Vuoden 2018 parhaat biisit

/// musiikkiTags:

Koko vuoden on tuntunut siltä, että kuuntelen vaan samoja vanhoja suosikkeja, uutta musiikkia vuosia vanhoilta suosikeiltani, kuten Lykke Liltä, Arctitc Monkeysiltä, Gaselleja, Pyhimystä ja Interpolia, mutta Spotifyn vuoden 2018 tiivistelmä osoittaa kyllä jotain muutakin. Vaikka kuuntelin paljon biisejä vanhoilta lemppareiltani, löysin myös uutta kuunneltavaa. Kuuntelin vuoden aikana 63 382 minuuttia musiikkia Spotifystä, joka vastaa päivätasolla miltei kolmea tuntia. 

Tajusin just parin reissun jälkeen tänä vuonna, että mun oli reissujen jälkeen eniten ikävä kaurapuuroa, sitä, että voi juoda huoletta kraanavettä ja sitä, että voin kuunnella omaa musiikkia.  

Nämä Spotifyn listaukset eivät yhtään yllätä; oon kuunellut niin paljon Lykke Lin uusinta albumia, ettei ihme, että se on vuoden suosituin artisti. Ja toisaalta fiilistelin Arctic Monkeysiä niin paljon ennen Flown keikkaa, että sen kuuluukin olla tokana listalla. Jos kaipaat uutta kuunneltavaa, niin mun koko vuoden 2018 100 kuunnelluinta biisiä löytyy täältä.

Koska kaikki eivät varmaan käytä Spotifytä, ajattelin vinkata mun henkikökohtaiset suosikit tältä vuodelta vielä videoiden muodossa.  Mun vuoden 2018 best of the best: 

WarhausThe Good Lie

Warhausin The Good Lie on soinut ihan luvattoman paljon ja on ihme, etten ole kyllästynyt siihen. Mulla on tapana kuluttaa biisit puhki; kun ihastun, ihastun kunnolla ja sit myöskin kyllästyn jossain vaiheessa täysin. Warhausin biisit saa edelleen kevyet kylmänväreet iholle. 

Sufjan StevensMystery of Love

Call me by your name oli mulle tämän vuoden merkittävin ja koskettavin elokuva. Kävin katsomassa sen kahdesti ja hitto että olin syvissä vesissä molempien kertojen jälkeen. Tuli mietittyä ja puhuttua aika paljon rakkaudesta ja ihmissuhteista tuon leffan ilmestyttyä. 

Lykke LiHard Rain

Ootteko huomanneet, että Lykke Li:n Hard Rain musiikkivideo on suomalaisen Anton Tammen ohjaama? Very cooool! Ihan älyttömän hieno video ja biisi, joka menee luihin ja ytimiin. 

InterpolIf you really love nothing

Ah, Interpol. Vanha lemppari ja uudet biisit. The Rover tosin on soinut ehkä tätäkin kappaletta enemmän. Oon kuunnellut  Interpolia varmaan joka toisella iltakävelyllä itsekseni. 

Jorja SmithBlue Lights

Jorja Smithin Blue Lights on soinut monesti tänä vuonna ja aiii että tykkään Jorjan äänestä. Ja musiikkivideoiden fiiliksestä, kantsii katsoa esim. The One. 

•••••

Kuuntele myös nämä: Gasellit – Sitten kun, Moses Sumney x Sufjan Stevens – Make out in my car, DJ Ibusal – Ilmane, M – Lampi, Fatima Yamaha – What’s a girl to do, Drake – In my feelings, Vera Blue – Settle, Yona – Ghetto, Balthazar – Fever

2 kommenttia

 1. Avatar Iina /// 09/12/2018 / 17:38:33

  Omg ihan paras postaus!! Warhaus ja Interpol on aikalailla uusia tuttavuuksia ja apua kuinka hyvältä ne vaikuttaa!!!

  Vastaa
  • ida365 ida365 /// 10/12/2018 / 20:08:18

   JEEEE ihanaa <3____<3 ja siis mä oon unohtanut kommentoida sulle tota COLORS SHOW:ta mut sehän on todella hyvä!

   Jorja Smithin tiesin kyllä entuudestaan mut video löyty sieltä sit kuitenkin, hehee. Ja hei joo Warhaus ja Interpol on molemmat koviksii, lämmin suositus.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.