365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

perjantai

28

joulukuu 2012

6

COMMENTS

Missäs sitä on tänään hiippailtu

Written by , Posted in Muoti

Hyvää perjantaita kamut!!! Meitsi on ollut tyytyväinen lomailija enkä oo jaksanut käyttää konetta muuhun kuin musiikin kuunteluun. Nyt varmaan kantsis ryhdistäytyä pikkuisen kun alkaa olla sellainen nippu vastailemattomia sähköposteja. Loma onneksi jatkuu yhä, vaikka kaksi päivää olinkin töissä tässä välissä, jee! Tarkoitukseni oli tulla pikaisesti kertomaan mitä mulla oli päällä, sitten jatkan siivoilujen parissa ja alan leipoa, saan tänään kaksi superkivaa kamua kylään, ekaa kertaa vieläpä. Pitää siis panostaa!!!

miieeeeeee

meigä

Takin olettekin jo nähneet, se on ihan superi. Kengätkään eivät esittelyjä kaipaa, mutta sen sijaan noista housuista voisin sanoa sanasen…

dotted leggings zara

… Ne ovat nimittäin legginsit. Kyllä. Ekaa kertaa sitten lukion tokan!!!! Silloinkin taisin käyttää moisia enää vain ekoissa kirjoituksissa, kun ajattelin siten olevani mukavuudenhaluinen. Nämä legginsit löytyivät Barcelonan Zarasta. En todellakaan etsinyt leggareita, mutta kun noissa oli pilkkuja!!! Hitsi vie. Menevät pitkän paidan kanssa kyllä ihan loistavasti ja tykkään noista muutenkin niiden helppouden takia – alle saa sukkikset ilman että tuntuu tuhdilta ja eivät muuten kiristä tai paina, haha. Kiva legginsi-ylistys, vaikka tämän piti olla vain pienoinen puolustuspuhe niille jotka arvelevat minun seonneen nyt….

IDA dr martens

Semmosta tänään! Nyt siivouspuuhiin!

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. Julia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *