365 days with Ida

Tyylipohdintaa, luonnonkosmetiikkaa, musiikkilöytöjä, herkullista ruokaa & Helsinki-vinkkejä!

torstai

20

helmikuu 2014

6

COMMENTS

floral suede bag

Written by , Posted in Muoti

Näistä kuvista voisi luulla, että on paljon keväisempi keli mitä oikeasti on? :-D Ihan kiva, viime päivinä on voinut käyttää hameita ja mekkoja ja on muutenkin pirteempi olo. Ja jesss, parkatakki ei oo enää pakollinen kun alkaa olla pikkuisen lämpimämpää! 

coat – Lindex / cardigan – Mango / Boots – Dr Martens
/ Suede bag – Asos / earrings – aWa design (gifted)

Ja joo, oli mulla nahkahamekin mutta se ei nyt kauheasti näy… Käytiin Maj:n kanssa lounastreffeillä ja kierrettiin parit kaupat ja napattiin samalla asukuvat. Tänään on muuten vika päivä osallistua noiden ihanien aWa design -korvisten arvontaan, josta voi voittaa omat lempparit itselleen. Muistakaa osallistua TÄÄLLÄ! :-* 

Vitsit, enää tää ja huominen päivä niin saan ottaa ens viikon lomaa!! En ehtinyt viime vuonna pitää mitään lomia, mutta nyt päätin että mun on pakko. Onhan mulla toki hommia joita ei voi viikoksi jättää tekemättä, Plastic Cameras esim, mutta pidän ainakin lomaa muusta. En malta odottaa! 

Lisää luettavaa:

6 Comments

  1. Nini
    • ida365
    • ida365

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *