettavaa

ida365 toukokuu

Vinkkejä / toukokuu

kaisaniemi kasvitieteellinen

Trooppista lämpöä keskellä talvista Helsinkiä

luonnonkosmetiikan bepanthen alga cicosa korjaava voide

Luonnonkosmetiikan ”bepanthen”

Nice things 2021

Kommentit

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.